Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. برنامه های آلاء
  3. راه ابریشم آلاء
  4. **نظرتون درمورد رابطتون با راه ابریشم**
آلا پولمو بالا کشید
M
پارسال راه ابریشم ۲ رو گرفتم که گفته بودن تمدید داره و چیزی قید نکرده بودن که اگه فارق التحصیل باشی نمیتونی تمدیدش کنی یهو دیدم کل فیلمایی که فقط بعضیاشونو دیده بودم از رو پنلم فوت شده رفته من موندمو ۶ میلیونی که به بدبختی جمعش کرده بودم و همش به باد رفت
راه ابریشم آلاء
شیمی پویان نظر
M
سلام بچه ها کسی پی دی اف شیمی راه ابریشم استاد پویان نظرو داره برام بفرسته؟
راه ابریشم آلاء
جزوه‌های راه ابریشم پرو
Eima AmajE
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
شیمی
M
سلام ببخشید کسی پی دی اف راه ابریشم استاد پویان نظرو داره
راه ابریشم آلاء
پرینت جزوه ها
masood khadmlooM
سلام به دوستان من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش اسم سایتش هم topcopy هست با تشکر @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
راه ابریشم آلاء
فروش کتاب های راه ابریشم
Mobina Talebi 0M
کتاب ریاضیات ریاضی و شیمی و فیزیک راه ابریشم الا رو دارم. الان دانشجو هستم.کتاب ها بسیار تمیز و قابل استفادن. با قیمت خیلی مناسب میفروشم
راه ابریشم آلاء
تست مجموعه رو نفهمیدم
puzzle btyP
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
کنکوری404
msoq sharifM
امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته .... چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم هر مشکلی که فکرش رو بکنید ... باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم زندگی همه مراحلش همینه بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان... تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست.... ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا 18 شهریمور ماه1403
راه ابریشم آلاء
راه ابریشم
HakoH
سلام ورودی یازدهمم میخاستم ببینم به نظرتون وسط سال راه ابریشم و بخرم و شروع کنم ..تقریبا صفرم یا نظر بهتری دارید نظرتونه@ریاضیا @ریاضی-فیزیک @تجربیا @تجربی @دانش-آموز-کنکوری @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم @دهم
راه ابریشم آلاء
فیزیک ابریشم2
Siavash ForghaniS
ببخشید من واسه ابریشم2 استاد کارزانیان رو انتخاب کرده بودم ولی یاری واسم اومده خواهشا کمکم کنید لطفا!!
راه ابریشم آلاء
استاد ریاضی راه ابریشم
ا
سلام بچه ها من میخوام راه ابریشمو خریداری کنم بین استادثابتی و نباخته گیر کردم کدومو انتخاب کنم نظرتونو میخوام کدوم بهتره ؟
راه ابریشم آلاء
مقایسه نقطه ذوب سلیس و الماس
maryam mirrM
بچه ها انتالپی پیوند si-o بیشتر از c-c هست ولی توی جزوه راه ابریشم هنگام مقایسه نقطه ذوب ترکیبات کووالانسی اینطوری نوشتن سیلیسیم<سیلیس<سیلیسیم کربید<الماس این ترتیب درسته؟؟؟ @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه ابریشم آلاء
مشکل دارم توی حل تشریحی
Hosein MoharamkhniH
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
افرادی که راه ابریشم آقای طلوعی رو داشتن
Fateme SamaeiF
سلام دوستان من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
راه ابریشم آلاء
فروش جزوات راه ابریشم
Zahra Ilanlou 0Z
با سلام خدمت دوستان تمامی جزوات راه ابریشم آلا چه دروس تخصصی ریاضی و چه دروس عمومی به فروش می رسد ( کنکور دادم و دیگه احتیاج ندارم) ، جزوات تخصصی ۹۵ درصد نو و دروس عمومی ۱۰۰ درصد نو هستند ، جزوات کاملا جلد شده و جزوات تخصصی سیمی شده هستند( تمامی جزوات رنگی و از سایت چی بخونم خریداری شده بودند)
راه ابریشم آلاء
مهلت استفاده
fatemeh asadi 1F
من راه ابریشم رو برای سال 1401 داشتم. الان روی پروفایلم نیست. پاک شده یعنی؟ فقط یه سال میشه ازش استفاده کرد؟؟؟ @دانش-آموزان-آلاء
راه ابریشم آلاء
فروش جزوه‌های راه ابریشم پرو رشته ریاضی‌فیزیک
آمـاجآ
سلام دوستان، کتاب‌های آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد) شیمی استاد پویانفر 5 درصد فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد استفاده کردم. جزوه‌ها تمیزن و در حد نو و می‌تونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید ‌:‌) کتاب‌های تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم می‌دم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات چون این‌جا نشد عکس‌ها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار می‌دم.. https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072 @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-شیمی
راه ابریشم آلاء
برنامه مطالعاتی
M LOTFIM
سلام دوستان من راه ابریشم قدیمی رو دارم با کتابای عمومی و تخصصی ،اما تو برنامه مطالعاتي 1402 فقط برای درس های تخصصی برنامه نوشته شده , کسی برنامه مطالعاتی سال قبل تر که عمومی ها هم بودن رو داره؟ @مشاور-ابریشم @مدیر-محصول-ابریشم @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
راه ابریشم آلاء
روز اولتون چطور بود ^-^
F
مال خودم انگار دیروز بود که میرفتم مدرسه و انگار نه انگار سه ماه تعطیل بودم:/ در کل همیشه دیدن دوستا حال ادمو خوب میکنه..ولی کادر مدرسه عوض شده و خیلی خورد تو ذوق هممون:/ البته میدونستیم عوض شده ولی امید داشتیم بهتر باشه(امید های واهی) @ریاضیا @تجربیا @یازدهم @دهم @دوازدهم
راه ابریشم آلاء
راه ابریشم پرو ۱۴۰۲
M_ahM
سلام من راه ابریشم پرو رو پارسال خریداری کردم و علی رغم اینکه قرار بود همیشه تو پروفایلمون بمونه حذف شد و ماها تو دردسر افتادیم گفتن برای خرید راه ابریشم ۲ بهمون تخفیف تعلق میگیره آیا واقعا همچین اتفاقی افتاده؟
راه ابریشم آلاء

**نظرتون درمورد رابطتون با راه ابریشم**

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده راه ابریشم آلاء
65 دیدگاه‌ها 14 کاربران 704 بازدیدها 12 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • عطاع عطا

Kourosh Mousavi در **نظرتون درمورد رابطتون با راه ابریشم** گفته است:

حسین کاظمی 0
    Your browser does not support the audio element.

آقا کوروش من تا الن با برنامه آلا پیش رفتم، از این به بعد میخوام با برنامه قلمچی پیش برم، نظرت در این مورد چیه؟

Kourosh MousaviK آفلاین
    Kourosh MousaviK آفلاین
    Kourosh Mousavi
    فارغ التحصیلان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@S-A-L-V-A-D-O-R

"?How did u feel" +
    ".I didn't feel anything"

عطاع 1 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • Kourosh MousaviK Kourosh Mousavi

@S-A-L-V-A-D-O-R

عطاع آفلاین
      عطاع آفلاین
      عطا
      تجربی دوازدهم

@S-A-L-V-A-D-O-R

سید راستش من دو سال از درس دور بودم و دوران مدرسه هم کنکوری نخوندم، امسالم میخوام کنکور بدم و از مهر شروع کردم، تا الانم که فقط درسنامه خوندیم و نتونستم آزمون های آلا رو خوب جواب بدم، خوب که درواقع بد بوده نتایجم، چون نمیشه بعد دو سال فقط با درسنامه اون هم فشرده به آزمون جواب داد، من حداقلش از هر مبحث باید 30 تا تست بزنم تا به یه حد مطلوبی برسم
      در این مورد استرس گرفتم که نکنه الان من از بقیه عقبم؟ چون حداقلش بقیه یه آزمونی میدن حتی سه آ رو ولی من میشه گفت تا الان درست و حسابی آزمون ندادم
      واقعا الان سردرگمم که این مسیری که دارم میرم درسته؟
      واسه همینم به این فکر افتادم از این به بعد قلم چیو پیش بگیرم

https://uupload.ir/view/video_2023-01-07_11-43-08_che.mp4/

Kourosh MousaviK 1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • عطاع عطا

@S-A-L-V-A-D-O-R

سید راستش من دو سال از درس دور بودم و دوران مدرسه هم کنکوری نخوندم، امسالم میخوام کنکور بدم و از مهر شروع کردم، تا الانم که فقط درسنامه خوندیم و نتونستم آزمون های آلا رو خوب جواب بدم، خوب که درواقع بد بوده نتایجم، چون نمیشه بعد دو سال فقط با درسنامه اون هم فشرده به آزمون جواب داد، من حداقلش از هر مبحث باید 30 تا تست بزنم تا به یه حد مطلوبی برسم
        در این مورد استرس گرفتم که نکنه الان من از بقیه عقبم؟ چون حداقلش بقیه یه آزمونی میدن حتی سه آ رو ولی من میشه گفت تا الان درست و حسابی آزمون ندادم
        واقعا الان سردرگمم که این مسیری که دارم میرم درسته؟
        واسه همینم به این فکر افتادم از این به بعد قلم چیو پیش بگیرم

Kourosh MousaviK آفلاین
        Kourosh MousaviK آفلاین
        Kourosh Mousavi
        فارغ التحصیلان آلاء

@S-A-L-V-A-D-O-R
        ببین با این کار از چاله میوفتی تو چاه
        اصلا برنامه راهبردی قلمچی بدردت نمی خوره
        آزمون ها رو بده و نترس، تحلیل رو فراموش نکن هر آزمون رو تحلیل قوی بکن و این که باید به قدری در روز درس به خونی که واقعا خسته بشی
        حد آخرت رو در طی روز بزار و ببین چند ساعته حدت
        بعد بیا تمام مباحثی که عقبی
        چنتا ویدیو چنتا تست و فلان بعد جمعشون کنن ببین چقدر ازت تایم می خواد بعد تقسیم بر حدت توی درس خوندن در طی روز بکن که می فهمی چند وقته به برنامت می رسی اگه حدا رو بزاری
        پیشنهاد می کنم هر چیزی رو زمان بالاش رو بزار
        مثلا من 65 درصد اوقات هر جلسه فیزیک 45 دقیقه برام طول می کشه 35 درصد یک ساعت؛ موقع که جمع بستم هر جلسه رو 1 ساعته حساب کردم.
        حتما هر جلسه که می بینی جزوه نگاری هم بکن
        جزوه رو چاپ شده بغل دستت داشته باش و بنویس هر چی استاد می گه
        تست های خب رو هایلایت کن که بعدا برای تست های مرور بدرد می خوره
        و چندین تا نکته دیگه هم هست که به صورت کامل در این مجموعه مشاوره ای از آلا می تونی بفهمی چخبره:
        https://alaatv.com/set/1214
        و این که اینو یادت نره
        %(#00ff22)[وقتی حد آخر خودت رو می زاری خدا اون موقع کمکت می کنه نه این که لش کنی باس خودت بد یهو رتبه رقمی بشی]

"?How did u feel" +

عطاع 1 پاسخ آخرین پاسخ
        3

@S-A-L-V-A-D-O-R
          ببین با این کار از چاله میوفتی تو چاه
          اصلا برنامه راهبردی قلمچی بدردت نمی خوره
          آزمون ها رو بده و نترس، تحلیل رو فراموش نکن هر آزمون رو تحلیل قوی بکن و این که باید به قدری در روز درس به خونی که واقعا خسته بشی
          حد آخرت رو در طی روز بزار و ببین چند ساعته حدت
          بعد بیا تمام مباحثی که عقبی
          چنتا ویدیو چنتا تست و فلان بعد جمعشون کنن ببین چقدر ازت تایم می خواد بعد تقسیم بر حدت توی درس خوندن در طی روز بکن که می فهمی چند وقته به برنامت می رسی اگه حدا رو بزاری
          پیشنهاد می کنم هر چیزی رو زمان بالاش رو بزار
          مثلا من 65 درصد اوقات هر جلسه فیزیک 45 دقیقه برام طول می کشه 35 درصد یک ساعت؛ موقع که جمع بستم هر جلسه رو 1 ساعته حساب کردم.
          حتما هر جلسه که می بینی جزوه نگاری هم بکن
          جزوه رو چاپ شده بغل دستت داشته باش و بنویس هر چی استاد می گه
          تست های خب رو هایلایت کن که بعدا برای تست های مرور بدرد می خوره
          و چندین تا نکته دیگه هم هست که به صورت کامل در این مجموعه مشاوره ای از آلا می تونی بفهمی چخبره:
          و این که اینو یادت نره
          %(#00ff22)[وقتی حد آخر خودت رو می زاری خدا اون موقع کمکت می کنه نه این که لش کنی باس خودت بد یهو رتبه رقمی بشی]

عطاع آفلاین
          عطاع آفلاین
          عطا
          تجربی دوازدهم

Kourosh Mousavi داداش دمت گرم بابت راهنمایت♥
          یه مشکل دیگه هم دارم، من تو زمینه مشاوره و فوت و فن تقریبا هیچی بلد نیستم، بنظرت مشاور بگیرم؟

2
          • عطاع عطا

Kourosh Mousavi داداش دمت گرم بابت راهنمایت♥
            یه مشکل دیگه هم دارم، من تو زمینه مشاوره و فوت و فن تقریبا هیچی بلد نیستم، بنظرت مشاور بگیرم؟

Kourosh MousaviK آفلاین
            Kourosh MousaviK آفلاین
            Kourosh Mousavi
            فارغ التحصیلان آلاء

@S-A-L-V-A-D-O-R
            تو این لینکی که دادم رو یه نگا بندازم خودشون درباره اینکه برای چه مسئله ای چه کسایی باید مشاور بگیرن گفتن

"?How did u feel" +

عطاع 1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • آرمین عنصرپورآ آرمین عنصرپور

سلام خسته نباشید دوستان

نمیخوام حرفای تکراری رو بزنم که چرا فلان هست فلان نیست

این تاپیک جنبه نظر سنجی داره و لطفا داخلش غر نزنید از برنامه و...

میخواستم روشتون برای درس خوندن با راه ابریشم بدونم:
              روش خاصی پیاده کردین؟

تاثیرش چقدر بوده؟

از چه وقتی راه ابریشم رو تهیه کردین؟

از برنامه جلو ترین یا عقب ترین ؟

سرعت ویدیو نگاه کردنتون چقدره؟

کنار راه ابریشم از منبع دیگه ایی برای تست استفاده میکنین چه وقتایی کم یا زیاد؟

توی چه ازمون ازمایشی شرکت میکنین ؟ و برای ازمون چطور میخونین؟
              برای آزمون وقت اضافه میزارین یا کلا برنامتون رو تغییر دادین؟

هر چند وقت یکبار مرور میکنید؟

و هزاران سوال دیگه هست که واقعیتش به خاطرم نیومد اگه چیز جدیدی بود لطفا بنویسید

و لطفا یک خواهشی که دارم اول پستتون تایم درس خوندن و فارغ التحصیل بودن یا دانش اموز بودن رو بنویسین

راستی اگه میشه اکثریت شرکت کنیم بلکه از هم دیگه الهام بگیریم و برنامه رو بهتر کنیم و رشد بهتری داشته باشیم (حداقل خودمون برای خودمون یکاری کنیم)

دانش-آموزان-آلاء
              دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
              راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان
              راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
              راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
              راه-ابریشم-پرو-زیست
              راه-ابریشم-پرو-شیمی
              دوازدهم
              یازدهم
              المپیادیا

مهسا استوارم آفلاین
              مهسا استوارم آفلاین
              مهسا استوار
              دوازدهم

آرمین عنصرپور سلام روزتون بخیر🌸
              ماشالله چقدر سوال 😅
              اول اینکه من دانش آموزم، دوازدهم تجربی
              من راه ابریشم شیمی رو دارم و اوایل تمام فیلم ها رو میدیدم تا اینکه یکم راه افتادم و با درسنامه بیشتر خو گرفتم و الان اینطور شده که با درسنامه میخونم بعد اگر جایی رو متوجه نشم یا حس کنم جای کار بیشتری داره فیلم اون قسمت رو میبینم، چون واقعا وقت نمیشه تک تک فیلم هارو نگاه کرد. و به نظرم اولش آدم باید همرو ببینه تا دستش گرم بشه و راه بیوفته بعد خودش ادامه بده و از راه ابریشم به عنوان رفع اشکال استفاده کنه.
              در مورد کتاب تست هم من خیلی سبز گرفتم اما میشه گفت تقریبا پشیمونم، چون اولا تستاش سطح ساده و متوسط رو به پایینی داره و تست چالشی نداره و تعداد تست کمی هم داره، جزوه خود راه ابریشم از لحاظ تستی خیلی غنیه چون هم تست آسون هم متوسط هم سخت داره و تعدادش هم زیاده، اما خب ایرادی که داره نداشتن پاسخنامه تشریحی چون مثلا جواب یه سوال رو ب صورت تشریحی بخوای باید بگردی و وقت بزاری فیلمشو پیدا کنی و ببینی که این خیلی وقت گیره، مگر اینکه به عنوان منبع آزمونی ازش استفاده بشه که نخواین یکی یکی جواب تست ها رو نگاه کنید و پکی تست بزنید. اما در کل برای منبع تستتون حتما یه چیزی بگیرید که تست چالشی هم داشته باشه که مثل من سر آزمون غافلگیر نشید.
              من آزمون قلمچی میدم و طبق برنامه قلمچی پیش میرم و برنامه دیگه ای یا آزمون دیگه ای رو در نظر نمیگیرم چون باعث سردرگمی میشه. و تجربه ای که ازآزمون داشتم هم این بود وقتی تست های راه ابریشم رو کار کردم ( مخصوصا ستاره دارهاش) تو آزمون بهتر از پسش برآمدم، طوری که من یه آزمون رو 30 درصد زدم بعد آزمون بعدش که تست های راه ابریشم زده بودم شد 60
              و اینکه من راه ابریشم رو از اواسط تابستون گرفتم و از همون خودم برنامه ریزی میکردم چون برنامه الا صرفا پیشنهادیه و باید شخصی سازیش کنید

معتقدم سخته ولی نشد نداره... 🌱🌟

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2

@S-A-L-V-A-D-O-R
                تو این لینکی که دادم رو یه نگا بندازم خودشون درباره اینکه برای چه مسئله ای چه کسایی باید مشاور بگیرن گفتن

عطاع آفلاین
                عطاع آفلاین
                عطا
                تجربی دوازدهم

Kourosh Mousavi نتونستم پیدا کنم

2
                • مهسا استوارم آفلاین
                  مهسا استوارم آفلاین
                  مهسا استوار
                  دوازدهم
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط مهسا استوار انجام شده

در مورد سرعت ویدئو نگاه کردن هم من اون قسمت هایی که قبلا تو کلاس گوش دادم یا درسنامش رو خوندم و از ویدئو فقط میخوام برای رفع اشکال و تسلط بیشتر استفاده کنم با سرعت بالا میبینم، اما اون قسمتی که جدیده و اولین آموزش با همون ویدئو هست رو با سرعت 1.25 میبینم که تایم های اختلافی ویدئو مثل چرخیدن دوربین و نوشتن روی تخته گرفته بشه.

معتقدم سخته ولی نشد نداره... 🌱🌟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • عطاع عطا

Kourosh Mousavi نتونستم پیدا کنم

Kourosh MousaviK آفلاین
                    Kourosh MousaviK آفلاین
                    Kourosh Mousavi
                    فارغ التحصیلان آلاء

@S-A-L-V-A-D-O-R

بزن رو این لینکه که رنگیه برات سایت آلا باز می شه ویدیو های مشاوره ای

در حالت کلی تا جایی که من ویدیو های ایشون رو دیدم گفتن اگه هیچ جوره نمی تونید برنامه بنویسید برید یه مشاور امین پیدا کنید ولی باز حتما این مجموعه رو ببین کامل تا بفهمیمی مشاورت چند مرده حلاجه

"?How did u feel" +

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    4
                    • Kourosh MousaviK آفلاین
                      Kourosh MousaviK آفلاین
                      Kourosh Mousavi
                      فارغ التحصیلان آلاء

بچه های پرو آزمون هاتون توی این دو هفته در چه وضعیتی بوده؟
                      سوال صبح در دسترس بوده؟ پاسخنامه تشریحی سوالات رو دارید؟

"?How did u feel" +

آرمین عنصرپورآ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2

بچه های پرو آزمون هاتون توی این دو هفته در چه وضعیتی بوده؟
                        سوال صبح در دسترس بوده؟ پاسخنامه تشریحی سوالات رو دارید؟

آرمین عنصرپورآ آفلاین
                        آرمین عنصرپورآ آفلاین
                        آرمین عنصرپور
                        فارغ التحصیلان آلاء

Kourosh Mousavi بعضی از آزمون ها پاسخنامه دارن اما اغلب ندارن

1

Kourosh Mousavi بعضی از آزمون ها پاسخنامه دارن اما اغلب ندارن

Kourosh MousaviK آفلاین
                          Kourosh MousaviK آفلاین
                          Kourosh Mousavi
                          فارغ التحصیلان آلاء

آرمین عنصرپور توی این دو هفته چطور؟ بوده؟

"?How did u feel" +

آرمین عنصرپورآ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1

آرمین عنصرپور توی این دو هفته چطور؟ بوده؟

آرمین عنصرپورآ آفلاین
                            آرمین عنصرپورآ آفلاین
                            آرمین عنصرپور
                            فارغ التحصیلان آلاء

Kourosh Mousavi اون آزمون هایی که توی هفته اول گزاشتن درسته اما اونایی که از هفته بعدیش گزاشتن حتی کارنامه هم ندارن

1

Kourosh Mousavi اون آزمون هایی که توی هفته اول گزاشتن درسته اما اونایی که از هفته بعدیش گزاشتن حتی کارنامه هم ندارن

Kourosh MousaviK آفلاین
                              Kourosh MousaviK آفلاین
                              Kourosh Mousavi
                              فارغ التحصیلان آلاء

آرمین عنصرپور
                              بابا دو هفته اخیر رو می گم
                              دو هفته که گذشت😂😂

"?How did u feel" +

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • MoonchildM آفلاین
                                MoonchildM آفلاین
                                Moonchild

من زیست فیزیک و شیمی رو تموم کردم فقط ریاضی مونده
                                خدا بخواد برای کنکور دی ۵۰ در صد از هر کدوم رو بتونم جمع کنم بسه وقت جبران برای تیز هست

عطاع محسن کجلافیم 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                2
                                • MoonchildM Moonchild

خدا بخواد برای کنکور دی ۵۰ در صد از هر کدوم رو بتونم جمع کنم بسه وقت جبران برای تیز هست

عطاع آفلاین
                                  عطاع آفلاین
                                  عطا
                                  تجربی دوازدهم

Patima Moinaldini با برنامه راه ابریشم جلو میرین؟

MoonchildM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • عطاع عطا

Patima Moinaldini با برنامه راه ابریشم جلو میرین؟

MoonchildM آفلاین
                                    MoonchildM آفلاین
                                    Moonchild

@S-A-L-V-A-D-O-R نههههه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • MoonchildM Moonchild

محسن کجلافیم آفلاین
                                      محسن کجلافیم آفلاین
                                      محسن کجلافی
                                      دانش آموزان آلاء

Patima Moinaldini
                                      میشه بگید فیزیک چه شکلی میخونید با آقای کازرانیان و آیا مدرسه میرید؟

MoonchildM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • عطاع آفلاین
                                        عطاع آفلاین
                                        عطا
                                        تجربی دوازدهم

فکر کنم فقط منم که دارم با برنامه راه ابریشم پیش میرم

محسن کجلافیم MoonchildM asoA 3 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • عطاع آفلاین
                                          عطاع آفلاین
                                          عطا
                                          تجربی دوازدهم

Pain

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه