ویژه راه ابریشمی ها
-
سلام و عرض ادب بنده با تغییراتی که در اکانت های الاخونه انجام شد اکانت قبلیم به کل پاک شد و رمز ورود را فراموش کردم اگر امکان دارد بنده را دوباره عضو گروه ها کنید ممنون
-
سلام من راه ابریشم پرو ریاضیات و شیمی را دارم اما عضو گروه های ریاضیات ریاضی و شیمی راه ابریشم پرو نیستم رشته ام ریاضی و فیزیک هست
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to MaQWEMPC1IOPth on ۳ آذر ۱۴۰۱، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MaQWEMPC1IOPth در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
سلام من راه ابریشم پرو ریاضیات و شیمی را دارم اما عضو گروه های ریاضیات ریاضی و شیمی راه ابریشم پرو نیستم رشته ام ریاضی و فیزیک هست
سلام آقا آذرنگ
من وارد پروفایل تون در سایت آلا شدم و محصولی نداشتید و بهتون اطلاع داده بودم
مشخصات تون درست بوده ولی نوشته محصولی خریداری نکردید -
سلام
راه ابریشم پرو دارم. اگه میشه من رو در گروه ها عضو کنید. -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to anna jeffry on ۳ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
anna jeffry در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
سلام
راه ابریشم پرو دارم. اگه میشه من رو در گروه ها عضو کنید.سلام چک کردم در گروه ها قبلا عضو شدید
از قسمت پروفایل قسمت گروه ها،میتونید چک کنید که عضو شدید
همچنین بخش ویژه راه ابریشمی ها براتون باز شده که در اون قسمت اساتید رفع اشکال میکنن و...
همچنین گروه در پستی منشن شه براتون نوتیف میاد -
@Alba ممنونم پیداشون کردم.
-
سلام من راه ابریشم پرو تجربی دارم لطفا منو عضو کنید
-
سلام ، من راه ابریشم پرو ریاضیات رشته ریاضی رو دارم ، اگه میشه منو به گروه اضافه کنید ممنون .
-
سلام راه ابریشم پرو هستم
-
این پست پاک شده!
-
Aminkhanahmadi دانش آموزان آلاءreplied to Aminkhanahmadi on ۵ آذر ۱۴۰۱، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aminkhanahmadi @Alba ممنون میشم پیگیری کنی
-
@Alba سلام راه ابریشم پرو ریاضی هستم لطفا منو تو گروه ها عضو کنید ممنون میشم
-
حمید توفیقی سلام شما رشته تون ریاضی؟ راضی بودید تا الان از تدریس اقای ثابتی؟
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Aminkhanahmadi on ۷ آذر ۱۴۰۱، ۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aminkhanahmadi در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
Aminkhanahmadi @Alba ممنون میشم پیگیری کنی
سلام آقا خان احمدی وقت تون بخیر
این پست رو مطالعه کنید اکانت تون برگرده
https://forum.alaatv.com/post/2863210
در حین انجام دادن اگر اروری اومد یا مشکلی پیش اومد حتما اسکرین شات بگیرید و بفرستید -
Aminkhanahmadi دانش آموزان آلاءreplied to Succinate on ۸ آذر ۱۴۰۱، ۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Aminkhanahmadi on ۸ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aminkhanahmadi در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
سلام از اکانت خارج شید
موقع ورود در صفحه لاگین،پایین صفحه روی لوگوی آلا بزنید و از اون طریق وارد شید -
سلام ممنون میشم منو در گروه های راه ابریشم پرو تجربی ادد کنید من فقط پک تخصصی شو گرفتم استاد فیزیکم هم آقای کازرانیان هستش
-
سلام وقت بخیر
من هم تازه ثبتنام کردم -
ممنون میشم منم در گروه ریاضیات-ریاضی آلا ادد کنین:)
اختصاصی ریاضی راه ابریشم پرو -
سلام اکانتMorteza Azarang با MaQWEMPC1IOPthهر دو برای خودم هست یکیشون کنید
Morteza Azarang را پاک کنین
1913/2035