ی سوال فنی
-
سلام.
آقا از اونجایی که قیمت کتاب های کمک درسی خیلی گرون شده
بطوریکه من بخوام برای درسای تخصصی رشتم(تجربی) کتاب بخرم زیر ۱ و ۵۰۰ نمیشه برای هر پایه!
میخواستم بدونم پی دی اف کتاب هارو از گوشی بخونم خوبه کمک میکنه یا نه باید کتاب بگیرم حتما؟
یکی راهنمایی کنه🥲 -
کتاب دسته دو
با پی دی اف اونم گوشی خیلی اذیت کننده هست -
کتاب دسته دو
با پی دی اف اونم گوشی خیلی اذیت کننده هست@Zhra8393 میتونید برید سایت سنجاب
یکی از دوستان داخل آلا به من معرفی کردن
دیوار هم سر بزنید
میدون انقلابم همینطور -
سلام.
بطوریکه من بخوام برای درسای تخصصی رشتم(تجربی) کتاب بخرم زیر ۱ و ۵۰۰ نمیشه برای هر پایه!
میخواستم بدونم پی دی اف کتاب هارو از گوشی بخونم خوبه کمک میکنه یا نه باید کتاب بگیرم حتما؟
یکی راهنمایی کنه🥲@Armin-moradian-0 منم قصدم این بود بین این همه خرج کلاس و این چیزا امسال خرج کتاب نکنم دیگه پی دی اف شونو دانلود کنم
ولی مشاورم گفت اصلا همچین کاری نکن باید جزوه و کتاب همیشه مکتوب جلوت باشه تا بتونی هایلات کنی، خط بکشی، علامت بزنی، اصن خطی خطی کنی
ولی نمیشه
باید حتما کتاب مکتوب باشه حالا یا از سایت سنجاب یا از برنامه دیوار میشه خریداری کردشون -
@Armin-moradian-0 منم قصدم این بود بین این همه خرج کلاس و این چیزا امسال خرج کتاب نکنم دیگه پی دی اف شونو دانلود کنم
ولی مشاورم گفت اصلا همچین کاری نکن باید جزوه و کتاب همیشه مکتوب جلوت باشه تا بتونی هایلات کنی، خط بکشی، علامت بزنی، اصن خطی خطی کنی
ولی نمیشه
باید حتما کتاب مکتوب باشه حالا یا از سایت سنجاب یا از برنامه دیوار میشه خریداری کردشونTaranommm البته مررور گر مایکروسافت ایج همچین قابلیت هایی رو داره برای مثال
البته هر جور خودتون صلاح میدونید چون برای خودم هم نسخه فیزیکی جواب داده هم دیجیتالی
-
سلام.
یکی راهنمایی کنه🥲@Armin-moradian-0
من خودم با پی دی اف می رم جلو خیلی هم راضیم
و اصلا به من همون کتاب رو فیزیکیش رو بم بدن باز پی دی اف رو بر می دارم چون هر جا می رم دم دستمه و خیلی کار هایه بیشتری می تونم باهاش بکنم -
Taranommm البته مررور گر مایکروسافت ایج همچین قابلیت هایی رو داره برای مثال
البته هر جور خودتون صلاح میدونید چون برای خودم هم نسخه فیزیکی جواب داده هم دیجیتالی
حسین کاظمی 0 آره البته برای حل کردنیا یکم مشکل میشه
-
بعد اینکه بنظرتون این کتابایی که میگم مناسبن؟
شیمی:مبتکران
زیست:خیلی سبز
ریاضی:خیلی سبز
فیزیک:میکرونقره ای -
حسین کاظمی 0 آره البته برای حل کردنیا یکم مشکل میشه
Taranommm آره حل کردنیا رو خودم توی یه دفتر جدا مینویسم
-
Taranommm آره حل کردنیا رو خودم توی یه دفتر جدا مینویسم
حسین کاظمی 0 آها اینطوری خوبه پس
-
سلام.
یکی راهنمایی کنه🥲@Armin-moradian-0
کتاب های درسی رو حتما تهیه کن
چون اونارو باید بجویی مخصوصا اگه تجربی هستی زیست و شیمی رو داشته باش