کنکور پیش رو
-
سلام.
بچه ها من دانشجو هستم ... رشته عالیی اوردم ... ولی رشته مورد نظرم نبود ..برای همین میخوام دوباره کنکور بدم .. بعد ریاضی و فیزیک دانشگاه به صورت کلی فرق داره...الان موندم برای کنکور چند ماه دیگه بخونم یا کنکور سال دیگه؟@دانش_آموزان_الا
@Soniaaa -
سلام.
بچه ها من دانشجو هستم ... رشته عالیی اوردم ... ولی رشته مورد نظرم نبود ..برای همین میخوام دوباره کنکور بدم .. بعد ریاضی و فیزیک دانشگاه به صورت کلی فرق داره...الان موندم برای کنکور چند ماه دیگه بخونم یا کنکور سال دیگه؟@دانش_آموزان_الا
@SoniaaaOtaku_boy
سلام
من واقعا نمیدونم شرایطتون چطوریه
اگه درستون خوبه کنکور تیرماه مناسبه
اگه نه دی سال بعد
ولی خب دی ماه امسال عملا دیگه از دست رفته -
Otaku_boy
سلام
من واقعا نمیدونم شرایطتون چطوریه
اگه درستون خوبه کنکور تیرماه مناسبه
اگه نه دی سال بعد
ولی خب دی ماه امسال عملا دیگه از دست رفته@Soniaaa اره دی کلا پر پر شده ...
-
Otaku_boy
بله دقیقا
رشتتون چیه که میخواید کنکور بدین ؟
بعد کنکور ریاضی میدید یا تجربی؟ -
@Soniaaa رشتم مهندسی پزشکی هست ... کنکور ریاضی ...
-
Otaku_boy
اها موفق باشید
خب پس کنکور رشته خودتون باز راحتتره -
@Soniaaa اره راحت تره ... ولی مشکل اینه فراموش زیاد کردم درسا رو .. مثلا شیمی از کنکور تا الان هیچی نخوندم... وضعیت سختیه
-
@Soniaaa اره راحت تره ... ولی مشکل اینه فراموش زیاد کردم درسا رو .. مثلا شیمی از کنکور تا الان هیچی نخوندم... وضعیت سختیه
Otaku_boy
بعله خب طبیعیه
اگ قصدتون واقعا جدیه
کلاس انلاین براتون مناسب میتونه باشه -
-
Otaku_boy
درسته -
@Soniaaa چقدر بده وقتی امتیازم پایینه نمیتونم برم پیوی یکی چت هاشو بخونم💔
-
Otaku_boy
بله دیگه قانونه -
Otaku_boy
سلام
مهندسی پزشکی اگر دانشگاهی خوبی اورده باشید رشته خوبی هست مگراینکه از زیست بدتون بیاد
رشته مورد علاقتون چیه؟ -
Otaku_boy
سلام
مهندسی پزشکی اگر دانشگاهی خوبی اورده باشید رشته خوبی هست مگراینکه از زیست بدتون بیاد
رشته مورد علاقتون چیه؟Gharibe Gomnam سلام .... اره علاقه به زیست و آناتومی دارم... رشته مورد علاقم مهندسی کامپیوتر
-
Otaku_boy
سلام
رشته مورد علاقتون چیه؟Gharibe Gomnam دانشگاه بیرجند آوردم... توی خراسان رضوی و جنوبی تنها دانشگاهی هست که تدریس میکنه ...
-
@Soniaaa قانون بدیه ... اون همه پیام پیوی از دوستان رو نمیتونم بخونم
.... حیف -
Otaku_boy الان میتونی
-
Gharibe Gomnam سلام .... اره علاقه به زیست و آناتومی دارم... رشته مورد علاقم مهندسی کامپیوتر
Otaku_boy
خب مهندسی کامپیوتر تلاش بیشتری میخواد نسبت به مهندسی پزشکی -
Otaku_boy
خب مهندسی کامپیوتر تلاش بیشتری میخواد نسبت به مهندسی پزشکیGharibe Gomnam صد در صد