تستای کنکور چند سال اخیر
-
سلام به همگی
کسی pdf تستای کنکور چند سال اخیر رو داره مثلا برای فیزیک و شیمی و زیست پایه ها مرتب جدا شده باشه و با پاسخنامه باشه بفرسته برام لطفا؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دانش-آموزان-آلاء -
A ATY marked this topic as a question on
-
سلام به همگی
کسی pdf تستای کنکور چند سال اخیر رو داره مثلا برای فیزیک و شیمی و زیست پایه ها مرتب جدا شده باشه و با پاسخنامه باشه بفرسته برام لطفا؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دانش-آموزان-آلاء@Catherine سلام 🤚🏻
این سایت برای همه درس ها سوالای کنکور رو فصل به فصل گذاشته و خیلی عالیه ( سوالای کنکور 94 تا 1401 هست)( سوالای کنکورای 97 به قبل اونایی رو گذاشتن که مطابق کتاب ماست) پاسخنامه هم داره👌🏻 -
@Catherine سلام 🤚🏻
این سایت برای همه درس ها سوالای کنکور رو فصل به فصل گذاشته و خیلی عالیه ( سوالای کنکور 94 تا 1401 هست)( سوالای کنکورای 97 به قبل اونایی رو گذاشتن که مطابق کتاب ماست) پاسخنامه هم داره👌🏻مهسا استوار سلام این سایت نمیاد😅میشه لینکش رو ی جور دیگه بفرستید
-
@Catherine سلام 🤚🏻
این سایت برای همه درس ها سوالای کنکور رو فصل به فصل گذاشته و خیلی عالیه ( سوالای کنکور 94 تا 1401 هست)( سوالای کنکورای 97 به قبل اونایی رو گذاشتن که مطابق کتاب ماست) پاسخنامه هم داره👌🏻مهسا استوار ولی عجب سایتی هست.
اگر بازم از این سایتهای مفید دارید، لطفاً قرار بدید. -
@Catherine سلام 🤚🏻
این سایت برای همه درس ها سوالای کنکور رو فصل به فصل گذاشته و خیلی عالیه ( سوالای کنکور 94 تا 1401 هست)( سوالای کنکورای 97 به قبل اونایی رو گذاشتن که مطابق کتاب ماست) پاسخنامه هم داره👌🏻مهسا استوار
خیلی ممنون💛💫 -
A ATY has marked this topic as solved on
-
مهسا استوار سلام این سایت نمیاد😅میشه لینکش رو ی جور دیگه بفرستید
@نویسنده-کوچولو درست شد ممنون خانم مهسا استوار
-
مهسا استوار سلام این سایت نمیاد😅میشه لینکش رو ی جور دیگه بفرستید
@نویسنده-کوچولو اسمش بیوگراوند هست، فارسی هم سرچ کنید براتون میاره 😊🌸
-
مهسا استوار ولی عجب سایتی هست.
اگر بازم از این سایتهای مفید دارید، لطفاً قرار بدید.Amir_Gharebagheri آره خیلی عالیه، یه سایت دیگه هم هست به اسم وبلایت و پر از ازمونه، میتونید عضو کانالهای مخصوص هر درس بشید و آزمونا شو بدید که همه نوع هست ( مبحثی، جامع، پایه به پایه) و بهتون درصد و... هم میده
این آدرس سایتشه
https://www.weblite.me/اپلیکیشنشم میتونید دانلود کنید 🥰🌸
-
Amir_Gharebagheri آره خیلی عالیه، یه سایت دیگه هم هست به اسم وبلایت و پر از ازمونه، میتونید عضو کانالهای مخصوص هر درس بشید و آزمونا شو بدید که همه نوع هست ( مبحثی، جامع، پایه به پایه) و بهتون درصد و... هم میده
این آدرس سایتشه
مهسا استوار
خیلی ممنونم -
@نویسنده-کوچولو اسمش بیوگراوند هست، فارسی هم سرچ کنید براتون میاره 😊🌸
مهسا استوار متشکرم🙏🏻🥰
-
Amir_Gharebagheri آره خیلی عالیه، یه سایت دیگه هم هست به اسم وبلایت و پر از ازمونه، میتونید عضو کانالهای مخصوص هر درس بشید و آزمونا شو بدید که همه نوع هست ( مبحثی، جامع، پایه به پایه) و بهتون درصد و... هم میده
این آدرس سایتشه
مهسا استوار اطمینان داره شماره ثبت کنم ؟؟
-
مهسا استوار اطمینان داره شماره ثبت کنم ؟؟
@H-hy من که دارم استفاده میکنم و مشکلی پیش نیومده اما اطمینانی از جانب خودم نمیدم چون خودمم با شک وارد کردم اما خب تا الان که مشکلی نبوده