چندتا منبع؟
-
abolfazl raesi پارسال کنکوری بودید؟
میتونم بپرسم چه رشته ای قبول شدید و منابع تون واسه راه ابریشم چی بود؟
و اینکه حس میکنم راه ابریشم ریاضی تجربی کافی نباشع واسه درصد بالا درسته؟!احمد رضا 0 در چندتا منبع؟ گفته است:
و اینکه حس میکنم راه ابریشم ریاضی تجربی کافی نباشع واسه درصد بالا درسته؟!بله
پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز
کل پک راه ابریشم
اگر سطح سوالات مشابه ۱۴۰۱ باشه کافیه
اگر مثل ۹۹ و ۱۴۰۰ باشه نه ولی اگر همه آزمونهایی که استاد تحلیل میکنن دیده بشه فکر میکنم ضعف تستا برطرف میشه -
احمد رضا 0 در چندتا منبع؟ گفته است:
کل پک راه ابریشم
اگر مثل ۹۹ و ۱۴۰۰ باشه نه ولی اگر همه آزمونهایی که استاد تحلیل میکنن دیده بشه فکر میکنم ضعف تستا برطرف میشهabolfazl raesi شما خودتون راه ابریشمی بودید اگر برمیگشتید عقب واسه درس ریاضی و فیزیک بازهم راه ابریشم میگفرتید؟
حقیقت اش من خودم مرددم
آقای ثابتی عالی هستند ول حس میکنم شاید بقیه ی موسسه ها بهتر کار کنند واسه ریاضی
نظرتون در مورد این حس چیه؟ -
کل پک راه ابریشم
اگر مثل ۹۹ و ۱۴۰۰ باشه نه ولی اگر همه آزمونهایی که استاد تحلیل میکنن دیده بشه فکر میکنم ضعف تستا برطرف میشهabolfazl raesi خوبه در کنار راه ابریشم تست خیلی سبز جامع ریاضی هم بزنیم؟
-
در کل ببینید حتی اگر تعداد تستها هم خیلی زیاد نباشه چون پاسخ تستها ویدیویی هست زمان بیشتری میبره و احتمال رسیدن به منبع دیگه خیلی کم میشه
البته اگر دهم یا یازدهم باشید و از راه ابریشم استفاده کنید که قطعا به تستهای بیشتر هم میرسیدabolfazl raesi آره مشکل همین زمان بر بودنشه
-
abolfazl raesi شما خودتون راه ابریشمی بودید اگر برمیگشتید عقب واسه درس ریاضی و فیزیک بازهم راه ابریشم میگفرتید؟
حقیقت اش من خودم مرددم
نظرتون در مورد این حس چیه؟احمد رضا 0 در چندتا منبع؟ گفته است:
abolfazl raesi شما خودتون راه ابریشمی بودید اگر برمیگشتید عقب واسه درس ریاضی و فیزیک بازهم راه ابریشم میگفرتید؟
حقیقت اش من خودم مرددم
نظرتون در مورد این حس چیه؟ببینید حسی که نیست
شما یه نمونه تدریس از استاد میبینید اگر ارتباط گرفتید که اوکیه اگر نه یه موسسه و یه استاد دیگه
تو بعضی موسسه های دیگه هم اساتید خوبی هستن ولی شما بدون توجه به تبلیغات نمونه تدریس چندتا استاد رو ببینید و منطقی انتخاب کنید
من اگر برگردم ریاضی رو دوباره با استاد ثابتی برمیدارم چون از زیر صفر(این که میگم مبالغه نیست چون معلم ریاضی خوب هیچ وقت نداشتم) منو به جایی رسوندن که نقطه قوت من ریاضی شده بود و از ریاضی لذت میبردم
ولی ممکنه سطح شما بالاتر باشه و این تدریس سطح به سطح استاد با شما جور نباشه خب طبیعیه که باید انتخاب دیگهای داشته باشید!
تو فیزیک هم اگر به عقب برگردم اول چتر نجات استاد رضا محمدی رو میبینم و بعدش راه ابریشم استاد طلوعی -
abolfazl raesi خوبه در کنار راه ابریشم تست خیلی سبز جامع ریاضی هم بزنیم؟
abolfazl raesi خوبه در کنار راه ابریشم تست خیلی سبز جامع ریاضی هم بزنیم؟
این کتاب رو کار نکردم متاسفانه ولی اگر خواستید منبع دومی داشته باشید سطح بالا باشه بهتره
-
حقیقت اش من خودم مرددم
نظرتون در مورد این حس چیه؟ببینید حسی که نیست
شما یه نمونه تدریس از استاد میبینید اگر ارتباط گرفتید که اوکیه اگر نه یه موسسه و یه استاد دیگه
تو بعضی موسسه های دیگه هم اساتید خوبی هستن ولی شما بدون توجه به تبلیغات نمونه تدریس چندتا استاد رو ببینید و منطقی انتخاب کنید
من اگر برگردم ریاضی رو دوباره با استاد ثابتی برمیدارم چون از زیر صفر(این که میگم مبالغه نیست چون معلم ریاضی خوب هیچ وقت نداشتم) منو به جایی رسوندن که نقطه قوت من ریاضی شده بود و از ریاضی لذت میبردم
ولی ممکنه سطح شما بالاتر باشه و این تدریس سطح به سطح استاد با شما جور نباشه خب طبیعیه که باید انتخاب دیگهای داشته باشید!
تو فیزیک هم اگر به عقب برگردم اول چتر نجات استاد رضا محمدی رو میبینم و بعدش راه ابریشم استاد طلوعیabolfazl raesi میتونم درصد ریاضی تون رو بدونم؟
-
abolfazl raesi آره مشکل همین زمان بر بودنشه
Taranommm در چندتا منبع؟ گفته است:
که مشکل بزرگی هم هست واقعا!
با افزایش ساعت مطالعه باید جبرانش کنید -
abolfazl raesi میتونم درصد ریاضی تون رو بدونم؟
من تو ۱۴۰۰ در عرض ۱۵ دقیقه ۱۸ درصد و تو ۱۴۰۱ در عرض ۱۸ دقیقه ۴۰.۵ درصد زدم
تو درسای دیگه ضعیف تر بودم واسه همین وقت ریاضی رو به اون درسا دادم که البته خیلی پشیمون شدم -
که مشکل بزرگی هم هست واقعا!
با افزایش ساعت مطالعه باید جبرانش کنیدabolfazl raesi بخدا اینقدر همه چی گره خورده بهم نمیدونم چیکار کنم
مثلا روزی که فرداش امتحان دارم کل ساعت مطالعه یا حداقل نصف بیشترش برا اون میره و متاسفانه هر روزم امتحان دارم
بخاطر همین الان دو هفته س میخوام مبحث هندسه آقای ثابتی رو ببینم ولی مگه وقت میشه؟ -
من تو ۱۴۰۰ در عرض ۱۵ دقیقه ۱۸ درصد و تو ۱۴۰۱ در عرض ۱۸ دقیقه ۴۰.۵ درصد زدم
تو درسای دیگه ضعیف تر بودم واسه همین وقت ریاضی رو به اون درسا دادم که البته خیلی پشیمون شدمabolfazl raesi تجربه تون واسم مفید بود
به عنوان کسی که تجربه داره واسه من که پشت کنکوری ام و تازه میخوام واسه ریاضی و فیزیک راه ابریشم بگیرم توصیه تون چیه؟ کلا چیکار کنم ؟
-
abolfazl raesi بخدا اینقدر همه چی گره خورده بهم نمیدونم چیکار کنم
مثلا روزی که فرداش امتحان دارم کل ساعت مطالعه یا حداقل نصف بیشترش برا اون میره و متاسفانه هر روزم امتحان دارم
بخاطر همین الان دو هفته س میخوام مبحث هندسه آقای ثابتی رو ببینم ولی مگه وقت میشه؟Taranommm در چندتا منبع؟ گفته است:
بخاطر همین الان دو هفته س میخوام مبحث هندسه آقای ثابتی رو ببینم ولی مگه وقت میشه؟واسه همه تستا پاسخ ویدیویی میبینید؟
-
بخاطر همین الان دو هفته س میخوام مبحث هندسه آقای ثابتی رو ببینم ولی مگه وقت میشه؟واسه همه تستا پاسخ ویدیویی میبینید؟
abolfazl raesi نه سعی میکنم برای همه نبینم وقتم کمتر بره البته الان بیشتر نیاز به آموزش دارم که اونم وقت نمیشه
-
abolfazl raesi تجربه تون واسم مفید بود
به عنوان کسی که تجربه داره واسه من که پشت کنکوری ام و تازه میخوام واسه ریاضی و فیزیک راه ابریشم بگیرم توصیه تون چیه؟ کلا چیکار کنم ؟
خیلی به سطحتون بستگی داره واقعا
واسه فیزیک اگر بتونید آرش استاد طلوعی رو بگیرید و درسنامه اون رو ببینید خیلی عالیه چون چکیده درسنامه راه ابریشم تو آرش اومده بدون اینکه چیزی حذف بشه(البته اگر سطحتون خیلی پایینه توصیه نمیکنم) و بعدش از راه ابریشم تست بزنید
واسه ریاضی هم اگر سطحتون خیلی ضعیفه که اول پیله بعد درسنامه و بعد مجموعه تست و در آخر کنکورچه ها و آزمونها که طبیعتا وقت و انرژی زیادی میطلبه! اگر سطحتون متوسط باشه میتونید تورق سریع رو ببینید به جای مراحل پیله و درسنامه که اگر این کار رو کنید خیلی در وقتتون صرفه جویی میشه
یه توصیه:شما این موقع از سال میخواید راه ابریشم رو شروع کنید پس نباید انتظار داشته باشید تمام مباحث رو کامل و با همه تستا بخونيد چون واقعا نشدنی هست و اگر بخواید انجامش بدید اذیت میشید
بنظر من واسه شروع اولویت بندی کنید که تو انبوه مباحث و فیلمهای راه ابریشم گم نشید
سوالی بود درخدمتم
-
abolfazl raesi نه سعی میکنم برای همه نبینم وقتم کمتر بره البته الان بیشتر نیاز به آموزش دارم که اونم وقت نمیشه
شما اول آموزش(درسنامه رو ببینید) بعد تستا رو بزنید واسه تحلیل تستایی که نزدید و یا غلط زدید رو مجدد حل کنید که تو این مرحله تعداد زیادی از تستهای مشکل دار حل میشن و نیاز به حل ویدیویی نداره
بعدش هرچندتا از تستا حل نشد یا مشکل ریز داشت رو با سرعت ۱.۵ ببینید و نکته برداری کنید
این روش مراحل بیشتری داره ولی واقعا از دیدن پاسخ همه تستا(که کاری بیهوده هست) وقت کمتری میبره و یادگیری موثرتری هم داره -
خیلی به سطحتون بستگی داره واقعا
واسه فیزیک اگر بتونید آرش استاد طلوعی رو بگیرید و درسنامه اون رو ببینید خیلی عالیه چون چکیده درسنامه راه ابریشم تو آرش اومده بدون اینکه چیزی حذف بشه(البته اگر سطحتون خیلی پایینه توصیه نمیکنم) و بعدش از راه ابریشم تست بزنید
واسه ریاضی هم اگر سطحتون خیلی ضعیفه که اول پیله بعد درسنامه و بعد مجموعه تست و در آخر کنکورچه ها و آزمونها که طبیعتا وقت و انرژی زیادی میطلبه! اگر سطحتون متوسط باشه میتونید تورق سریع رو ببینید به جای مراحل پیله و درسنامه که اگر این کار رو کنید خیلی در وقتتون صرفه جویی میشه
یه توصیه:شما این موقع از سال میخواید راه ابریشم رو شروع کنید پس نباید انتظار داشته باشید تمام مباحث رو کامل و با همه تستا بخونيد چون واقعا نشدنی هست و اگر بخواید انجامش بدید اذیت میشید
بنظر من واسه شروع اولویت بندی کنید که تو انبوه مباحث و فیلمهای راه ابریشم گم نشید
سوالی بود درخدمتم
abolfazl raesi یعنی اون ویدیو هایی که با عنوان تورق داخل بخش درسنامه هستن رو ببینم بعدش برم تستای درسنامه و بعد تستای همون فرسنگ و بزنم؟
یعنی دیگه ویدیو های فرسنگ هارو نبینم؟
چون آخر نفهمیدم اگه ویدیو درسنامه ببینم یا خود فرسنگ ها چه فرقی دارن -
شما اول آموزش(درسنامه رو ببینید) بعد تستا رو بزنید واسه تحلیل تستایی که نزدید و یا غلط زدید رو مجدد حل کنید که تو این مرحله تعداد زیادی از تستهای مشکل دار حل میشن و نیاز به حل ویدیویی نداره
بعدش هرچندتا از تستا حل نشد یا مشکل ریز داشت رو با سرعت ۱.۵ ببینید و نکته برداری کنید
این روش مراحل بیشتری داره ولی واقعا از دیدن پاسخ همه تستا(که کاری بیهوده هست) وقت کمتری میبره و یادگیری موثرتری هم دارهabolfazl raesi پیشنهاد خوبیه بنظرم
فقط باید ببینم که فرقی بین ویدیو های درسنامه و ویدیو های فرسنگها هست یا نه؟
آخه فکر میکردم اگه درسنامه رو ببینم و خود فرسنگ اصلی رو نبینم نکته های تستی جا میمونن -
abolfazl raesi یعنی اون ویدیو هایی که با عنوان تورق داخل بخش درسنامه هستن رو ببینم بعدش برم تستای درسنامه و بعد تستای همون فرسنگ و بزنم؟
چون آخر نفهمیدم اگه ویدیو درسنامه ببینم یا خود فرسنگ ها چه فرقی دارنTaranommm در چندتا منبع؟ گفته است:
چون آخر نفهمیدم اگه ویدیو درسنامه ببینم یا خود فرسنگ ها چه فرقی دارناگر متوسط هستید
تو عنوان فیلم نوشتهتورق
اگر ضعیف هستید
تو عنوان فیلم نوشتهدرسنامه
بعد از درسنامه یا تورق نوبت جلسات حل تست هست