برنامه فرسنگ یا قلم چی مسئله این است
-
سلام.دوستان اگه بین دوراهی قرار بگیرید و بخواهید بر اساس یکی از برنامه های آلا یا قلم چی پیش برید انتخابتون کدوم یکی هست ؟ اگه آلا.چرا و اگه قلم چی.چرا؟
-
-
من قلم چی رو بیشتر باهاش حال کردم
-
این به تازگی مشکل من هم شده ..........
-
سلام.دوستان اگه بین دوراهی قرار بگیرید و بخواهید بر اساس یکی از برنامه های آلا یا قلم چی پیش برید انتخابتون کدوم یکی هست ؟ اگه آلا.چرا و اگه قلم چی.چرا؟
@mlegend سلام انتخاب من قلم چی هست چون طبق یه روال منظم و خاص پیش رفته و ایستگاه جبرانی داره و سر یه تایم مشخصی درسا رو تموم میکنه
در ضمن اگر بخواید طبق برنامه پیشنهادی الا برید نمیرسید خیلی تست بزنید و اینکه نیاز هم نیست همه فیلم ها دیده بشه، از فیلم ها برای رفع اشکال باید استفاده کرد، یعنی یه مبحث رو خودمون میخونیم بعد اگر مشکلی داشتیم به فیلم مربوط به اون مبحث مراجعه میکنیم.
و اینکه اگه طبق قلمچی بریم میتونیم دو هفته یکبار خودمونو بسنجیم که کجای کاریم، خیلی از شرایط آزمون الا اطلاع ندارم اما میدونم متاسفانه هنوز به اون نظم لازم نرسیده. -
@mlegend سلام انتخاب من قلم چی هست چون طبق یه روال منظم و خاص پیش رفته و ایستگاه جبرانی داره و سر یه تایم مشخصی درسا رو تموم میکنه
در ضمن اگر بخواید طبق برنامه پیشنهادی الا برید نمیرسید خیلی تست بزنید و اینکه نیاز هم نیست همه فیلم ها دیده بشه، از فیلم ها برای رفع اشکال باید استفاده کرد، یعنی یه مبحث رو خودمون میخونیم بعد اگر مشکلی داشتیم به فیلم مربوط به اون مبحث مراجعه میکنیم.
و اینکه اگه طبق قلمچی بریم میتونیم دو هفته یکبار خودمونو بسنجیم که کجای کاریم، خیلی از شرایط آزمون الا اطلاع ندارم اما میدونم متاسفانه هنوز به اون نظم لازم نرسیده.مهسا استوار پیروز باشی سپاس
-
و اینکه اگه طبق قلمچی بریم میتونیم دو هفته یکبار خودمونو بسنجیم که کجای کاریم، خیلی از شرایط آزمون الا اطلاع ندارم اما میدونم متاسفانه هنوز به اون نظم لازم نرسیده.مهسا استوار در برنامه فرسنگ یا قلم چی مسئله این است گفته است:
و اینکه اگه طبق قلمچی بریم میتونیم دو هفته یکبار خودمونو بسنجیم که کجای کاریم، خیلی از شرایط آزمون الا اطلاع ندارم اما میدونم متاسفانه هنوز به اون نظم لازم نرسیده.بنظرتون از الان میشه با برنامه قلمچی پیش رفت؟
-
مهسا استوار در برنامه فرسنگ یا قلم چی مسئله این است گفته است:
و اینکه اگه طبق قلمچی بریم میتونیم دو هفته یکبار خودمونو بسنجیم که کجای کاریم، خیلی از شرایط آزمون الا اطلاع ندارم اما میدونم متاسفانه هنوز به اون نظم لازم نرسیده.بنظرتون از الان میشه با برنامه قلمچی پیش رفت؟
@S-A-L-V-A-D-O-R بله خیلی پیش نیاز محور نیست و میتونید از ازمون پیش رو شروع کنید و مباحثی که تا الان بوده و نخواندید رو تو ایستگاه جبرانی بخونید