**نظرتون درمورد رابطتون با راه ابریشم**
-
سلام خسته نباشید دوستان
نمیخوام حرفای تکراری رو بزنم که چرا فلان هست فلان نیست
این تاپیک جنبه نظر سنجی داره و لطفا داخلش غر نزنید از برنامه و...
میخواستم روشتون برای درس خوندن با راه ابریشم بدونم:
روش خاصی پیاده کردین؟تاثیرش چقدر بوده؟
از چه وقتی راه ابریشم رو تهیه کردین؟
از برنامه جلو ترین یا عقب ترین ؟
سرعت ویدیو نگاه کردنتون چقدره؟
کنار راه ابریشم از منبع دیگه ایی برای تست استفاده میکنین چه وقتایی کم یا زیاد؟
توی چه ازمون ازمایشی شرکت میکنین ؟ و برای ازمون چطور میخونین؟
برای آزمون وقت اضافه میزارین یا کلا برنامتون رو تغییر دادین؟هر چند وقت یکبار مرور میکنید؟
و هزاران سوال دیگه هست که واقعیتش به خاطرم نیومد اگه چیز جدیدی بود لطفا بنویسید
و لطفا یک خواهشی که دارم اول پستتون تایم درس خوندن و فارغ التحصیل بودن یا دانش اموز بودن رو بنویسین
راستی اگه میشه اکثریت شرکت کنیم بلکه از هم دیگه الهام بگیریم و برنامه رو بهتر کنیم و رشد بهتری داشته باشیم (حداقل خودمون برای خودمون یکاری کنیم)
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان
راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
راه-ابریشم-پرو-زیست
راه-ابریشم-پرو-شیمی
دوازدهم
یازدهم
المپیادیاآرمین عنصرپور
فارغ التحصیلم
ساعت مطالعم 9 تا 10 ساعت
7 صبح بیدار میشم، حدود 45 دقیقه دروس روز قبل رو مرور میکنم و 8 شروع میکنم، تا ساعت 1.30، بعد ناهار نیم ساعت میخوابم، از ساعت 2.30 یا 3 شروع میکنم تا 6.30 عصر، نیم ساعت استراحت حدودا از ساعت 7 میخونم تا ساعت 10.30
از مهر دارم با برنامه آلا پیش میرم
سرعت ویدیو شیمی 2x ، فیزیک 1.5x ، ریاضی و زیست کندم چون تحلیل و بررسی میخواد
جزوه نمینویسم و از کتابای آلا استفاده میکنم
بین هر دوبازه درسی 10 دقیقه چرت میزنم
منبعم فقط آلاست -
نمی دونم چرا دارم میگم چون هیچ تاثیر خاصی روی کسی نداره
ولی چون گفتی اکثریت شرکت کنیم منم میام
سال دهمم و خب به معنای واقعی شاید به درد کسی نخوره چون من شخصیت IMPT-T دارم که نایابه و حدود تقریبا 3.3 درصد مردم جهان این شخصیتو دارن و البته و صد البته من اینو نمیگم که بخوام باهاش پز بدم ( خداوکیلی چه فکردی باخودت کردی ها ؟) اینو میگم که وقتتون "تلف نشه" اگه تست 16 شخصیت دادیدن و شخصیتتون نزدیک به این شخصیت بود پیشنهاد میکنم بخونید چون خودم تیکه تیکه شدم تا تونستم ببینم چطوری درس بخونم
خب ببین من خیلی با خودم کلنجار رفتم که برنامه بچینم برنامه خفن یه برنامه چیدم "ماه" طبقش پیش میرفتم الان رتبه یک مدرسه بودمعقلانی هم بود توش روزی نهایت خیلی هنر میکرد 5 یا 4.30 ساعت درس خوندن داشت ، ولی نمیشه آقا من نمی تونم طبق برنامه و قاعده پیش برم خودمو کشتم ولی حتی یک روز هم نتونستم طبقش عمل کنم :| پس به این نتیجه رسیدم به حرف تست شخصیتی خودم گوش بدم و تسلیم شم و بدونه برنامه بشم ازون موقع تا الان خیلی پیشرفت کردم، برای درس خوندن هم باید شروع کنم تا بخونم یعنی اگه من برنامه بزارم از ساعت 6 شروع میکنم عمرااااااااااااا شروع کنم کلا برنامه چیدن به من نیومده برای همین هر موقع دیدم آمادم میرم میشنم پای درس تا وقتی که درس تموم شه میخونم
چند تا نکته مهم که خیلی کمک کرد توی این پیشرفت :
نگا کنید من توی کمپ ترک اعتیاد رفتم و موفق به ترک اعتیاد گوشی و بازی های آنلاین و آفلاین شدم و اکنون یک محصل پاک هستم، برای این که ترک کنم حدود چندین بار مولکول های هیدروژنم با زجر و نا امیدی عوض شد
تا تونستم ترک بکنم حالا مزیتش چیه ؟ مزیتش اینکه وقتی میشینم پای درس دیگه فکرم جای دیگه نیست (تقریبا) تمرکز کامل روی درس دارم و برای استراحت چون توی گوشی نمیرم راحت بعد 15 تا نهایتا 20 دقیقه دوباره میرم راحت درس میخونم
علاوه بر اون وقتی که خونه میرسم بعد استراحت راحت میرم سراغ درس چون چیزی بنام گوشی برای سرگرمی نیست و حوصلم هم سر نمیره چون میام آلا خونه (بعضی اوقات )
و یه چیز دیگه میخواید درس بخونید نکید این درس سخته بعدا میرم همون موقع برین تو دلش یا اگه برای یه درس ذوق دارین دوباره همون موقع برین تو دلش (آخه خودم اگه برای یه درسی ذوق کنم لفتش میدم میگم میزارم برای بهترین موقع بخونم بعد نمیرسم دارم روش کار میکنم اینو حل کنم) و همین بدونه برنامه و قاعده ( حالا اگه میخواید تا یه چند روز دیگه صبر کنید بهتون میگم جواب داده یانه (حدود 6 روز ))
-
سال دهمم و خب به معنای واقعی شاید به درد کسی نخوره چون من شخصیت IMPT-T دارم که نایابه و حدود تقریبا 3.3 درصد مردم جهان این شخصیتو دارن و البته و صد البته من اینو نمیگم که بخوام باهاش پز بدم ( خداوکیلی چه فکردی باخودت کردی ها ؟) اینو میگم که وقتتون "تلف نشه" اگه تست 16 شخصیت دادیدن و شخصیتتون نزدیک به این شخصیت بود پیشنهاد میکنم بخونید چون خودم تیکه تیکه شدم تا تونستم ببینم چطوری درس بخونم
خب ببین من خیلی با خودم کلنجار رفتم که برنامه بچینم برنامه خفن یه برنامه چیدم "ماه" طبقش پیش میرفتم الان رتبه یک مدرسه بودمعقلانی هم بود توش روزی نهایت خیلی هنر میکرد 5 یا 4.30 ساعت درس خوندن داشت ، ولی نمیشه آقا من نمی تونم طبق برنامه و قاعده پیش برم خودمو کشتم ولی حتی یک روز هم نتونستم طبقش عمل کنم :| پس به این نتیجه رسیدم به حرف تست شخصیتی خودم گوش بدم و تسلیم شم و بدونه برنامه بشم ازون موقع تا الان خیلی پیشرفت کردم، برای درس خوندن هم باید شروع کنم تا بخونم یعنی اگه من برنامه بزارم از ساعت 6 شروع میکنم عمرااااااااااااا شروع کنم کلا برنامه چیدن به من نیومده برای همین هر موقع دیدم آمادم میرم میشنم پای درس تا وقتی که درس تموم شه میخونم
نگا کنید من توی کمپ ترک اعتیاد رفتم و موفق به ترک اعتیاد گوشی و بازی های آنلاین و آفلاین شدم و اکنون یک محصل پاک هستم، برای این که ترک کنم حدود چندین بار مولکول های هیدروژنم با زجر و نا امیدی عوض شد
تا تونستم ترک بکنم حالا مزیتش چیه ؟ مزیتش اینکه وقتی میشینم پای درس دیگه فکرم جای دیگه نیست (تقریبا) تمرکز کامل روی درس دارم و برای استراحت چون توی گوشی نمیرم راحت بعد 15 تا نهایتا 20 دقیقه دوباره میرم راحت درس میخونم
علاوه بر اون وقتی که خونه میرسم بعد استراحت راحت میرم سراغ درس چون چیزی بنام گوشی برای سرگرمی نیست و حوصلم هم سر نمیره چون میام آلا خونه (بعضی اوقات )
و یه چیز دیگه میخواید درس بخونید نکید این درس سخته بعدا میرم همون موقع برین تو دلش یا اگه برای یه درس ذوق دارین دوباره همون موقع برین تو دلش (آخه خودم اگه برای یه درسی ذوق کنم لفتش میدم میگم میزارم برای بهترین موقع بخونم بعد نمیرسم دارم روش کار میکنم اینو حل کنم) و همین بدونه برنامه و قاعده ( حالا اگه میخواید تا یه چند روز دیگه صبر کنید بهتون میگم جواب داده یانه (حدود 6 روز ))
حسین کاظمی 0 زانو بزنید در برابر حجم متن
-
حسین کاظمی 0
سلام
شخصیت impt وجود نداشت.
فکر کنم به جای m باید حرف دیگه ای باشه. -
دانش آموز تایم: مدرسه برم 6.30تا8 مدرسه نرم 11 تا 14.30 ساعت
خب من
از برنامه دانش اموز راه ابریشم استفاده میکنم و روزی به جای 6 درس 9 رو پر میکنم که 2 تای اضافه شیمی هست چون دیدم درسنامش خیلی زیاده و اون یکی هم فیزیک هستمن راه ابریشم رو از مهر تهیه کردم
اوایل به خاطر ازمون گزینه 2 ویدیو هارو سریع نگاه میکردم تا تست بزنم برای ازمون بعد دیدم هردو رو خراب میکنم بیخیال سر فصل های گزینه دو شدم و هرچی یاد میگیرم رو یه روز قبل ازمون دوره میکنم
از برنامه جلو ام فکر کنم من هفته 13 باشم تقریبا
سرعت ویدیو نگاه کردنم که توی ریاضی خیلی کمه چون روی هر سوال فکر میکنم توی فیزیک هم همین طور اما شیمی رک بگم حفظیات رو رد میکنم تقریبا چون اونقدر حافظم ضعیف هست که یک هفته بعد یادم بره عوضش روی مساعل خیلی تاکید میکنم و رابطه بینشون برقرار میکنم یا کسر استوکیومتری جدیدی از خودم مینویسم و..
کنار راه ابریشم منبع دیگه دارم اما وقت نمیشه تستا رو بزنم اما بعضی از تستای موج ازمون نشر الگو برام جالب باشه میزنم
واقعیتش توی مرور کردن واقعا ضعیفم چون دست خطم بده و مجبورم کلی فکر کنم که این کلمه چی بوده که اینجا نوشتم
ساعت بیداریم هم ساعت 4 صبحه تا بتونم 3 تا از درس هایی که اضافه کردمو بزنم
آرمین عنصرپور تا ساعت چند درس میخونید؟
اینطور نیستین که شبا دیگه ذهنتون نکشه؟
من واقعا از نه به بعد نمیتونم درسای تخصصی بخونم
و شب هم زود میخوابم دارم تلاش میکنم ساعت ۴ صبح یا زودتر بیدار شم که کمی جلو بیوفتم ولی نمیشه و برام خیلی سخته
راه حلی ندارید براش؟ -
آرمین عنصرپور تا ساعت چند درس میخونید؟
اینطور نیستین که شبا دیگه ذهنتون نکشه؟
من واقعا از نه به بعد نمیتونم درسای تخصصی بخونم
و شب هم زود میخوابم دارم تلاش میکنم ساعت ۴ صبح یا زودتر بیدار شم که کمی جلو بیوفتم ولی نمیشه و برام خیلی سخته
راه حلی ندارید براش؟aso دقیقا مثل خودتم بعد ساعت 9 مغزم خاموش میشه به خاطر همین 9.30 به بعد میخوابم
-
-
حسین کاظمی 0
سلام
شخصیت impt وجود نداشت.
فکر کنم به جای m باید حرف دیگه ای باشه.Hhh Hh منظورم N بود خطای تایپی بوده
چون M و N کنار همن
-
Kourosh Mousavi آره هعی با خ,دم میگفتم یه چیزش درست نیستا , و یه سوتی دادم نمی دونم
intp-t
-
aso دقیقا مثل خودتم بعد ساعت 9 مغزم خاموش میشه به خاطر همین 9.30 به بعد میخوابم
-
آرمین عنصرپور خب پس چطور انقدر ساعت مطالعهتون بالاست؟ من تا از مدرسه برسم خونه ساعت سه و نیمه
aso من ساعت 1 خونم مدرسم زود تعطیل میشه
-
سلام من روزی حدود 7 ساعت مطالعه دارم و خب طبق برنامه قلمچی میرم جلو و تقریبا هیچ مشکلی هم ندارم از لحاظ عقب افتادن
پکیجو هم از تیرماه تهیه کردم و توی همون تابستون تونستم دهم و یازدهم رو که هیچییییییی نخونده بودم جبران کنم با فیلما
الان تنها درسی که توش عقبم و مشکل دارم حسابانه اونم بیشترش بخاطر رابطه بدیه که با دبیر مدرسه دارم
فیلمارو هم شیمی رو با سرعت 2 و نیم یا 2 میبینم و فیزیک (طلوعی)رو سرعت 3 یا بعضا 4(تدریس آقای طلوعی فوق العادس ولی خب سرعت بیانشون یه مقدار واسه من کنده)
ریاضی رو هم چون خود آقای ثابتی بیانشون سریعه روی 1 ونیم یا 2 میذارم
سعی میکنم بیشتر از درسنامه تست بزنم
پیشنهاد میکنم شما هم به یه درسنامه مختصر اکتفا کنید و بیشتر سراغ تست برید -
Kourosh Mousavi در **نظرتون درمورد رابطتون با راه ابریشم** گفته است:
آقا کوروش من تا الن با برنامه آلا پیش رفتم، از این به بعد میخوام با برنامه قلمچی پیش برم، نظرت در این مورد چیه؟
-
آقا کوروش من تا الن با برنامه آلا پیش رفتم، از این به بعد میخوام با برنامه قلمچی پیش برم، نظرت در این مورد چیه؟
@S-A-L-V-A-D-O-R
-
@S-A-L-V-A-D-O-R
@S-A-L-V-A-D-O-R
سید راستش من دو سال از درس دور بودم و دوران مدرسه هم کنکوری نخوندم، امسالم میخوام کنکور بدم و از مهر شروع کردم، تا الانم که فقط درسنامه خوندیم و نتونستم آزمون های آلا رو خوب جواب بدم، خوب که درواقع بد بوده نتایجم، چون نمیشه بعد دو سال فقط با درسنامه اون هم فشرده به آزمون جواب داد، من حداقلش از هر مبحث باید 30 تا تست بزنم تا به یه حد مطلوبی برسم
در این مورد استرس گرفتم که نکنه الان من از بقیه عقبم؟ چون حداقلش بقیه یه آزمونی میدن حتی سه آ رو ولی من میشه گفت تا الان درست و حسابی آزمون ندادم
واقعا الان سردرگمم که این مسیری که دارم میرم درسته؟
واسه همینم به این فکر افتادم از این به بعد قلم چیو پیش بگیرم -
@S-A-L-V-A-D-O-R
سید راستش من دو سال از درس دور بودم و دوران مدرسه هم کنکوری نخوندم، امسالم میخوام کنکور بدم و از مهر شروع کردم، تا الانم که فقط درسنامه خوندیم و نتونستم آزمون های آلا رو خوب جواب بدم، خوب که درواقع بد بوده نتایجم، چون نمیشه بعد دو سال فقط با درسنامه اون هم فشرده به آزمون جواب داد، من حداقلش از هر مبحث باید 30 تا تست بزنم تا به یه حد مطلوبی برسم
در این مورد استرس گرفتم که نکنه الان من از بقیه عقبم؟ چون حداقلش بقیه یه آزمونی میدن حتی سه آ رو ولی من میشه گفت تا الان درست و حسابی آزمون ندادم
واقعا الان سردرگمم که این مسیری که دارم میرم درسته؟
واسه همینم به این فکر افتادم از این به بعد قلم چیو پیش بگیرم@S-A-L-V-A-D-O-R
ببین با این کار از چاله میوفتی تو چاه
اصلا برنامه راهبردی قلمچی بدردت نمی خوره
آزمون ها رو بده و نترس، تحلیل رو فراموش نکن هر آزمون رو تحلیل قوی بکن و این که باید به قدری در روز درس به خونی که واقعا خسته بشی
حد آخرت رو در طی روز بزار و ببین چند ساعته حدت
بعد بیا تمام مباحثی که عقبی
چنتا ویدیو چنتا تست و فلان بعد جمعشون کنن ببین چقدر ازت تایم می خواد بعد تقسیم بر حدت توی درس خوندن در طی روز بکن که می فهمی چند وقته به برنامت می رسی اگه حدا رو بزاری
پیشنهاد می کنم هر چیزی رو زمان بالاش رو بزار
مثلا من 65 درصد اوقات هر جلسه فیزیک 45 دقیقه برام طول می کشه 35 درصد یک ساعت؛ موقع که جمع بستم هر جلسه رو 1 ساعته حساب کردم.
حتما هر جلسه که می بینی جزوه نگاری هم بکن
جزوه رو چاپ شده بغل دستت داشته باش و بنویس هر چی استاد می گه
تست های خب رو هایلایت کن که بعدا برای تست های مرور بدرد می خوره
و چندین تا نکته دیگه هم هست که به صورت کامل در این مجموعه مشاوره ای از آلا می تونی بفهمی چخبره:
https://alaatv.com/set/1214
و این که اینو یادت نره
%(#00ff22)[وقتی حد آخر خودت رو می زاری خدا اون موقع کمکت می کنه نه این که لش کنی باس خودت بد یهو رتبه رقمی بشی] -
@S-A-L-V-A-D-O-R
ببین با این کار از چاله میوفتی تو چاه
اصلا برنامه راهبردی قلمچی بدردت نمی خوره
آزمون ها رو بده و نترس، تحلیل رو فراموش نکن هر آزمون رو تحلیل قوی بکن و این که باید به قدری در روز درس به خونی که واقعا خسته بشی
حد آخرت رو در طی روز بزار و ببین چند ساعته حدت
بعد بیا تمام مباحثی که عقبی
چنتا ویدیو چنتا تست و فلان بعد جمعشون کنن ببین چقدر ازت تایم می خواد بعد تقسیم بر حدت توی درس خوندن در طی روز بکن که می فهمی چند وقته به برنامت می رسی اگه حدا رو بزاری
پیشنهاد می کنم هر چیزی رو زمان بالاش رو بزار
مثلا من 65 درصد اوقات هر جلسه فیزیک 45 دقیقه برام طول می کشه 35 درصد یک ساعت؛ موقع که جمع بستم هر جلسه رو 1 ساعته حساب کردم.
حتما هر جلسه که می بینی جزوه نگاری هم بکن
جزوه رو چاپ شده بغل دستت داشته باش و بنویس هر چی استاد می گه
تست های خب رو هایلایت کن که بعدا برای تست های مرور بدرد می خوره
و چندین تا نکته دیگه هم هست که به صورت کامل در این مجموعه مشاوره ای از آلا می تونی بفهمی چخبره:
https://alaatv.com/set/1214
و این که اینو یادت نره
%(#00ff22)[وقتی حد آخر خودت رو می زاری خدا اون موقع کمکت می کنه نه این که لش کنی باس خودت بد یهو رتبه رقمی بشی] -
Kourosh Mousavi داداش دمت گرم بابت راهنمایت
یه مشکل دیگه هم دارم، من تو زمینه مشاوره و فوت و فن تقریبا هیچی بلد نیستم، بنظرت مشاور بگیرم؟@S-A-L-V-A-D-O-R
تو این لینکی که دادم رو یه نگا بندازم خودشون درباره اینکه برای چه مسئله ای چه کسایی باید مشاور بگیرن گفتن -
سلام خسته نباشید دوستان
نمیخوام حرفای تکراری رو بزنم که چرا فلان هست فلان نیست
این تاپیک جنبه نظر سنجی داره و لطفا داخلش غر نزنید از برنامه و...
میخواستم روشتون برای درس خوندن با راه ابریشم بدونم:
روش خاصی پیاده کردین؟تاثیرش چقدر بوده؟
از چه وقتی راه ابریشم رو تهیه کردین؟
از برنامه جلو ترین یا عقب ترین ؟
سرعت ویدیو نگاه کردنتون چقدره؟
کنار راه ابریشم از منبع دیگه ایی برای تست استفاده میکنین چه وقتایی کم یا زیاد؟
توی چه ازمون ازمایشی شرکت میکنین ؟ و برای ازمون چطور میخونین؟
برای آزمون وقت اضافه میزارین یا کلا برنامتون رو تغییر دادین؟هر چند وقت یکبار مرور میکنید؟
و هزاران سوال دیگه هست که واقعیتش به خاطرم نیومد اگه چیز جدیدی بود لطفا بنویسید
و لطفا یک خواهشی که دارم اول پستتون تایم درس خوندن و فارغ التحصیل بودن یا دانش اموز بودن رو بنویسین
راستی اگه میشه اکثریت شرکت کنیم بلکه از هم دیگه الهام بگیریم و برنامه رو بهتر کنیم و رشد بهتری داشته باشیم (حداقل خودمون برای خودمون یکاری کنیم)
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان
راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
راه-ابریشم-پرو-زیست
راه-ابریشم-پرو-شیمی
دوازدهم
یازدهم
المپیادیاآرمین عنصرپور سلام روزتون بخیر
ماشالله چقدر سوال
اول اینکه من دانش آموزم، دوازدهم تجربی
من راه ابریشم شیمی رو دارم و اوایل تمام فیلم ها رو میدیدم تا اینکه یکم راه افتادم و با درسنامه بیشتر خو گرفتم و الان اینطور شده که با درسنامه میخونم بعد اگر جایی رو متوجه نشم یا حس کنم جای کار بیشتری داره فیلم اون قسمت رو میبینم، چون واقعا وقت نمیشه تک تک فیلم هارو نگاه کرد. و به نظرم اولش آدم باید همرو ببینه تا دستش گرم بشه و راه بیوفته بعد خودش ادامه بده و از راه ابریشم به عنوان رفع اشکال استفاده کنه.
در مورد کتاب تست هم من خیلی سبز گرفتم اما میشه گفت تقریبا پشیمونم، چون اولا تستاش سطح ساده و متوسط رو به پایینی داره و تست چالشی نداره و تعداد تست کمی هم داره، جزوه خود راه ابریشم از لحاظ تستی خیلی غنیه چون هم تست آسون هم متوسط هم سخت داره و تعدادش هم زیاده، اما خب ایرادی که داره نداشتن پاسخنامه تشریحی چون مثلا جواب یه سوال رو ب صورت تشریحی بخوای باید بگردی و وقت بزاری فیلمشو پیدا کنی و ببینی که این خیلی وقت گیره، مگر اینکه به عنوان منبع آزمونی ازش استفاده بشه که نخواین یکی یکی جواب تست ها رو نگاه کنید و پکی تست بزنید. اما در کل برای منبع تستتون حتما یه چیزی بگیرید که تست چالشی هم داشته باشه که مثل من سر آزمون غافلگیر نشید.
من آزمون قلمچی میدم و طبق برنامه قلمچی پیش میرم و برنامه دیگه ای یا آزمون دیگه ای رو در نظر نمیگیرم چون باعث سردرگمی میشه. و تجربه ای که ازآزمون داشتم هم این بود وقتی تست های راه ابریشم رو کار کردم ( مخصوصا ستاره دارهاش) تو آزمون بهتر از پسش برآمدم، طوری که من یه آزمون رو 30 درصد زدم بعد آزمون بعدش که تست های راه ابریشم زده بودم شد 60
و اینکه من راه ابریشم رو از اواسط تابستون گرفتم و از همون خودم برنامه ریزی میکردم چون برنامه الا صرفا پیشنهادیه و باید شخصی سازیش کنید -
@S-A-L-V-A-D-O-R
تو این لینکی که دادم رو یه نگا بندازم خودشون درباره اینکه برای چه مسئله ای چه کسایی باید مشاور بگیرن گفتن