سوال بسی ساده ز اسید اَند باز
-
های
ی سوال چرت..

این دوتایی ک زیرشون خط کشیدم جزو چ دسته ای از اسید و باز هان؟ (نیاین بگین ابیه بازه قرمزه اسید:| دارم میگم هرکدوم جزو کدوم دسته از اسید و یا بازه:face_with_tears_of_joy:)
دانش-آموزان-آلاء دوازدهم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
-
های
ی سوال چرت..

این دوتایی ک زیرشون خط کشیدم جزو چ دسته ای از اسید و باز هان؟ (نیاین بگین ابیه بازه قرمزه اسید:| دارم میگم هرکدوم جزو کدوم دسته از اسید و یا بازه:face_with_tears_of_joy:)
دانش-آموزان-آلاء دوازدهم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
Michael Vey تو فصل دو دهم میگیم باران های اسیدی که از طریق بودن so3 تو هواست
NH3 هم امونیاکه که بازه در حالت محلول که فکر کنم در شیشه پاک کن استفاده میشه -
ابیه امونیاکه که وقتی توی اب هست واکنش میده و امونیوم هیدروکسید رو میسازه و خب که باز میشه
قرمزه هم اکسید گوگرد هست که اکسید اسیدی هم میگن که با اب واکنش میده میشه سولفوریک اسید
-
تنکیوووتونمممم
-
M Michael Vey marked this topic as a question on
-
M Michael Vey has marked this topic as solved on
-
های
ی سوال چرت..

Michael Vey سلام 🙂
آمونیاک باز ضعیفه ( مثل آمین ) و so3 اسیدی قوی

کل لیستشون همینا میشه -
Michael Vey سلام 🙂
آمونیاک باز ضعیفه ( مثل آمین ) و so3 اسیدی قوی

کل لیستشون همینا میشهReza Dolatsha یکی پایین ترم هست همون آمینه جا نشد دیگه 😂
-
Reza Dolatsha یکی پایین ترم هست همون آمینه جا نشد دیگه 😂
Reza Dolatsha عکسو فرستادی فکر کردم معلمامون یکیه دقیقا همینو منم دارم