امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
راه ابریشم پرو ریاضی
-
بچه هایی ک گرفتین راه ابریشم پرو ریاضی رو میشه یه خلاصه توضیح بدید چطوره از لحاظ سبک و کیفیتی؟ میخوام بگیرم به نظرتون خوبه؟
-
-
Nima.hy منی که سر کلاس فیزیک حرفی واسه زدن نداشتم از دبیر اشکال میگیرم و شیمی با اینکه خوب بودم؛ الان یه جوری شده که کسی رو دستم نیست. استاد ثابتیم دیگه نگم دیگه..
-
ببین من رشته ام ریاضی فیزیک هستش
برای فیزیک دکتر طلوعی رو انتخاب کردم واقعا الان یکی از موبایل کلاس هستم توی درس فیزیک دوازدهم منی که قبلاً بدم نیومد از درس فیزیک الان علاقه مند شدم به فیزیک و برای شیمی هم که استاد پویان نظر فوق العاده هستش و جزو ده نفر استاد برتر ایران هستش
برای
و همینطور استاد ثابتی برای ما که رشته مون ریاضی هستش هم حسابان و هم هندسه و هم گسسته رو با ایشون داریم و ما فوق العاده از تدریسشون راضی هستیم
و اینکه برای خرید چندین تا نمونه گذاشتن شما بهتره برید و اون نمونه هارو ببینید -
اگه رشتت ریاضی حتما فیزیک اقای طلوعی رو یه نگاه بکن کلا با روحیه ریاضیا سازگاره تدریسش
-
آرمین عنصرپور نمیدونم چرا واقعا حرفت درسته منم خیلی با استاد طلوعی ارتباط برقرار کردم
ولی روش های تستی که میگن واقعا فوق العاده هستش -
Mohammadreza Doosti سلام مرسی نظرت واقعا برام مفید بود ولی دبیر فیزیک رو بین آقای طلوعی و یاری موندم چون تا حالا طرز تدریس آقای طلوعی رو ندیدم ولی
آقای یاری رو ک دیدم خوب بوده -
- وِی نویسنده - مرسی واقعا اره آقای یاری واقعا نحوه تدریسش فوقالعاده هست خیلی قشنگ میرسونه مفهوم رو
-
Nima.hy
نمونه تدریس استاد طلوعی در قسمت صفر تا صد دوازدهم(تا پایان فصل حرکت شناسی):
https://alaatv.com/set/955
و نمونه تدریس های راه ابریششون:
https://alaatv.com/product/440 -
-
Nima.hy واقعیتش رو بخوای خب استاد طلوعی دبیر راه ابریشم هستن و استاد یاری راه ابریشم رو تدریس نکردن و اینکه استاد طلوعی داخل راه ابریشم خب خیلی تست حل کردن و جامع درس دادن
من خودم برای امتحانات مدرسه با استاد یاری میدیدم برای دهم و یازدهم ولی خب برای کنکور وقت از همه چیز مهم تره و اساتد طلوعی توی وقت واقعا صرفه جویی کردن و من که نفرت داشتم از فیزیک رو به فیزیک علاقه مند کردند هم استاد یاری و هم استاد طلوعی
باز ببینید با کدوم استاد راحت تر هستید
استاد یاری شوخ طبع هستن ولی طولانی
ولی استاد طلوعی جامع هستن و کمتر وقت تلف میشه در کلاس
باز ببین خودت کدوم رو بیشتر میپسندی
مثلا من بین استاد کازرانیان و دکتر طلوعی ایشون رو انتخاب کردم چون نکته های تستی که سر کلاس میگویند رو دیدم و لذت بردم ولی استاد کازرانیان با نکته تستی کار نمیکنند حداقل تا اونجایی که من میدونم باز اینو باید از شاگردهای ایشون بپرسید -
Mohammadreza Doosti اره خودمم متوجه شدم ولی با این اوضاع واقعا حرفی ک زدی منطقی تر بود برا همین دیگ اقای طلوعی رو زدم برا فیزیک بازم ممنون از نظراتت
-
Mohammadreza Doosti بعد یه چیز دیگ داستان داشبورد راه ابریشم چیه چجوری فعالش کنم میدونی؟
-
Mohammadreza Doosti و یکی از مهم ترین نکاتی که یادم رفت بگم
اگر راه ابریشم دکتر طلوعی رو خریدید نزدیک سی تا تست اول تسلط برای فصل حرکت شناسی رو ببینید که دقیق بفهمید روش حل تست های حرکت شناسی به چه نحوی هستش که بعدا به مشکل نخورید استاد خیلی تست هارو فقط انگار با جایگذاری عدد حل میکنن گفتم بهتون بگم که اگر اون روش حل تست رو آشنا نشید بعدا ممکنه از فصل حرکت شناسی خوشتون نیاد ولی با دیدن اونا مطمئنا علاقه مند میشید به فیزیک -
Mohammadreza Doosti و در آخر خوب تصمیمتون رو بگیرید چون میخواهید پول هزینه کنید ببینید که آیا با استاد ارتباط برقرار میکنید یا خیر
-
Mohammadreza Doosti اره مرسی فهمیدم دیگ همون اقای طلوعی رو زدم