کلیه یا کبد
-

بچه ها سوال چرا کلیه رو در نظر نگرفته؟؟؟ -
-
اینم پاسخنامش -
@mahshiiid
وقتی میگه خون خود یعنی خونی که برای خودش استفاده میکنه (کبد مواد غذایی خودش رو از سیاهرگ باب و سرخرگ کبدی میگیره و اکسیژنش هم سرخرگ کبدی )
ولی کلیه که خونش رو از سیاهرگ نمیگیره ! -
@mahshiiid
وقتی میگه خون خود یعنی خونی که برای خودش استفاده میکنه (کبد مواد غذایی خودش رو از سیاهرگ باب و سرخرگ کبدی میگیره و اکسیژنش هم سرخرگ کبدی )
ولی کلیه که خونش رو از سیاهرگ نمیگیره !@erfan-f کلمه خود رو دایورت کرده بودم :::::)
ممنون -
M ma.a marked this topic as a question on
-
M ma.a has marked this topic as solved on
-
@mahshiiid
ولی کلیه که خونش رو از سیاهرگ نمیگیره !@erfan-f
درمورد مغز استخوان چطوریه ؟؟؟
برای سرخرگش می دونم ولی درمورد سیاهرگش ...... ؟؟؟
میشه یه توضیح بدین
مثلا آیا انشعابی از سیاهرگهای کبد به مغز استخوان میره ؟؟؟
چون تو کبد آهن ذخیره میشه و از این حرفااا
الان اینجا تو پاسخنامه برای مغز استخوان فقط اشاره کرده به اون غلط بودن عبارت سلول های استخوانی .
-
@erfan-f
درمورد مغز استخوان چطوریه ؟؟؟
برای سرخرگش می دونم ولی درمورد سیاهرگش ...... ؟؟؟
میشه یه توضیح بدین
مثلا آیا انشعابی از سیاهرگهای کبد به مغز استخوان میره ؟؟؟
چون تو کبد آهن ذخیره میشه و از این حرفااا
الان اینجا تو پاسخنامه برای مغز استخوان فقط اشاره کرده به اون غلط بودن عبارت سلول های استخوانی .
Muhammad Ali Rahmani
نه دیگه مغز استخوان هم یه سرخرگ وارد میشه شبکه مویرگی میسازه و نهایتا یه سیاهرگ خارج میشه
کلیه هم اینجوره شکل کتاب نگا کنی یه سرخرگ کلیه وارد و یه سیاهرگ خارج میشه
ولی کبد ، خون دستگاه گوارش با یه سیاهرگ وارد میشه و یه انشعابی از آئورت هم به نام سرخرگ کبدی وارد میشه و در واقع دو شبکه مویرگی در کبد درست می کنن .. -
Muhammad Ali Rahmani
نه دیگه مغز استخوان هم یه سرخرگ وارد میشه شبکه مویرگی میسازه و نهایتا یه سیاهرگ خارج میشه
کلیه هم اینجوره شکل کتاب نگا کنی یه سرخرگ کلیه وارد و یه سیاهرگ خارج میشه
ولی کبد ، خون دستگاه گوارش با یه سیاهرگ وارد میشه و یه انشعابی از آئورت هم به نام سرخرگ کبدی وارد میشه و در واقع دو شبکه مویرگی در کبد درست می کنن ..@erfan-f
آها الان دیگه متوجه شدم
ممنون
چون قبلاً استثنائات و مطالب مربوط به استثنائات گردش خون رو کامل خونده بودم یکم ابهام برام ایجاد شد
پس ملاک پاسخنامه فقط مبنی بر رد گزینه بوده
🙏🙏🙏🙏🙏
-
@erfan-f
آها الان دیگه متوجه شدم
ممنون
چون قبلاً استثنائات و مطالب مربوط به استثنائات گردش خون رو کامل خونده بودم یکم ابهام برام ایجاد شد
پس ملاک پاسخنامه فقط مبنی بر رد گزینه بوده
🙏🙏🙏🙏🙏
Muhammad Ali Rahmani
اینم راجب تغذیه و اکسیژن رسانی کبد که خوندنش خالی از لطف نیس !

-
Muhammad Ali Rahmani
اینم راجب تغذیه و اکسیژن رسانی کبد که خوندنش خالی از لطف نیس !

@erfan-f
ممنون داداش خیلی هم عالی
کامل دوره شد برام ❤️♥️🙏
-
@mahshiiid در کلیه یا کبد گفته است:

بچه ها سوال چرا کلیه رو در نظر نگرفته؟؟؟مگه شش هم اندامی نیست که یک سرخرگ و یک سیاهرگ بهش وارد میشه؟!
-
@mahshiiid در کلیه یا کبد گفته است:

بچه ها سوال چرا کلیه رو در نظر نگرفته؟؟؟مگه شش هم اندامی نیست که یک سرخرگ و یک سیاهرگ بهش وارد میشه؟!
@m-sina
نه .. اگه دقت کنی به شش یه سرخرگ ششی وارد میشه(همون که از بطن راست میاد) و یه سرخرگ دیگه که انشعابی از آئورت هست (بهش میگن سرخرگ برونکیال)
پس شد دو تا سرخرگ .. حالا بماند که از خون سرخرگ ششی هم برا خودش استفاده نمی کنه . -
@m-sina
نه .. اگه دقت کنی به شش یه سرخرگ ششی وارد میشه(همون که از بطن راست میاد) و یه سرخرگ دیگه که انشعابی از آئورت هست (بهش میگن سرخرگ برونکیال)
پس شد دو تا سرخرگ .. حالا بماند که از خون سرخرگ ششی هم برا خودش استفاده نمی کنه .