امتحان نهایی تایم
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Kourosh Mousavi on ۱ آذر ۱۴۰۱، ۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Kourosh Mousavi
مگه همه کنکور اصلیشون دی ماهه؟ -
Kourosh Mousavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۱ آذر ۱۴۰۱، ۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa نه ولی من مخاطم اوناست
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Kourosh Mousavi on ۱ آذر ۱۴۰۱، ۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Kourosh Mousavi
خب فک کردم مخاطب منم ازونجایی که منشنش شدممن دینی فارسی رو بخوام دی ماه ترمیم کنم علی رغم اینکه کنکور اصلیم تیر ماهه میرم میفتم اصن پاس نمیشم چ برسه ترمیم
🥲
-
Kourosh Mousavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۱ آذر ۱۴۰۱، ۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
برای "نباختن" نجنگ؛ برای "بردن" بجنگ. -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Kourosh Mousavi on ۱ آذر ۱۴۰۱، ۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Kourosh Mousavi
متوجه نشدم -
Kourosh Mousavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۱ آذر ۱۴۰۱، ۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
-
Kourosh Mousavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to Kourosh Mousavi on ۱ آذر ۱۴۰۱، ۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Kourosh Mousavi on ۱ آذر ۱۴۰۱، ۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Kourosh Mousavi
خب چجوری تشخیص دادی من برای نباختن میرم جلو!؟ -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Kourosh Mousavi on ۱ آذر ۱۴۰۱، ۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Kourosh Mousavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۱ آذر ۱۴۰۱، ۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط Kourosh Mousavi انجام شده
@Soniaaa
@Soniaaa در امتحان نهایی تایم گفته است:میرم میفتم اصن پاس نمیشم چ برسه ترمیم
"اولین گام برای زندگی کردن یک رویا، تفکر و صحبت درباره اونه."
(می دونم شوخی کردی و هیچ موردی نیست خیلی هستن که همین جمله رو به خنده می گن ولی بهش در درون باور دارن و نجنگیده باختن. مخاطب ویسم چنین افرادی بودن نه شما.)
-
آقا اجازه هس مام ویس بدیم؟
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Kourosh Mousavi on ۱ آذر ۱۴۰۱، ۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Kourosh Mousavi
اوکی ولی ویسمو هم گوش کنید -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Leo on ۱ آذر ۱۴۰۱، ۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Leo
منتظریم -
این پست پاک شده!
-
باز میشه ویس؟ /:
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Leo on ۱ آذر ۱۴۰۱، ۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
58/133