روز قبل از آزمون
-
🌀روز قبل از آزمون
یا نجاتت میده🧗
یا زمینت میزنه😟
میتونی با انجام یکسری کارها خودتو نجات بدی و نتیجه آزمون فردات رو بهتر کنی یا ممکنه یه حال بدی افتضاحی بگیری که باعث بشه فردا رو خراب کنی❌خیلی از بچهها روز قبل از آزمون به قول امروزیا ممکنه فریک بزنن و ندونن چیکار کنم.
خیلی از مباحث مونده که بهشون نرسیدن یا هنوز مرور نکردن و خیلی چیزا رو یادشون رفته و.... 🚶🏻♂خب دیگه غر زدن بسه
بریم ببینیم چیکارا میشه کرد😎🔵 فراموشی برای مطالب جدید!
ممکنه که مباحث آزمون خیلی زیاد باشن و فرصت نکرده باشی اونا رو به صورت کامل بخونی و قطعا نمیتونی روز قبل آزمون همه این مطالب رو بخونی و وقتی با مطالب خونده نشده رو به رو بشی استرس بگیری و میگی کاری نمیتونیم بکنم😔
❌اصلا حتی اگه برسی بخونی هم چون تمرین و مرور نداره به تسلط خاصی نمیرسی و بیفایدست🙃
💯پس اگه مطلبی رو نخوندی دیگه بهش فکر نکن و سعی کن روی مرور مطالب خونده شده کار کنی.
🔸 چیا رو مرور کنیم؟!
زیست حتما باید مرور بشه.
راجب تورق قبلا گفتیم و در آینده هم بازم میگیم!!!
یکیاز مهمترین و پربازدهترین کارهایی که میشه انجام داد مرور کتاب زیسته.
🔍متندرس، توجه قیدها و فعلها، مرور نکات شکلها و مهمتر از همه نکاتی که در این مدت از تستها دراوردیم باید حتما مرور بشه تا فردا تو آزمون این موارد مشکلی واست ایجاد نکنن.🧪تورق رو برای متن کتابشیمی هم پیشنهاد میکنم!!!
درسته که همه از مسائل شیمی میترسیم اما یادتون نره که باز هم نهایتا ۵۰٪ آزمونهای شیمی محاسباتیه و بازم با سوال های زیادی از مفاهیم و حفظیات سروکار داریم.
💯با مطالعه دقیق کتاب شیمی حداقل یکسری سوالات حفظی و متن رو میتونیم جواب بدیم و وضعیتمون رو بهبود ببخشیم.♻️مرور فرمولهای و تیپتستهای ریاضی و فیزیک هم بهترین کاریه که میشه انجام داد.
⁉️تو ۲ ساعت فیزیک خوندن مگه چندتا تست میشه زد؟
💯اما اگه اون تایم رو بیای از هر تیپ تستی که تو آزمون میاد ۳ ۴ تا تست حل کنی میتونی یه مرور خیلی خوب روی سوالات این مبحث داشته باشی.📈 پیش آزمون و تحلیلش!
بچه ها روز قبل آزمون حتما پیش آزمون رو حل کنین و چیزی که خیلی مهمه تحلیل کردن اونه! چرا؟!
✔️چون سوالات آزمون فردا شباهت خیلی زیادی به این سوالها داره و وقتی اشتباهاتت رو یاد میگیری میتونی درصدتو ببری بالا!
💯یا حداقل اشتباهات آزمونمشابه رو فردا تکرار نمیکنی🙂📊 هدفگذاری آزمون!
یکی از کارهای مهم روز قبل آزمون هدفگذاریه و باید با توجه به آزمون قبلیت، میزان تلاشت تو این مدت و میزان تسلطت رو این مبحث و البته توجه به آزمونمشابه براش هدفگذاری کنی... مثلا من این دفعه ریاضی رو خوب خوندم پس درصدم باید بره بالاتر ولی فیزیک رو نخوندم و ممکنه 20 درصد بزنم!
💯حتما هدفگذاری منطقی و واقعگرایانهای داشته باش! -
عالی و قابل درک 👌