Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. مشاوره کنکوری (گفتگو)
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای

مشاوره کنکوری (گفتگو)

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
707 دیدگاه‌ها 97 کاربران 13.5k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • M Masoumeh.sh

@hanu سلام هانیه جان
    امیدوارم حال دلت خوب باشه🧡
    اینجور که من میدونم تو ریاضی تو سال دوم پیشرفت خیلی زیادی داشتی و به گفته خودت از درصد پایین به ۵۰ درصد رسیدی منم مشکل تو رو دارم میخواستم ازت بپرسم که چجوری منم اینجوری تو ریاضی پیشرفت کنم؟

چیچکچ آفلاین
    چیچکچ آفلاین
    چیچک
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@Masoumeh-sh سلام معصومه 😃👋
    ممنونم عزیزم همچنین 🌹
    سوالای کنکور های نظام جدید رو انقد حل کن که با چشم بسته هم بتونی جواب بدی .
    تست زیاد بزن و نکات رو توی دفتر بنویس و تا آزمون بارها مرور کن .
    هر آزمون و تستی که میزنی حتما تحلیل کن .
    حتی علت غلط زدنشون رو هم بنویس و سعی کن آزمون به آزمون این نواقص رو رفع کنی .

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • lO_OlL lO_Ol

خودغیرواقعی
      شجریان فایلش با برا من یکی بود میخواید بفرستم؟

LeoL آفلاین
      LeoL آفلاین
      Leo

@Soniaaa
      بقیه درسارو هم داری؟

lO_OlL 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • Michael VeyM Michael Vey

ی سوال کلیشه ای..
        چطوری متمرکز باشم؟
        خدایی راه های رو کاغذ بنویس و اینچیزا جواب نمیده خیلی شدیددد خیالپردازم

چیچکچ آفلاین
        چیچکچ آفلاین
        چیچک

Michael Vey وایی منم خیال پرداز بودمو هستم 😂🤝
        من خودم اینطوری بودم که وقتی خیالپردازیم اود می‌کرد، درسو یه نیم ساعت میزاشتم کنار ، تو افکارم غرق میشدم و نتیجه رو روی کاغذ می‌نوشتم
        خیالپردازیم صفر که نمیشد ولی خیلی کم میشد😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • LeoL Leo

@Soniaaa
          بقیه درسارو هم داری؟

lO_OlL آفلاین
          lO_OlL آفلاین
          lO_Ol
          دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاء

Leo
          نه ندارم منم سرچ کردم پیدا کردم حالا اینو ببینم بزنم برا فیزیک پیدا کنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • چیچکچ چیچک

@Masoumeh-sh سلام معصومه 😃👋
            ممنونم عزیزم همچنین 🌹
            سوالای کنکور های نظام جدید رو انقد حل کن که با چشم بسته هم بتونی جواب بدی .
            تست زیاد بزن و نکات رو توی دفتر بنویس و تا آزمون بارها مرور کن .
            هر آزمون و تستی که میزنی حتما تحلیل کن .
            حتی علت غلط زدنشون رو هم بنویس و سعی کن آزمون به آزمون این نواقص رو رفع کنی .

M آفلاین
            M آفلاین
            Masoumeh.sh
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Masoumeh.sh انجام شده

@hanu دستت درد نکنه😍♥️
            سوالای کنکور نظام جدید و بعد از اتمام هر مبحث میزدی یا نه تو دوران جمع بندی؟

چیچکچ 1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • M Masoumeh.sh

@hanu دستت درد نکنه😍♥️
              سوالای کنکور نظام جدید و بعد از اتمام هر مبحث میزدی یا نه تو دوران جمع بندی؟

چیچکچ آفلاین
              چیچکچ آفلاین
              چیچک

@Masoumeh-sh خواهش میکنم 😉❤️
              بعد اتمامش میزدم ، دوران جمع بندی هم زدم

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • چیچکچ چیچک

@Masoumeh-sh خواهش میکنم 😉❤️
                بعد اتمامش میزدم ، دوران جمع بندی هم زدم

M آفلاین
                M آفلاین
                Masoumeh.sh

@hanu اها خب مرسی لطف کردی 🤝😍♥️

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • Zahra.HDZ آفلاین
                  Zahra.HDZ آفلاین
                  Zahra.HD
                  فارغ التحصیلان آلاء ⭐

Amir ali Nikfard در مشاوره کنکوری😉 گفته است:

@Zahra-HD ممنون از شما. من نصف این هایی که گفتین رو نمیدونستم😐😐😐

خوشحالم مفید بوده براتون🙃
                  حالا چرا😐؟
                  😂

So
                  What is the point
                  of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • Michael VeyM آفلاین
                    Michael VeyM آفلاین
                    Michael Vey

برا برنامه ریزییی

شخصا اول ی برنامه ای میچینم ک بدونم میتونم کامل برسمش
                    بعدش میام ی بخشیم مینویسم تحت عنوان فوق برنامه
                    برا اینه ک اگ ی وقت مثلا کامل ب برنامم رسیدم و دیدم اوا هنوز انرژی دارم ک بیشتر بخونم، میام یکم از برنامه های فوق برنامه رو انجام میدم

اینجوری ی حس گودرت پیدا میکنین ک جووون بابااا.. من چ خفنم ک ن تنها ب برنامم رسیدم بلکه بیشتر از برنامم خوندم

البت نمیگم من خیل یبرنامه ریز گادیم😂 من هنوزم ک هنوزه مث ادم برنامه نمینویسم ولی خدایی روزایی ک اینکارو میکنم خیلی خوب پیش میره.. صرفا ی پیشنهاد از طرفم ب شما داوشیای گل

ناتینگ برای گفتن

Zahra.HDZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    4
                    • C آفلاین
                      C آفلاین
                      c402038b52175c
                      دانش آموزان آلاء

سلام وقت بخیر
                      من راه ابریشم‌رو از طریق بنیاد احسان تهیه کردم ولی نمیدونم چطوری استفاده کنم که به کنکور ۴۰۲ برسم لطفا راهنماییم کنید‌

Zahra.HDZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • Michael VeyM Michael Vey

برا برنامه ریزییی

برا اینه ک اگ ی وقت مثلا کامل ب برنامم رسیدم و دیدم اوا هنوز انرژی دارم ک بیشتر بخونم، میام یکم از برنامه های فوق برنامه رو انجام میدم

اینجوری ی حس گودرت پیدا میکنین ک جووون بابااا.. من چ خفنم ک ن تنها ب برنامم رسیدم بلکه بیشتر از برنامم خوندم

البت نمیگم من خیل یبرنامه ریز گادیم😂 من هنوزم ک هنوزه مث ادم برنامه نمینویسم ولی خدایی روزایی ک اینکارو میکنم خیلی خوب پیش میره.. صرفا ی پیشنهاد از طرفم ب شما داوشیای گل

Zahra.HDZ آفلاین
                        Zahra.HDZ آفلاین
                        Zahra.HD
                        فارغ التحصیلان آلاء ⭐

Michael Vey در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

برا برنامه ریزییی

😍عالیه
                        معمولا بهش میگن باکس شبانه
                        یعنی بعد برنامه ی اصلی‌ت یه باکسی هم داشته باشی که بعد اون برنامه اصلی بخونی‌ش(معمولا وقتی از برنامه‌ت عقبی یا میخوای درس های سال قبل رو بخونی این باکس خیلی به درد میخوره)

So
                        What is the point
                        of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • C c402038b52175c

سلام وقت بخیر
                          من راه ابریشم‌رو از طریق بنیاد احسان تهیه کردم ولی نمیدونم چطوری استفاده کنم که به کنکور ۴۰۲ برسم لطفا راهنماییم کنید‌

Zahra.HDZ آفلاین
                          Zahra.HDZ آفلاین
                          Zahra.HD
                          فارغ التحصیلان آلاء ⭐

c402038b52175c در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

سلام وقت بخیر

سلام
                          اگه تو راه ابریشم به قسمت مشاوره برید
                          مشاور های خود آلا همه چیز رو براتون توضیح دادن در قالب فیلم های کوتاه
                          حتی میتونید از برنامه ی درسی که همین قسمت راه ابریشم دراختیارتون میزاره استفاده کنین.
                          موفق باشین😄🙌

So
                          What is the point
                          of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • Zahra.HDZ Zahra.HD این تاپیک را در ارجاع داد
                          • Heydar ChananiH آفلاین
                            Heydar ChananiH آفلاین
                            Heydar Chanani

سلام. من تنها کتاب تستی که دارم کتاب آبی قلمچی هستش. در درس فیزیک ۳ و هندسه ۳
                            کم کم دارم به درستی این گزاره پی میبرم که آبی قلمچی کتاب ضعیفیه مخصوصا فیزیک دوازدهمش
                            و شرایط تهیه کتاب تست دیگه ای ندارم، برای بقیه درسها هم از نت تست دانلود میکنم البته نه pdf کتاب های مشهور رو چون حرومه

الان سوالم اینه که به نظرتون بی خیال تست زنی بشم کلا یا با همین آبی قلمچی ادامه بدم و از هیچی بهتره؟

Michael VeyM A چیچکچ حسین دلشادح Zahra.HDZ 7 پاسخ آخرین پاسخ
                            5
                            • Heydar ChananiH Heydar Chanani

کم کم دارم به درستی این گزاره پی میبرم که آبی قلمچی کتاب ضعیفیه مخصوصا فیزیک دوازدهمش
                              و شرایط تهیه کتاب تست دیگه ای ندارم، برای بقیه درسها هم از نت تست دانلود میکنم البته نه pdf کتاب های مشهور رو چون حرومه

الان سوالم اینه که به نظرتون بی خیال تست زنی بشم کلا یا با همین آبی قلمچی ادامه بدم و از هیچی بهتره؟

Michael VeyM آفلاین
                              Michael VeyM آفلاین
                              Michael Vey

Heydar Chanani از حرومیجات استفاده کن ک حلالته

ناتینگ برای گفتن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1

A آفلاین
                                A آفلاین
                                ATY

Heydar Chanani
                                سلام میتونید از کتابخونه محلتون قشنگ کتاب هارو نگاه کنید و هر کدوم که خودتون فکر می کنید خوبه امانت بگیرید استفاده بکنید اگه از کتاب قلم چی راضی نیستید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                3

چیچکچ آفلاین
                                  چیچکچ آفلاین
                                  چیچک

Heydar Chanani سلام
                                  اگه مشکلی برا چشمات ندارن ، دانلود کن اونا رو هم بزن

Heydar Chanani در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

به نظرتون بی خیال تست زنی بشم

این پیامت اینطوری جلوه کرد : به نظرتون بیخیال کنکور بشم ...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  3

حسین دلشادح آفلاین
                                    حسین دلشادح آفلاین
                                    حسین دلشاد

Heydar Chanani
                                    نمیتونی از کتابخونه مدرسه تون استفاده کنی؟
                                    معمولا مدارس توی کتابخونه ش داره کتابهای مختلف

Heydar ChananiH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2

Zahra.HDZ آفلاین
                                      Zahra.HDZ آفلاین
                                      Zahra.HD
                                      فارغ التحصیلان آلاء ⭐

Heydar Chanani در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

سلام شب خوش
                                      خب فعلا که همین آبی رو دارید اینو استفاده کنین
                                      ولی واقعا باید به فکر کتاب باشید نمیگم برین کتاب تازه گرون قیمت بخرین
                                      میتونین از فارغ التحصیلان قرض بگیرین یا دست دوم بخرید که هزینه‌ش خیلییییی کمتر از کتاب نو هست تو برنامه هایی مثل دیوار کلی کتاب این شکلی هست
                                      یا از دوستاتون قرض کنید
                                      درباره‌ی پی دی اف باید بگم که میتونین از خود سایت انتشاراتش با هزینه خیلیییییییی خیلییییییی کمتر همون پی دی اف رو تهیه کنین
                                      .
                                      بعدشم تو نت کلی تست ها هستن که سایت های کنکوری قرار میدن مثل دسته بندی تست های کنکور های اخیر و‌...
                                      اگر هم آزمون میدید خود سایت اون آزمون هم یه منبع خوب واسه انواع تست هست
                                      یا میتونید تست های آزمون های قلمچی رو از نت دانلود کنید که همه جا ریخته...
                                      .
                                      موفق باشین😄🙌
                                      پ.ن: ولی هرگز از تست زدن منصرف نشین
                                      اگه واقعا دارین تلاش میکنین با شرایط سختی که دارین مطمئن باشید خدا خودش دستتون رو میگیره

So
                                      What is the point
                                      of every thing?...

Heydar ChananiH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      3
                                      • Kourosh MousaviK آفلاین
                                        Kourosh MousaviK آفلاین
                                        Kourosh Mousavi
                                        فارغ التحصیلان آلاء

Your browser does not support the audio element.

"?How did u feel" +
                                        ".I didn't feel anything"

Zahra.HDZ Pr.Gh.irP 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                        4
                                        • حسین دلشادح حسین دلشاد

Heydar Chanani
                                          نمیتونی از کتابخونه مدرسه تون استفاده کنی؟
                                          معمولا مدارس توی کتابخونه ش داره کتابهای مختلف

Heydar ChananiH آفلاین
                                          Heydar ChananiH آفلاین
                                          Heydar Chanani

حسین دلشاد
                                          سلام. نه والا هیچی نداریم ما

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 6
                                          • 7
                                          • 35
                                          • 36
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه