ی راهنمایی کنین
-
ب رشتم خیلی علاقه ندارم ی چیز حدود 40 درصد دانشگاه مون حال نمیکنم ولی شهر خودمونه
رشته ریاضیم ی طرف باز داستان کنکورو...
انصراف بدم بنظرتون یا ادامه بدم؟
جدا از بازار کارو اینا در نظر بگیرین@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401
-
Danial.alreplied to Younes.D.IUT on ۱۸ آذر ۱۴۰۱، ۱۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط Danial.al انجام شده
@Younes-Dehkhoda-0
بوشهر شهر خودمون مهندسی دریا همون مکانیکه تقریبا
بنظرت میارزه انصراف داد کنکور داد اومد اونجا؟ حالا مکانیک یا برق و... -
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to Danial.al on ۱۸ آذر ۱۴۰۱، ۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط Younes.D.IUT انجام شده
@دانیال-عالي-حسيني
نصف نمرات روی کوییز ها و میان ترم هاست
نصف نمرات دیگه روی پایان ترم
کسی تقلب نمیکنه
سطح بچه ها بالاست
اصن دانشگاههت کجاست؟ -
Danial.alreplied to Younes.D.IUT on ۱۸ آذر ۱۴۰۱، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط Danial.al انجام شده
@Younes-Dehkhoda-0 میان تر ماش چطوره نمره میگیرید؟
حقيقتا اینکه من از این دانشگاه ناامید بودم امتحان دیروز بود ک اکثر تقلب و.....
-
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to Danial.al on ۱۸ آذر ۱۴۰۱، ۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط Younes.D.IUT انجام شده
@دانیال-عالي-حسيني
مکانیک صنعتیم
و عالیه
هم جو هم درس دادنشون -
@Younes-Dehkhoda-0 مکانیک اصفحان میخونی؟ جو دانشگاه چطوره اکثر شهر دگ هستن نه؟ با سطح درس دادنشون چطوری
-
Kourosh Mousavi کتابا گهه از کتاب استفاده نمیکنم
جزوه ی میگیرم از نت میبرم دانشگاه پرینت میکنم بعد انصراف میدم
مثلا هندسه جزوه همین الا و سوالای راه ابریشم کافیه کتاب برا چیه یا مثلا جزوه حفظیات شیمی
این حل شدنیه
میترسم بیام قبول نشم چون انصراف دادنم بحث زیادی با خانواده داره بخاطر مثلا ی دفه اومده تو سرم انصراف بدم برم دانشگاه 1000km اون طرف تر فشار روم زیاد میشه -
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to Danial.al on ۱۷ آذر ۱۴۰۱، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط Younes.D.IUT انجام شده
@دانیال-عالي-حسيني
ببین من از این شعار ها بلد نیستم خوب
قدرت مالیو بریز دور کم اهمیت ترینشه
با کمترین هزینه میتونی کنکورتو دوباره ببندی
مگر بخوای دوباره منبع ها رو عوض کنی
فقط اراده میخاد
ی جور هم تصمیم نگیر که وسط کار دوستی بزنی تو سرت .
که ای کاش این کارو نکرده بودم -
Kourosh Mousavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to Danial.al on ۱۷ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دانیال-عالي-حسيني
متوجه نشدم چی می گید
ولی اگه توان مالی ندارید و رشته ریاضی یا تجربی هستید یهتون پیشنهاد نمی کنم پشت بمونید چون هر کتابی الان بالای 200 300 هزار تومنه -
Kourosh Mousavi قدرت مالی خیر مهم تر همش
-
سلام شب خوش
اگه اصلا به رشتتون علاقه ای نداری،و البته جایگزین بهتری براش سراغ دارید،حتما دوباره کنکور بده
میگن اگه میخواید بفهمید که برای چه کاری ساخته شدید،به این فکر کنید که اگه پاداش و مزایایی از اون کار دریافت نکردین،آیا باز هم با علاقه و اشتیاق بهش ادامه میدید یا نه؟ -
این پست پاک شده!
-
اراده
قدرت مالی
هدف
این سه تا رو داری برو جلو اگه نداری برای ارشدت تلاش بکن -
نمیتونی همراه دانشگاهت برای کنکور هم بخونی .....
مگ،ی رشته ات ریاضی نیازی ب خوندن ریاضی فیزیک نداری اگ میخوای تجربی بدی کنارش زیست و شیمی بخون کار سختی فک نکنم باشه
پست 11 از 14