درصد خلوص
-
سلام داخل این سوال با کسرتبدیلش اقای پویان نظر دراوردن ۱۶۰ گرم هماتیت خالص
اما من با کسر پیش ساخته میرم ۲ گرم هماتیت خالص میارم کسر تبدیلمو درست انتخاب کردم؟ -
G Gharibe Gomnam marked this topic as a question on
-
abolfazl raesi
درنمیارم جوابشو
ببخشید دیر جواب دادم امتحان انقدر داشتم نشد بررسی بکنمGharibe Gomnam در درصد خلوص گفته است:
abolfazl raesi
درنمیارم جوابشو
ببخشید دیر جواب دادم امتحان انقدر داشتم نشد بررسی بکنمتو حل خودتون اون آخر کار معادله رو حل کنید x=200 به دست میاد که فکر نکنم تو حل معادله مشکلی داشته باشید ولی روش ساده سازی رو واستون میگم:
۵۶ با ۱۱۲ ساده میشه یه ۲ تو صورت میمونه و ۲صورت بد ۴ مخرج ساده میشه یه ۲ تو مخرج سمت چپ میمونه که با ۲ مخرج سمت راست ساده میشه و ۱۶۰ مخرج سمت راست با ۸۰ صورت سمت راست ساده میشه و یه ۲ و یه ۱۰۰ تو مخرج سمت راست میمونه و x هم تو صورت سمت راست که با طرفین وسطین x=200 به دست میاد -
-
اما من با کسر پیش ساخته میرم ۲ گرم هماتیت خالص میارم کسر تبدیلمو درست انتخاب کردم؟Gharibe Gomnam در درصد خلوص گفته است:
اما من با کسر پیش ساخته میرم ۲ گرم هماتیت خالص میارم کسر تبدیلمو درست انتخاب کردم؟سلام
کسر پیش ساخته درستی انتخاب کردید ولی بازده درصدی رو تقسیم بر ۱۰۰ نکردید!!!!
یعنی جای ۸۰ باید ۰.۸ بذارید یا یه ۸۰ تو صورت و یه ۱۰۰ تو مخرج کسر پیش ساخته بذارید
که در این صورت ۲۰۰ گرم خواهد شد که همون جرم ماده ناخالص هست و جواب سوال هم همینه!!
چون میگیم کههر ماده ای در درصد خلوص ضرب شد پس حتما ناخالص بوده
و ما هم جرم ماده ناخالص رو میخوایم -
Gharibe Gomnam در درصد خلوص گفته است:
اما من با کسر پیش ساخته میرم ۲ گرم هماتیت خالص میارم کسر تبدیلمو درست انتخاب کردم؟سلام
کسر پیش ساخته درستی انتخاب کردید ولی بازده درصدی رو تقسیم بر ۱۰۰ نکردید!!!!
یعنی جای ۸۰ باید ۰.۸ بذارید یا یه ۸۰ تو صورت و یه ۱۰۰ تو مخرج کسر پیش ساخته بذارید
که در این صورت ۲۰۰ گرم خواهد شد که همون جرم ماده ناخالص هست و جواب سوال هم همینه!!
چون میگیم کههر ماده ای در درصد خلوص ضرب شد پس حتما ناخالص بوده
و ما هم جرم ماده ناخالص رو میخوایمabolfazl raesi
الان درسته؟
-
abolfazl raesi
الان درسته؟
-
abolfazl raesi
درنمیارم جوابشو
ببخشید دیر جواب دادم امتحان انقدر داشتم نشد بررسی بکنم -
abolfazl raesi
درنمیارم جوابشو
ببخشید دیر جواب دادم امتحان انقدر داشتم نشد بررسی بکنمGharibe Gomnam در درصد خلوص گفته است:
abolfazl raesi
درنمیارم جوابشو
ببخشید دیر جواب دادم امتحان انقدر داشتم نشد بررسی بکنمتو حل خودتون اون آخر کار معادله رو حل کنید x=200 به دست میاد که فکر نکنم تو حل معادله مشکلی داشته باشید ولی روش ساده سازی رو واستون میگم:
۵۶ با ۱۱۲ ساده میشه یه ۲ تو صورت میمونه و ۲صورت بد ۴ مخرج ساده میشه یه ۲ تو مخرج سمت چپ میمونه که با ۲ مخرج سمت راست ساده میشه و ۱۶۰ مخرج سمت راست با ۸۰ صورت سمت راست ساده میشه و یه ۲ و یه ۱۰۰ تو مخرج سمت راست میمونه و x هم تو صورت سمت راست که با طرفین وسطین x=200 به دست میاد -
Gharibe Gomnam در درصد خلوص گفته است:
abolfazl raesi
درنمیارم جوابشو
۵۶ با ۱۱۲ ساده میشه یه ۲ تو صورت میمونه و ۲صورت بد ۴ مخرج ساده میشه یه ۲ تو مخرج سمت چپ میمونه که با ۲ مخرج سمت راست ساده میشه و ۱۶۰ مخرج سمت راست با ۸۰ صورت سمت راست ساده میشه و یه ۲ و یه ۱۰۰ تو مخرج سمت راست میمونه و x هم تو صورت سمت راست که با طرفین وسطین x=200 به دست میادabolfazl raesi
عجب
ببخشید خیلی اذیتتون کردم ممنون -
G Gharibe Gomnam has marked this topic as solved on
-
abolfazl raesi
عجب
ببخشید خیلی اذیتتون کردم ممنونGharibe Gomnam در درصد خلوص گفته است:
abolfazl raesi
عجب
ببخشید خیلی اذیتتون کردم ممنونخواهش میکنم
کاری نکردم