نکته غلط ؟؟؟
-
-
پرستو بابایی اشتباه تایپی داره فقط. سلول بین سیناپسی نداریم منظورش پس سیناپسی بوده
-
پرستو بابایی اشتباه تایپی داره فقط. سلول بین سیناپسی نداریم منظورش پس سیناپسی بوده
Jahid Khalilian
نه مشکل من این نیست ؛مشکل اینجاست که میگه پیش سیناپسی حتما باید نورون باشه -
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-
Jahid Khalilian
نه مشکل من این نیست ؛مشکل اینجاست که میگه پیش سیناپسی حتما باید نورون باشهپرستو بابایی آها خوب آره گیرنده هم میتونه باشه ولی گیرنده هم بخشی از نورونه نیست مگه
-
پرستو بابایی آها خوب آره گیرنده هم میتونه باشه ولی گیرنده هم بخشی از نورونه نیست مگه
Jahid Khalilian
آخه بعضی از گیرنده ها یک سلول غیر عصبی جداگانه هستن -
@Rahman-Atafat
Michael Vey
@Rita -
Jahid Khalilian
آخه بعضی از گیرنده ها یک سلول غیر عصبی جداگانه هستنپرستو بابایی شاید چون جریان عصبی اتفاق میوفته حتی تو گیرنده ها عملکردشو مث نورون درنظر گرفته
همینطوری نگاه میکنی غلط ب نظر میرسه دنبال ی چیزیم ببینم میشه درست گرفتش یا ن😂 -
پرستو بابایی در نکته غلط ؟؟؟ گفته است:

سلام ،شبتون بخیر 💛
بچه هاااا؛این نکته غلط نیست از نظر شما ؟؟سلام پرستو خانم
وقتت بخیر
سلول پیش سیناپسی میتونه یک سلول کاملا تمایز یافته باشه که در این صورت دیگه بهش نورون گفته نمیشه. مثل لایه شبکیه چشم که میگه در این لایه سلول های عصبی و سلول های گیرنده رو داریم که طبق این ادبیات، سلول گیرنده رو دیگه سلول عصبی محسوب نکرده (هرچند این گیرنده، یک سلول عصبی کامل تمایزیافته اس) اما در این مکان، سیناپس رو در نظر میگیریم.
پس در محل سیناپس میتونه سلول پیش سیناپسی، نورون نباشه -
پرستو بابایی در نکته غلط ؟؟؟ گفته است:

سلام ،شبتون بخیر 💛
بچه هاااا؛این نکته غلط نیست از نظر شما ؟؟سلام پرستو خانم
وقتت بخیر
سلول پیش سیناپسی میتونه یک سلول کاملا تمایز یافته باشه که در این صورت دیگه بهش نورون گفته نمیشه. مثل لایه شبکیه چشم که میگه در این لایه سلول های عصبی و سلول های گیرنده رو داریم که طبق این ادبیات، سلول گیرنده رو دیگه سلول عصبی محسوب نکرده (هرچند این گیرنده، یک سلول عصبی کامل تمایزیافته اس) اما در این مکان، سیناپس رو در نظر میگیریم.
پس در محل سیناپس میتونه سلول پیش سیناپسی، نورون نباشهAli Johari T
سلام؛مچکرم بابت توضیحات -
پرستو بابایی من خودم تو کتابم نوشتم بیشتر نورونه فکر کنمم اینو اقای موقاری گفته بودند که نوشتم :)
-
M M.an marked this topic as a regular topic on