**نظرتون درمورد رابطتون با راه ابریشم**
-
Kourosh Mousavi در **نظرتون درمورد رابطتون با راه ابریشم** گفته است:
آقا کوروش من تا الن با برنامه آلا پیش رفتم، از این به بعد میخوام با برنامه قلمچی پیش برم، نظرت در این مورد چیه؟
@S-A-L-V-A-D-O-R
-
@S-A-L-V-A-D-O-R
@S-A-L-V-A-D-O-R
سید راستش من دو سال از درس دور بودم و دوران مدرسه هم کنکوری نخوندم، امسالم میخوام کنکور بدم و از مهر شروع کردم، تا الانم که فقط درسنامه خوندیم و نتونستم آزمون های آلا رو خوب جواب بدم، خوب که درواقع بد بوده نتایجم، چون نمیشه بعد دو سال فقط با درسنامه اون هم فشرده به آزمون جواب داد، من حداقلش از هر مبحث باید 30 تا تست بزنم تا به یه حد مطلوبی برسم
در این مورد استرس گرفتم که نکنه الان من از بقیه عقبم؟ چون حداقلش بقیه یه آزمونی میدن حتی سه آ رو ولی من میشه گفت تا الان درست و حسابی آزمون ندادم
واقعا الان سردرگمم که این مسیری که دارم میرم درسته؟
واسه همینم به این فکر افتادم از این به بعد قلم چیو پیش بگیرم -
@S-A-L-V-A-D-O-R
سید راستش من دو سال از درس دور بودم و دوران مدرسه هم کنکوری نخوندم، امسالم میخوام کنکور بدم و از مهر شروع کردم، تا الانم که فقط درسنامه خوندیم و نتونستم آزمون های آلا رو خوب جواب بدم، خوب که درواقع بد بوده نتایجم، چون نمیشه بعد دو سال فقط با درسنامه اون هم فشرده به آزمون جواب داد، من حداقلش از هر مبحث باید 30 تا تست بزنم تا به یه حد مطلوبی برسم
در این مورد استرس گرفتم که نکنه الان من از بقیه عقبم؟ چون حداقلش بقیه یه آزمونی میدن حتی سه آ رو ولی من میشه گفت تا الان درست و حسابی آزمون ندادم
واقعا الان سردرگمم که این مسیری که دارم میرم درسته؟
واسه همینم به این فکر افتادم از این به بعد قلم چیو پیش بگیرم@S-A-L-V-A-D-O-R
ببین با این کار از چاله میوفتی تو چاه
اصلا برنامه راهبردی قلمچی بدردت نمی خوره
آزمون ها رو بده و نترس، تحلیل رو فراموش نکن هر آزمون رو تحلیل قوی بکن و این که باید به قدری در روز درس به خونی که واقعا خسته بشی
حد آخرت رو در طی روز بزار و ببین چند ساعته حدت
بعد بیا تمام مباحثی که عقبی
چنتا ویدیو چنتا تست و فلان بعد جمعشون کنن ببین چقدر ازت تایم می خواد بعد تقسیم بر حدت توی درس خوندن در طی روز بکن که می فهمی چند وقته به برنامت می رسی اگه حدا رو بزاری
پیشنهاد می کنم هر چیزی رو زمان بالاش رو بزار
مثلا من 65 درصد اوقات هر جلسه فیزیک 45 دقیقه برام طول می کشه 35 درصد یک ساعت؛ موقع که جمع بستم هر جلسه رو 1 ساعته حساب کردم.
حتما هر جلسه که می بینی جزوه نگاری هم بکن
جزوه رو چاپ شده بغل دستت داشته باش و بنویس هر چی استاد می گه
تست های خب رو هایلایت کن که بعدا برای تست های مرور بدرد می خوره
و چندین تا نکته دیگه هم هست که به صورت کامل در این مجموعه مشاوره ای از آلا می تونی بفهمی چخبره:
https://alaatv.com/set/1214
و این که اینو یادت نره
%(#00ff22)[وقتی حد آخر خودت رو می زاری خدا اون موقع کمکت می کنه نه این که لش کنی باس خودت بد یهو رتبه رقمی بشی] -
@S-A-L-V-A-D-O-R
ببین با این کار از چاله میوفتی تو چاه
اصلا برنامه راهبردی قلمچی بدردت نمی خوره
آزمون ها رو بده و نترس، تحلیل رو فراموش نکن هر آزمون رو تحلیل قوی بکن و این که باید به قدری در روز درس به خونی که واقعا خسته بشی
حد آخرت رو در طی روز بزار و ببین چند ساعته حدت
بعد بیا تمام مباحثی که عقبی
چنتا ویدیو چنتا تست و فلان بعد جمعشون کنن ببین چقدر ازت تایم می خواد بعد تقسیم بر حدت توی درس خوندن در طی روز بکن که می فهمی چند وقته به برنامت می رسی اگه حدا رو بزاری
پیشنهاد می کنم هر چیزی رو زمان بالاش رو بزار
مثلا من 65 درصد اوقات هر جلسه فیزیک 45 دقیقه برام طول می کشه 35 درصد یک ساعت؛ موقع که جمع بستم هر جلسه رو 1 ساعته حساب کردم.
حتما هر جلسه که می بینی جزوه نگاری هم بکن
جزوه رو چاپ شده بغل دستت داشته باش و بنویس هر چی استاد می گه
تست های خب رو هایلایت کن که بعدا برای تست های مرور بدرد می خوره
و چندین تا نکته دیگه هم هست که به صورت کامل در این مجموعه مشاوره ای از آلا می تونی بفهمی چخبره:
و این که اینو یادت نره
%(#00ff22)[وقتی حد آخر خودت رو می زاری خدا اون موقع کمکت می کنه نه این که لش کنی باس خودت بد یهو رتبه رقمی بشی] -
Kourosh Mousavi داداش دمت گرم بابت راهنمایت
یه مشکل دیگه هم دارم، من تو زمینه مشاوره و فوت و فن تقریبا هیچی بلد نیستم، بنظرت مشاور بگیرم؟@S-A-L-V-A-D-O-R
تو این لینکی که دادم رو یه نگا بندازم خودشون درباره اینکه برای چه مسئله ای چه کسایی باید مشاور بگیرن گفتن -
سلام خسته نباشید دوستان
نمیخوام حرفای تکراری رو بزنم که چرا فلان هست فلان نیست
این تاپیک جنبه نظر سنجی داره و لطفا داخلش غر نزنید از برنامه و...
میخواستم روشتون برای درس خوندن با راه ابریشم بدونم:
روش خاصی پیاده کردین؟تاثیرش چقدر بوده؟
از چه وقتی راه ابریشم رو تهیه کردین؟
از برنامه جلو ترین یا عقب ترین ؟
سرعت ویدیو نگاه کردنتون چقدره؟
کنار راه ابریشم از منبع دیگه ایی برای تست استفاده میکنین چه وقتایی کم یا زیاد؟
توی چه ازمون ازمایشی شرکت میکنین ؟ و برای ازمون چطور میخونین؟
برای آزمون وقت اضافه میزارین یا کلا برنامتون رو تغییر دادین؟هر چند وقت یکبار مرور میکنید؟
و هزاران سوال دیگه هست که واقعیتش به خاطرم نیومد اگه چیز جدیدی بود لطفا بنویسید
و لطفا یک خواهشی که دارم اول پستتون تایم درس خوندن و فارغ التحصیل بودن یا دانش اموز بودن رو بنویسین
راستی اگه میشه اکثریت شرکت کنیم بلکه از هم دیگه الهام بگیریم و برنامه رو بهتر کنیم و رشد بهتری داشته باشیم (حداقل خودمون برای خودمون یکاری کنیم)
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان
راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
راه-ابریشم-پرو-زیست
راه-ابریشم-پرو-شیمی
دوازدهم
یازدهم
المپیادیاآرمین عنصرپور سلام روزتون بخیر
ماشالله چقدر سوال
اول اینکه من دانش آموزم، دوازدهم تجربی
من راه ابریشم شیمی رو دارم و اوایل تمام فیلم ها رو میدیدم تا اینکه یکم راه افتادم و با درسنامه بیشتر خو گرفتم و الان اینطور شده که با درسنامه میخونم بعد اگر جایی رو متوجه نشم یا حس کنم جای کار بیشتری داره فیلم اون قسمت رو میبینم، چون واقعا وقت نمیشه تک تک فیلم هارو نگاه کرد. و به نظرم اولش آدم باید همرو ببینه تا دستش گرم بشه و راه بیوفته بعد خودش ادامه بده و از راه ابریشم به عنوان رفع اشکال استفاده کنه.
در مورد کتاب تست هم من خیلی سبز گرفتم اما میشه گفت تقریبا پشیمونم، چون اولا تستاش سطح ساده و متوسط رو به پایینی داره و تست چالشی نداره و تعداد تست کمی هم داره، جزوه خود راه ابریشم از لحاظ تستی خیلی غنیه چون هم تست آسون هم متوسط هم سخت داره و تعدادش هم زیاده، اما خب ایرادی که داره نداشتن پاسخنامه تشریحی چون مثلا جواب یه سوال رو ب صورت تشریحی بخوای باید بگردی و وقت بزاری فیلمشو پیدا کنی و ببینی که این خیلی وقت گیره، مگر اینکه به عنوان منبع آزمونی ازش استفاده بشه که نخواین یکی یکی جواب تست ها رو نگاه کنید و پکی تست بزنید. اما در کل برای منبع تستتون حتما یه چیزی بگیرید که تست چالشی هم داشته باشه که مثل من سر آزمون غافلگیر نشید.
من آزمون قلمچی میدم و طبق برنامه قلمچی پیش میرم و برنامه دیگه ای یا آزمون دیگه ای رو در نظر نمیگیرم چون باعث سردرگمی میشه. و تجربه ای که ازآزمون داشتم هم این بود وقتی تست های راه ابریشم رو کار کردم ( مخصوصا ستاره دارهاش) تو آزمون بهتر از پسش برآمدم، طوری که من یه آزمون رو 30 درصد زدم بعد آزمون بعدش که تست های راه ابریشم زده بودم شد 60
و اینکه من راه ابریشم رو از اواسط تابستون گرفتم و از همون خودم برنامه ریزی میکردم چون برنامه الا صرفا پیشنهادیه و باید شخصی سازیش کنید -
@S-A-L-V-A-D-O-R
تو این لینکی که دادم رو یه نگا بندازم خودشون درباره اینکه برای چه مسئله ای چه کسایی باید مشاور بگیرن گفتن -
در مورد سرعت ویدئو نگاه کردن هم من اون قسمت هایی که قبلا تو کلاس گوش دادم یا درسنامش رو خوندم و از ویدئو فقط میخوام برای رفع اشکال و تسلط بیشتر استفاده کنم با سرعت بالا میبینم، اما اون قسمتی که جدیده و اولین آموزش با همون ویدئو هست رو با سرعت 1.25 میبینم که تایم های اختلافی ویدئو مثل چرخیدن دوربین و نوشتن روی تخته گرفته بشه.
-
Kourosh Mousavi نتونستم پیدا کنم
@S-A-L-V-A-D-O-R
بزن رو این لینکه که رنگیه برات سایت آلا باز می شه ویدیو های مشاوره ایدر حالت کلی تا جایی که من ویدیو های ایشون رو دیدم گفتن اگه هیچ جوره نمی تونید برنامه بنویسید برید یه مشاور امین پیدا کنید ولی باز حتما این مجموعه رو ببین کامل تا بفهمیمی مشاورت چند مرده حلاجه
-
بچه های پرو آزمون هاتون توی این دو هفته در چه وضعیتی بوده؟
سوال صبح در دسترس بوده؟ پاسخنامه تشریحی سوالات رو دارید؟ -
بچه های پرو آزمون هاتون توی این دو هفته در چه وضعیتی بوده؟
سوال صبح در دسترس بوده؟ پاسخنامه تشریحی سوالات رو دارید؟Kourosh Mousavi بعضی از آزمون ها پاسخنامه دارن اما اغلب ندارن
-
Kourosh Mousavi بعضی از آزمون ها پاسخنامه دارن اما اغلب ندارن
آرمین عنصرپور توی این دو هفته چطور؟ بوده؟
-
آرمین عنصرپور توی این دو هفته چطور؟ بوده؟
Kourosh Mousavi اون آزمون هایی که توی هفته اول گزاشتن درسته اما اونایی که از هفته بعدیش گزاشتن حتی کارنامه هم ندارن
-
Kourosh Mousavi اون آزمون هایی که توی هفته اول گزاشتن درسته اما اونایی که از هفته بعدیش گزاشتن حتی کارنامه هم ندارن
آرمین عنصرپور
بابا دو هفته اخیر رو می گم
دو هفته که گذشت -
من زیست فیزیک و شیمی رو تموم کردم فقط ریاضی مونده
خدا بخواد برای کنکور دی ۵۰ در صد از هر کدوم رو بتونم جمع کنم بسه وقت جبران برای تیز هست -
Patima Moinaldini با برنامه راه ابریشم جلو میرین؟
-
من زیست فیزیک و شیمی رو تموم کردم فقط ریاضی مونده
خدا بخواد برای کنکور دی ۵۰ در صد از هر کدوم رو بتونم جمع کنم بسه وقت جبران برای تیز هستPatima Moinaldini
میشه بگید فیزیک چه شکلی میخونید با آقای کازرانیان و آیا مدرسه میرید؟