واقعا فایده ای داره کتاب تکمیلی سمپادو بخونی؟
-
D Oo بهمون گفتن مدرسه مجهز ترین آزمایشگاه شهر رو داره .... رفتیم آزمایشگاه .... نصف وسیله ها کثیف و ناشور ول شده بودن تو قفسه ها :///
نصف مواد هم خراب شده بودن و خدا میدونه چه چیزایی ریخته بودن قاطیش خراب شده بودن :///
همه مواد واسه حداقل ده سال پیش بود :////
یه کلید رو زدیم دیدیم صدای فن میاد ولی خود فن رو ندیدیم :////////////
اصلا یه وضعی ...محمد فواد
اصن مجهزم باشه ( خدایی برا ما بود ) بدرد نمیخوره یک کسی نمیخواد عملی یاد بگیره چون بدرد کنکور نمیخوره
دو اینکه اصن عملی هم یاد نمیدن :// -
محمد فواد
اصن مجهزم باشه ( خدایی برا ما بود ) بدرد نمیخوره یک کسی نمیخواد عملی یاد بگیره چون بدرد کنکور نمیخوره
دو اینکه اصن عملی هم یاد نمیدن :// -
D Oo بهمون گفتن مدرسه مجهز ترین آزمایشگاه شهر رو داره .... رفتیم آزمایشگاه .... نصف وسیله ها کثیف و ناشور ول شده بودن تو قفسه ها :///
نصف مواد هم خراب شده بودن و خدا میدونه چه چیزایی ریخته بودن قاطیش خراب شده بودن :///
همه مواد واسه حداقل ده سال پیش بود :////
یه کلید رو زدیم دیدیم صدای فن میاد ولی خود فن رو ندیدیم :////////////
اصلا یه وضعی ... -
محمد فواد ما وسایل آزمایشگاهمون تاریخ انقضا ش واسه سال ۸۴ هست
من هنوز به دنیا نیومده بودم اون موقع 😤 -
هلیا 1 در واقعا فایده ای داره کتاب تکمیلی سمپادو بخونی؟ گفته است:
(کتاب تکمیلی راهنمایی)
آخه میگن کتاباشون طوریه که مطالب دبیرستانو میخونن خوندنشون الان فایده ای داره؟😐میدونم شاید سوالم یکم مسخره باشه ولی واقعا ذهنمو درگیر کرده😂بهت توصیه میکنم کلا قید مدارس سمپاد و کتابهای سمپادو کلا هر چی که توش سمپاد داره رو بزنی
-
هلیا 1 در واقعا فایده ای داره کتاب تکمیلی سمپادو بخونی؟ گفته است:
(کتاب تکمیلی راهنمایی)
آخه میگن کتاباشون طوریه که مطالب دبیرستانو میخونن خوندنشون الان فایده ای داره؟😐میدونم شاید سوالم یکم مسخره باشه ولی واقعا ذهنمو درگیر کرده😂بهت توصیه میکنم کلا قید مدارس سمپاد و کتابهای سمپادو کلا هر چی که توش سمپاد داره رو بزنی
-
هلیا 1
اقاااااا جان دو ماهه درگیر این سمپادی شما
من ی دانش اموز سمپادیم
پشت کنکوریم
و ب جرعت میگم سمپاد همچین چیز خاصی نیس
اصن بهش فک نکن بشین درستو بخون
موفق باشی@Soniaaa منم سمپادی بودم
و عامل پشت کنکوری شدن خودم و خیلی از دوستای خفنم
همین سمپاد بود -
@Soniaaa
دیگه سمپاد رو در حد سم پاش نیار پایین