Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. تست های در سطح قلمچی
من یه آدم بی تربیتم
هویجججه
بچه ها من خیلی پرخاشگرم زود عصبی میشم بعدش مجبور میشم معذرت خواهی کنم 🤦‍♀️ اگه کسی چیزی رو نفهمه و خنگ باشه واقعا میره رو مخم و واکنش نشون میدم ( آدم صبوری نیستم ) اگه حس کنم یکی داره زور میگه یا چرت و پرت میگه شروع میکنم بحث باهاش بحث به اصطلاح یکی به دو میکنم اینا واقعا دارم آزارم میدن Any idea?
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم :goblin:
سوال مشاوره ای
فیلم های آموزشی
D
سلام وقتتون بخیر جسارت نباشه فیلم های آموزشی برای چه سالی هستن؟ با کتاب های 1403 مطابقت دارن؟!
سوال مشاوره ای
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان🤝
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای

تست های در سطح قلمچی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
17 دیدگاه‌ها 6 کاربران 181 بازدیدها 6 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • مهسا استوارم آفلاین
    مهسا استوارم آفلاین
    مهسا استوار
    دوازدهم
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام روز و روزگارتون خوش🌸🌱
    من تا الان 4 تا آزمون قلمچی رو دادم اما با اینکه تو خونه خیلی میخونم و تست میزنم وقتی میرم سر جلسه یه سری تست ها برام خیلی جدیدن و بعضا ایده ای برای حلشون ندارم، و شاید از 10 تا 3 تاش رو هم نتونم حل کنم، با وجود اینکه خونه همه تست های کتاب تست رو برای اون مبحث میزنم
    به نظر خودم اومد که شاید چون خیلی تست سخت و چالشی نمیزنم اینطوره، اما خواستم از شماهم بپرسم و ببینم شما چطور با این موضوع برخورد میکنید؟ این که این همه زمان میزارم اما در نهایت سر آزمون نمی‌فهمم سوال چی میخواد و باید چطور به جواب برسم و نتیجه مدنظرم نمیگیرم خیلی حالمو بد میکنه 🤕مخصوصا برای ریاضی و فیزیک...

میخواستم بپرسم شما چه پیشنهادی دارید و تجربه خودتون تو این زمینه چیه؟ آیا شمام چنین مشکلی داشتید؟

honey Honey M رتبه-های-انجمن-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم

معتقدم سخته ولی نشد نداره... 🌱🌟

A haman23451H 2 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • مهسا استوارم آفلاین
      مهسا استوارم آفلاین
      مهسا استوار
      دوازدهم
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط مهسا استوار انجام شده

در مورد زیست و شیمی به یه نتیجه ای رسیدم و ازشون راضیم ولی بعد مدت ها هنوز ریاضی و فیزیک حسابی برام چالشن 😓، اما میخوام هرطور شده حلشون کنم و پیشرفت داشته باشم اما خب نمیدونم چطور 🤕چون الان شرایط کنکور طوری نیست که بزارم حتی یک درسمم کم باشه

پرستو باباییپ M.ShajarianM 2 پاسخ آخرین پاسخ
      4
      • Hhh HhH آفلاین
        Hhh HhH آفلاین
        Hhh Hh

سلام
        خودم هنوز تجربه زیادی تو آزمون قلمچی کسب نکردم .چون تازه ثبت نام کردم.
        بنظرم آزمون های هدف‌گذاری رو قبل از هر آزمون ببین. خیلی دیدت رو نسبت به آزمون پیش رو باز تر میکنه. و با سطحش بیشتر آشنا میشی.(مثلا آزمون امروز: من قبلش آزمون هدف‌گذاری رو ی نگاه کرده بودم ، بعد که سوالات رو دیدم ، خیلیاش برام آشنا بنظر میرسید)
        پس تصمیم گرفتم این آزمون ها رو برای آزمون های بعدی قبل از آزمون کامل برسی کنم‌.
        فکر کنم این مورد خیلی میتونه در پیشرفتت تاثیر گذار باشه.
        موفق باشی

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • مهسا استوارم مهسا استوار

من تا الان 4 تا آزمون قلمچی رو دادم اما با اینکه تو خونه خیلی میخونم و تست میزنم وقتی میرم سر جلسه یه سری تست ها برام خیلی جدیدن و بعضا ایده ای برای حلشون ندارم، و شاید از 10 تا 3 تاش رو هم نتونم حل کنم، با وجود اینکه خونه همه تست های کتاب تست رو برای اون مبحث میزنم
          به نظر خودم اومد که شاید چون خیلی تست سخت و چالشی نمیزنم اینطوره، اما خواستم از شماهم بپرسم و ببینم شما چطور با این موضوع برخورد میکنید؟ این که این همه زمان میزارم اما در نهایت سر آزمون نمی‌فهمم سوال چی میخواد و باید چطور به جواب برسم و نتیجه مدنظرم نمیگیرم خیلی حالمو بد میکنه 🤕مخصوصا برای ریاضی و فیزیک...

میخواستم بپرسم شما چه پیشنهادی دارید و تجربه خودتون تو این زمینه چیه؟ آیا شمام چنین مشکلی داشتید؟

A آفلاین
          A آفلاین
          ATY

مهسا استوار
          سلام
          تستای همون مبحث سال قبل قلم چی رو بزن قبل از آزمونت تاثیر داره یکم میاد دستت ب ویژه فیزیک

1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • haman23451H آفلاین
            haman23451H آفلاین
            haman23451

@Farhadd

1 پاسخ آخرین پاسخ
            2

در مورد زیست و شیمی به یه نتیجه ای رسیدم و ازشون راضیم ولی بعد مدت ها هنوز ریاضی و فیزیک حسابی برام چالشن 😓، اما میخوام هرطور شده حلشون کنم و پیشرفت داشته باشم اما خب نمیدونم چطور 🤕چون الان شرایط کنکور طوری نیست که بزارم حتی یک درسمم کم باشه

پرستو باباییپ آفلاین
              پرستو باباییپ آفلاین
              پرستو بابایی
              فارغ التحصیلان آلاء

مهسا استوار
              آخ من‌ چقدر شبیه تو هستم ؛منم دقیقا مشکلم توی ریاضی و فیزیکه

آدمی دوام می‌آورد،
              وَرایِ
              حدِ
              تصور

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2

M.ShajarianM آفلاین
                M.ShajarianM آفلاین
                M.Shajarian
                تجربی

مهسا استوار درود بر شما......
                حالتون خوبه ؟

تحلیل سوالات ماز (استاد عمادی) و قلمچی سال های قبل باعث میشه به تسلط دو چندان برسین

استفاده از کتاب های چالشی تر مثل نردبام رو تو اولویت بزارین

نگران ریاضی نباشین
                قلمچی بیش از حد میپیچونه

Farhad

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • M.ShajarianM آفلاین
                  M.ShajarianM آفلاین
                  M.Shajarian
                  تجربی

با تحلیل سوالات بعد آزمون ، و تست زنی از ایکیو یا نشرالگو باعث میشه بی هیچ شک و شبهه ای شما به درصد بالا برسین

شما اگه میخوایین ببینین وضعتون چطوریه ، سوالات کنکور 1400 و 1401 رو بررسی کنین تو ریاضی
                  مطمئنا اگه تا حالا از ایکیو و نشرالگو تست زده باشین و یا تحلیل ازمون کرده باشین خیلی راحت به چندین سوال پاسخ میدین

Farhad

مهسا استوارم 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • M.ShajarianM آفلاین
                    M.ShajarianM آفلاین
                    M.Shajarian
                    تجربی

کسی که از خیلی سبز بزنه و ایکیو هم کار کنه و یا نردبام ریاضی، همراه با تحلیل آزمون، من فکر نکنم از خودش راضی نبوده باشه
                    در ضمن سوالات ماز خیلییییی به کنکور مشابه هستش
                    من هر دو رو بررسی میکنم
                    البته صلاح مملکت خویش خسروان دانند
                    پوزش بابت زیاده گویی🌹

بدرخشید بانو......

Farhad

haman23451H مهسا استوارم 2 پاسخ آخرین پاسخ
                    2

haman23451H آفلاین
                      haman23451H آفلاین
                      haman23451

مهسا استوار
                      ۱ من خودم ریاضیم داغونه ولی این ازمون یچیزی رو فهمیدم
                      اینکه من باید قبل ازمون مشخص کنم قصد دارم به چند سوال جواب بدم تا بتونم وقتمو کنترل کنم که اینو تو خود مجله ی قلم چی هم نوشته بود
                      2.من سر ازمون حتی یادمه این سوالارو تو خونه دیده بودم ولی باز باید فکر کنم و راه حل پیدا کنم که سر جلسه وقت اینکار نیست!.این اولین جاییه که حافظه یاریم نمیکنه!پس میخوام منبع تستم رو با فاصله ی زمانی چند روز ۲ بار حل کنم
                      ۳.یسری سوال ها مخصوصا تو فیزیک اصلا از قیافشون معلومه قراره تو ازمون بیاد مثلا از بالا افتادن گلوله که هر بار میاد.اینا رو علامت میزنم
                      اگر ازمون بعدیمو بهتر زدم یعنی این ۳ نکته جواب داده.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      3
                      • M.ShajarianM M.Shajarian

کسی که از خیلی سبز بزنه و ایکیو هم کار کنه و یا نردبام ریاضی، همراه با تحلیل آزمون، من فکر نکنم از خودش راضی نبوده باشه
                        من هر دو رو بررسی میکنم
                        پوزش بابت زیاده گویی🌹

بدرخشید بانو......

haman23451H آفلاین
                        haman23451H آفلاین
                        haman23451

@Farhaddسلام اگه بخوای بین ایکیو و نردبام یکی رو فقط تست بزنی کدومو میزنی

M.ShajarianM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • haman23451H haman23451

@Farhaddسلام اگه بخوای بین ایکیو و نردبام یکی رو فقط تست بزنی کدومو میزنی

M.ShajarianM آفلاین
                          M.ShajarianM آفلاین
                          M.Shajarian
                          تجربی

@mahan-hosein-poor
                          سلام
                          حالتون خوبه؟

من متاسفانه از کیفیت کتاب نردبام ریاضی ناآگاهم .......
                          ولی فیزیکش رو خیلی دوست دارم.....

ولی یکی از دوستانم که خیلی مسلط هستش کتاب نردبام رو پیش میبره .......

من خودم آیکیو میزنم .......
                          پیشنهاد معلم شهرمون که خیلی هم با تجربه ان، همین کتاب ایکیو بود

شما نمونه کتاب رو از اینترنت دانلود کنین
                          چند صفحه رو نظر کنین خودتون بهتر تصمیم میگیرین

Farhad

haman23451H 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1

@mahan-hosein-poor
                            سلام
                            حالتون خوبه؟

من متاسفانه از کیفیت کتاب نردبام ریاضی ناآگاهم .......
                            ولی فیزیکش رو خیلی دوست دارم.....

ولی یکی از دوستانم که خیلی مسلط هستش کتاب نردبام رو پیش میبره .......

من خودم آیکیو میزنم .......
                            پیشنهاد معلم شهرمون که خیلی هم با تجربه ان، همین کتاب ایکیو بود

شما نمونه کتاب رو از اینترنت دانلود کنین
                            چند صفحه رو نظر کنین خودتون بهتر تصمیم میگیرین

haman23451H آفلاین
                            haman23451H آفلاین
                            haman23451

@Farhaddمرسی رفیق
                            خوبم
                            اگه خودت درصد ریاضیت پایین بود ترجیح میدادی سوال هارو ۲ بار حل کنی در ریاضی فیزیک
                            یا به جاش تعداد سوال متفاوت بیشتری حل کنی؟

M.ShajarianM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • haman23451H haman23451

@Farhaddمرسی رفیق
                              خوبم
                              اگه خودت درصد ریاضیت پایین بود ترجیح میدادی سوال هارو ۲ بار حل کنی در ریاضی فیزیک
                              یا به جاش تعداد سوال متفاوت بیشتری حل کنی؟

M.ShajarianM آفلاین
                              M.ShajarianM آفلاین
                              M.Shajarian
                              تجربی

@mahan-hosein-poor
                              مشخصا تکرار چگونگی حل سوالات خیلی مهمه ....

هر تکنیک حل سوالی تو ریاضی یا فیزیک میبینی میتونی هایلایت کنی و در بازه 14 روزه بارها تکرار کنی. .....

بله مشخصا خوب کار کردن و تکرار سوالات از اهمیت ویژه ای برخورداره

اینطوری بگم بهتون
                              خیلی سبز رو بزنین ....
                              مطمئن باشین که سوالای مهم و نکته دار و مشکل رو علامت دار کردین
                              بعد برین سراغ ایکیو
                              و اونو هر چقدر تونستید پیشروی کنید ......
                              و بعد برگردید و بارها اون سوالات علامت دار رو حل کنید تا وقتی سوال رو تو قلمچی و ماز دیدین در جا بگین بله بله من روش حلش یادمه......
                              سرعت در کار یعنی اختصاص دادن اندکی از وقت ریاضی به زیست و یه پیروزی تمام عیار....

من خودم دانش آموز چندان قابلی نیستم
                              ولی تجارب زیادی در امور کتب کمک درسی و ..... دارم
                              امید که خودم هم ازشون بهره ببرم....

Farhad

haman23451H 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              5

@mahan-hosein-poor
                                مشخصا تکرار چگونگی حل سوالات خیلی مهمه ....

هر تکنیک حل سوالی تو ریاضی یا فیزیک میبینی میتونی هایلایت کنی و در بازه 14 روزه بارها تکرار کنی. .....

بله مشخصا خوب کار کردن و تکرار سوالات از اهمیت ویژه ای برخورداره

اینطوری بگم بهتون
                                خیلی سبز رو بزنین ....
                                مطمئن باشین که سوالای مهم و نکته دار و مشکل رو علامت دار کردین
                                بعد برین سراغ ایکیو
                                و اونو هر چقدر تونستید پیشروی کنید ......
                                و بعد برگردید و بارها اون سوالات علامت دار رو حل کنید تا وقتی سوال رو تو قلمچی و ماز دیدین در جا بگین بله بله من روش حلش یادمه......
                                سرعت در کار یعنی اختصاص دادن اندکی از وقت ریاضی به زیست و یه پیروزی تمام عیار....

من خودم دانش آموز چندان قابلی نیستم
                                ولی تجارب زیادی در امور کتب کمک درسی و ..... دارم
                                امید که خودم هم ازشون بهره ببرم....

haman23451H آفلاین
                                haman23451H آفلاین
                                haman23451

@Farhadd انشالله

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2

با تحلیل سوالات بعد آزمون ، و تست زنی از ایکیو یا نشرالگو باعث میشه بی هیچ شک و شبهه ای شما به درصد بالا برسین

شما اگه میخوایین ببینین وضعتون چطوریه ، سوالات کنکور 1400 و 1401 رو بررسی کنین تو ریاضی
                                  مطمئنا اگه تا حالا از ایکیو و نشرالگو تست زده باشین و یا تحلیل ازمون کرده باشین خیلی راحت به چندین سوال پاسخ میدین

مهسا استوارم آفلاین
                                  مهسا استوارم آفلاین
                                  مهسا استوار
                                  دوازدهم

@Farhadd اتفاقا نگاه کردم و سوالاش ترسوندم چون خیلی پیچیده بودن یسریاش 🤕کنکور 401 رو چند سوال تونستم با همین سواد الانم که نصف دوازدهم رو کم داره بزنم ولی کنکور 400 نه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1

من هر دو رو بررسی میکنم
                                    پوزش بابت زیاده گویی🌹

بدرخشید بانو......

مهسا استوارم آفلاین
                                    مهسا استوارم آفلاین
                                    مهسا استوار
                                    دوازدهم

@Farhadd ممنون بابت راهنماییتون 👌🏻

1 پاسخ آخرین پاسخ