چندتا منبع؟
-
Taranommm سلام
خب اکثرا پیشنهاد میکنن که چندین منبع داشته باشید واسه تست زدن چون یه کتاب نتیجه فعالیت یه یا دو نفره ولی چند منبع طرز فکر کلی آدم رو نشون میده
اما!
این به این معنی نیس که باید کتابای دیگه تهیه کنید
ببینین، شما باید هررررر تستی که از هر جایی پیدا میکنید رو بزنید و کلی هم منبه میتونن بهتون معرفی کنم که هزینه آزمون نخواد،
مثل کنکور های سال های قبل که خیلییییی مهمن
کلی تست طبقه بندی شده که ماشالا تو همه ی سایت های کنکوری ریخته!
آزمون های قلمچی ( منظورم فقط آزمون های امسال نیس سال های قبلم خب تست حساب میشن)
گزینه دو و گاج و بقیه آزمون ها
میبینی؟ کلی تست میتونی پیدا کنی
این تست های آزمون هاهم که خیلی مهم و مفید هستن برات
.
موفق باشی -
@Zahra-HD وای مرسی اصلا تو فکر همچین تستایی نبودم بقول شما خیلی تعداد زیادی هم هستن
پس حتما بعد از تموم کردن کتاب امسال شروع میکنم اینارو میزنم -
سلام سلام امیدوارم حال همگی خوب باشه
بچها من ی سوال که برام پیش اومده اینه که اگه با ی منبع بریم جلو و همون و تا کنکور کار کنیم برامون کمه؟
مثلا من فیزیک خیلی سبز تک پایه هارو تموم کنم و خوب بتونم تا آخر سال از پس تست هاش بر بیام، آیا نیازی هست حتما برم منبع دوم مثلا نشر الگو یا آی کیو؟
و اگه تا کنکور با همون ی منبع کار کنم برام کافی نیس؟
به اضافه اینکه تستای راه ابریشمم هست
چون اصلا واسه منبع دوم وقت ندارم حتی برای تابستون میترسم هزینه کنم همشونم سفید بمونه
آخه برنامه مدرسه هم خیلی فشردسTaranommm در چندتا منبع؟ گفته است:
بچها من ی سوال که برام پیش اومده اینه که اگه با ی منبع بریم جلو و همون و تا کنکور کار کنیم برامون کمه؟
مثلا من فیزیک خیلی سبز تک پایه هارو تموم کنم و خوب بتونم تا آخر سال از پس تست هاش بر بیام، آیا نیازی هست حتما برم منبع دوم مثلا نشر الگو یا آی کیو؟
چون اصلا واسه منبع دوم وقت ندارم حتی برای تابستون میترسم هزینه کنم همشونم سفید بمونه
آخه برنامه مدرسه هم خیلی فشردسسلام
اگر منبع اصلیتون راه ابریشم باشه که فکر نکنم به منبع دیگه ای برسید
اگر که نه بنظر من میتونید تو بعضی مباحث خیلی خاص که حس میکنید نیاز به تست آموزشی بیشتری دارید میتونید از منبع دومی هم استفاده کنید وگرنه بهترین راه تستهای کنکور و آزمون ها هست
به عنوان مثال خود من دوتا سبد کتاب رو دستم موند که حتی یه صفحه هم ازش نتونستم بخونم و هم یه هزینه اضافه کردم و هم باعث سردرگمی خودم شد -
Taranommm در چندتا منبع؟ گفته است:
اگر که نه بنظر من میتونید تو بعضی مباحث خیلی خاص که حس میکنید نیاز به تست آموزشی بیشتری دارید میتونید از منبع دومی هم استفاده کنید وگرنه بهترین راه تستهای کنکور و آزمون ها هست
به عنوان مثال خود من دوتا سبد کتاب رو دستم موند که حتی یه صفحه هم ازش نتونستم بخونم و هم یه هزینه اضافه کردم و هم باعث سردرگمی خودم شدabolfazl raesi آره واقعا اینقدر چیزای مختلف زیاده آدم گیج میشه نمیدونه از کجا شروع کنه آخه
-
abolfazl raesi آره واقعا اینقدر چیزای مختلف زیاده آدم گیج میشه نمیدونه از کجا شروع کنه آخه
-
Taranommm
به نظر من تموم کردن یک کتاب کافیه
دو تا کتاب باشه هم سردرگمی میاره هم استرس اینکه وقت نمیکنید همشو حل کنید -
آخه برنامه مدرسه هم خیلی فشردس -
Taranommm به نظرم تست های راه ابریشم رو بزنی کفایت میکنه... اشتباه بزرگ خیلی ها قبل کنکورشون اینه دورشون رو از منابع بی خودی پر میکنن
-
Taranommm در چندتا منبع؟ گفته است:
به عنوان مثال خود من دوتا سبد کتاب رو دستم موند که حتی یه صفحه هم ازش نتونستم بخونم و هم یه هزینه اضافه کردم و هم باعث سردرگمی خودم شدabolfazl raesi مثلا با راه ابریشم پرو ریاضی و فیزیک به تست منبع دیگه نمی رسیم؟
مگه چند تا تست دارند؟
شما رشتتون تجربی؟ -
@ Taranommm در چندتا منبع؟ گفته است:
@ Otaku_boy نمیدونم چرا حس میکردم تستای راه ابریشم تعدادشون خیلی کمه
حالا وارد تستا میشین نتیجه میگیرین اونقدرا هم کم نیست
-
abolfazl raesi مثلا با راه ابریشم پرو ریاضی و فیزیک به تست منبع دیگه نمی رسیم؟
مگه چند تا تست دارند؟
شما رشتتون تجربی؟احمد رضا 0 در چندتا منبع؟ گفته است:
مگه چند تا تست دارند؟
شما رشتتون تجربی؟تو راه ابریشم ریاضی تجربی میرسید ولی اگر آزمونها رو کار کنید خیلی بهتره چون استاد روشهای خیلی خاص رو تو تحلیل آزمون میگن
تو فیزیک استاد طلوعی هم نیمه دوم جزوه شاید نیاز باشه کمی تست بیشتر بزنید شاید هم واستون نیاز نباشه
البته من راه ابریشم پرو نداشتم و نمیدونم که تست بهش اضافه شده یا نه!
رشتمم تجربی بود -
در کل ببینید حتی اگر تعداد تستها هم خیلی زیاد نباشه چون پاسخ تستها ویدیویی هست زمان بیشتری میبره و احتمال رسیدن به منبع دیگه خیلی کم میشه
البته اگر دهم یا یازدهم باشید و از راه ابریشم استفاده کنید که قطعا به تستهای بیشتر هم میرسید -
احمد رضا 0 در چندتا منبع؟ گفته است:
مگه چند تا تست دارند؟
شما رشتتون تجربی؟تو راه ابریشم ریاضی تجربی میرسید ولی اگر آزمونها رو کار کنید خیلی بهتره چون استاد روشهای خیلی خاص رو تو تحلیل آزمون میگن
تو فیزیک استاد طلوعی هم نیمه دوم جزوه شاید نیاز باشه کمی تست بیشتر بزنید شاید هم واستون نیاز نباشه
البته من راه ابریشم پرو نداشتم و نمیدونم که تست بهش اضافه شده یا نه!
رشتمم تجربی بودabolfazl raesi پارسال کنکوری بودید؟
میتونم بپرسم چه رشته ای قبول شدید و منابع تون واسه راه ابریشم چی بود؟
و اینکه حس میکنم راه ابریشم ریاضی تجربی کافی نباشع واسه درصد بالا درسته؟! -
abolfazl raesi پارسال کنکوری بودید؟
و اینکه حس میکنم راه ابریشم ریاضی تجربی کافی نباشع واسه درصد بالا درسته؟!احمد رضا 0 در چندتا منبع؟ گفته است:
و اینکه حس میکنم راه ابریشم ریاضی تجربی کافی نباشع واسه درصد بالا درسته؟!بله
پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز
کل پک راه ابریشم
اگر سطح سوالات مشابه ۱۴۰۱ باشه کافیه
اگر مثل ۹۹ و ۱۴۰۰ باشه نه ولی اگر همه آزمونهایی که استاد تحلیل میکنن دیده بشه فکر میکنم ضعف تستا برطرف میشه -
کل پک راه ابریشم
اگر مثل ۹۹ و ۱۴۰۰ باشه نه ولی اگر همه آزمونهایی که استاد تحلیل میکنن دیده بشه فکر میکنم ضعف تستا برطرف میشهabolfazl raesi شما خودتون راه ابریشمی بودید اگر برمیگشتید عقب واسه درس ریاضی و فیزیک بازهم راه ابریشم میگفرتید؟
حقیقت اش من خودم مرددم
آقای ثابتی عالی هستند ول حس میکنم شاید بقیه ی موسسه ها بهتر کار کنند واسه ریاضی
نظرتون در مورد این حس چیه؟ -
کل پک راه ابریشم
اگر مثل ۹۹ و ۱۴۰۰ باشه نه ولی اگر همه آزمونهایی که استاد تحلیل میکنن دیده بشه فکر میکنم ضعف تستا برطرف میشهabolfazl raesi خوبه در کنار راه ابریشم تست خیلی سبز جامع ریاضی هم بزنیم؟
-
در کل ببینید حتی اگر تعداد تستها هم خیلی زیاد نباشه چون پاسخ تستها ویدیویی هست زمان بیشتری میبره و احتمال رسیدن به منبع دیگه خیلی کم میشه
البته اگر دهم یا یازدهم باشید و از راه ابریشم استفاده کنید که قطعا به تستهای بیشتر هم میرسیدabolfazl raesi آره مشکل همین زمان بر بودنشه
-
abolfazl raesi شما خودتون راه ابریشمی بودید اگر برمیگشتید عقب واسه درس ریاضی و فیزیک بازهم راه ابریشم میگفرتید؟
حقیقت اش من خودم مرددم
نظرتون در مورد این حس چیه؟احمد رضا 0 در چندتا منبع؟ گفته است:
abolfazl raesi شما خودتون راه ابریشمی بودید اگر برمیگشتید عقب واسه درس ریاضی و فیزیک بازهم راه ابریشم میگفرتید؟
حقیقت اش من خودم مرددم
نظرتون در مورد این حس چیه؟ببینید حسی که نیست
شما یه نمونه تدریس از استاد میبینید اگر ارتباط گرفتید که اوکیه اگر نه یه موسسه و یه استاد دیگه
تو بعضی موسسه های دیگه هم اساتید خوبی هستن ولی شما بدون توجه به تبلیغات نمونه تدریس چندتا استاد رو ببینید و منطقی انتخاب کنید
من اگر برگردم ریاضی رو دوباره با استاد ثابتی برمیدارم چون از زیر صفر(این که میگم مبالغه نیست چون معلم ریاضی خوب هیچ وقت نداشتم) منو به جایی رسوندن که نقطه قوت من ریاضی شده بود و از ریاضی لذت میبردم
ولی ممکنه سطح شما بالاتر باشه و این تدریس سطح به سطح استاد با شما جور نباشه خب طبیعیه که باید انتخاب دیگهای داشته باشید!
تو فیزیک هم اگر به عقب برگردم اول چتر نجات استاد رضا محمدی رو میبینم و بعدش راه ابریشم استاد طلوعی