خسته ام از خسته شدن...
-
خودغیرواقعی
راستی بابت اون آهنگی که از شادمهر گذاشته بودین توی اون پست موسیقی کده؛ خیلی ممنونم 🌸✨Mobtala خواهش میکنم.
-
Mobtala زیبا بود
خودغیرواقعی
آها راستی! اون حرفا فقط حرف نبودنااا:) واقعیت بودن:) حقیقت بودن:) حقایقی که دلشون عمل میخواد و من خیلی ها رو میشناسم که عملی به این حرف های زیبا باور دارن:)
ببخشید همینجوری به دلم افتاد بگم بهتون! 🌸✨ -
Mobtala دلتون به کجا وصله؟
به خدا؟
بله درسته 😂خودغیرواقعی
نمیدونم:)
کاش به خدا وصل بود:) کاش به خدا وصل بشه:) کاش به خدا وصل باشه:) هیعی:) 🙂🦋✨ -
خودغیرواقعی
آها راستی! اون حرفا فقط حرف نبودنااا:) واقعیت بودن:) حقیقت بودن:) حقایقی که دلشون عمل میخواد و من خیلی ها رو میشناسم که عملی به این حرف های زیبا باور دارن:)
ببخشید همینجوری به دلم افتاد بگم بهتون! 🌸✨Mobtala درسته
زیبا حرف میزنید.. -
Mobtala درسته
زیبا حرف میزنید..خودغیرواقعی
چطور مگه؟ مگه چجوری حرف میزنم؟ -
خودغیرواقعی
چطور مگه؟ مگه چجوری حرف میزنم؟Mobtala آروم کننده😂
-
Mobtala آروم کننده😂
خودغیرواقعی
😂🙂
شاید چون خودمم ناآرومم میتونم بقیه رو آروم کنم!:) ★☆
شایدم چون آرومم... نمیدونم واقعنی...:) ★☆ -
خودغیرواقعی
😂🙂
شاید چون خودمم ناآرومم میتونم بقیه رو آروم کنم!:) ★☆
شایدم چون آرومم... نمیدونم واقعنی...:) ★☆Mobtala حس میکنم خودتون آرومید
ارامشتون زیاده
ایشالا پایدار بمونه :)) -
Mobtala حس میکنم خودتون آرومید
ارامشتون زیاده
ایشالا پایدار بمونه :))خودغیرواقعی
نمیدونم واقعنی:)
ان شاءالله آرامشتون از منم بیشتر بشه:) ینقدههههه که انگاریییی تو بغل خدایین:))) ★☆ 🙂🌼🦋💫 -
Leo برای منم همین طور بوده منی که قبل از یازدهم سرزنده ترین عضو خانواده ام بودم بعد کنکور شدم یه آدمی که تو تنهایی هاش فقط گریه میکرد
ولی بازم میخوام ببینم آخر این سفر چیه چونکه خدا بی دلیل من و تو رو وارد این دنیا و این مسافرت و این بازی نکرده -
@فرناز-مقیمی منم تا دوره دبیرستانم یه فرد زرنگ ممتازبودم خیلی خودمو دوست داشتم خوشحال بودم که خانوادم بهم افتخار میکنن ولی امسال پشت کنکوریم و حس بدبختیییییی دارم
-
@yeganeh-fallah سلام عزیزم
شرایط سخته ولی قابل درست شدنه این حس که من و شما و بقیه دوستان داریم قابل درست شدنه
اگه دوست داشتی میتونیم با هم بیشتر حرف بزنیم تو چت -
Leo مطمئن هستی میخوای برای تغییر روحیه مهاجرت کنی ؟؟؟؟؟
به نظرم شرایط سخت تر میشه
البته این نظر منه
دقت کن ببین میتونی اونجا توی فرهنگ غریبه با آدم های که عقاید و فرهنگ و خیلی چیزهای دیگه باهات فرق دارن زندگی کنی -
@فرناز-مقیمی
نه منظور تو این سایت چت میکنید؟ یا بیرونش با هم دوستید؟
اگه اینجا میشه چت کرد به منم یاد بدید :/ -
@فرناز-مقیمی
میخوام حال و هوام یکم عوض شه
حالا الان که نمیرم...لیسانس بگیرم بعدش برم
تا اونموقع درست شدم یکم:grinning_face_with_sweat: -
Leo
اولاً که این پنجره قسمت پروفایلت رو یه نگاه بنداز؛ توی ستون های بالا، ستون وسطی رو بزن میتونی ببینی که من توی پیویت پیام فرستادم 😂🙂
این یک؛
دوم؛ برای اینکه به کسی پیام بدی؛ میری روی پیوی طرف؛ همونجا که میری طرف رو فالو کنی و اینا؛ اونجا؛ بعد روی سه نقطه میزنی اولین گزینه زده شروع چت؛ اونو میزنی و میچتی! 😂😁🍻