مشکل جدی در برنامه ریزی...
-
سلام دوستان...میخواستم بپرسم چطور برنامه ریزی کنم که هم جام جهانی رو کامل بتونم ببینم هم به کنکور دی برسم هم اینکه بتونم ترمیم کنم همون ماه...؟
Leo
سوالت رو اگه بخوام یه جور دیگه بپرسم اینجوری میشه:چجوری میشه هم خدا رو داشته باشم هم خرما رو؟ هم کلی تفریح کنم و هر چی سریال هست ببینم و کلی بیرون برم بگردم (برای مثال میگم) و هم روزی ۱۲ ساعت درس بخونم؟
دقیقاً سوال تو همینجوریه مضمونش!
تعادل!:)
نه اونقدر غرق درس که از خودت و تفریحات و نیاز های روحی و جسمیت غافل بشی و نه اونقدر غرق تفریح که درست رو ول کنی:) معتدل باش:) و بر اساس شرایطت برنامه بچین واسه خودت:) چون تو خودت بهتر از همه شرایط خودت رو میدونی پس بهتر از همه میتونی برنامه بریزی:) اینجوری بهتره:) ★☆ -
سلام دوستان...میخواستم بپرسم چطور برنامه ریزی کنم که هم جام جهانی رو کامل بتونم ببینم هم به کنکور دی برسم هم اینکه بتونم ترمیم کنم همون ماه...؟
-
نمیشه که کامل دید
ولی میشه به عنوان جایزه رسیدن به برنامه چند تا مسابقش رو ببینید -
Leo
سوالت رو اگه بخوام یه جور دیگه بپرسم اینجوری میشه:چجوری میشه هم خدا رو داشته باشم هم خرما رو؟ هم کلی تفریح کنم و هر چی سریال هست ببینم و کلی بیرون برم بگردم (برای مثال میگم) و هم روزی ۱۲ ساعت درس بخونم؟
دقیقاً سوال تو همینجوریه مضمونش!
تعادل!:)
نه اونقدر غرق درس که از خودت و تفریحات و نیاز های روحی و جسمیت غافل بشی و نه اونقدر غرق تفریح که درست رو ول کنی:) معتدل باش:) و بر اساس شرایطت برنامه بچین واسه خودت:) چون تو خودت بهتر از همه شرایط خودت رو میدونی پس بهتر از همه میتونی برنامه بریزی:) اینجوری بهتره:) ★☆ -
Leo
جام رو آفلاین ببینی طوری که تا عید دیگه تموم شه ..
ترمیم رو هم نصف دی بدی نصف خرداد ..
کنکور هم، دی کنکور آزمایشیه اصلا توصیه نمیشه روش سرمایه گذاری کنی از الان محدود نکن خودتو ..
اینطوری به همهش میرسی :)))) -
Leo
جام رو آفلاین ببینی طوری که تا عید دیگه تموم شه ..
ترمیم رو هم نصف دی بدی نصف خرداد ..
کنکور هم، دی کنکور آزمایشیه اصلا توصیه نمیشه روش سرمایه گذاری کنی از الان محدود نکن خودتو ..
اینطوری به همهش میرسی :)))) -
@mahshiiid در مشکل جدی در برنامه ریزی... گفته است:
Sharllot ترمیم فقط توی ی نوبته
نمیشه نصف کردآمم آقای -Dr_Ugger- نصف کردن تو دو نوبت قراره بدن
-
Sharllot
تو تونستی نصف کنی؟ -
سلام.فقط مسابقه های ایران رو ببینید وگرنه دیدن کل جام جهانی وقت خیلی زیادی ازتون میگیره.
-
من برای ترمیم نمره عمومی ها روی شهریور حساب کردم . کسی خبر داره میشه یا نه
-
من برای ترمیم نمره عمومی ها روی شهریور حساب کردم . کسی خبر داره میشه یا نه
لیلا حقیقت طلب 0
نمیشه نتیجه مرداد میاد ترمیم شهریور برا 403 تاثیر داره -
-
Sharllot در مشکل جدی در برنامه ریزی... گفته است:
آمم خانومِ شالوت راس میگن.
-
Leo عزیز برادر یا خر یا خرما یکی رو انتخاب کن.
نه که نمی شه می شه؛ نشد نداریم ولی ببین باید از مخرج گسسته شی -
Sharllot در مشکل جدی در برنامه ریزی... گفته است:
آمم خانومِ شالوت راس میگن.
-Dr_Ugger-
خودتی -
این پست پاک شده!