سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
Alireza Mousavi1021 یعنی که سوال هاتون رو تو تاپیک گفتگو که آدرسش رو تو پست اول گذاشتم بپرسید نه اینجا️
-
این پست پاک شده!
-
-
سلام روتون بخیر
میخواستم نظرتون در مورد یه موضوع بپرسم
دبیرهای ریاضی و فیزیک ما میگن که سعی کنیم تمرکزمون رو بزاریم رو دوازدهم و روش مسلط شیم و دهم و یازدهم رو نخونیم، و اینطوری هم میتونیم موفق باشیم تو کنکور چون 40 درصد معدل رو کامل میگیریم و 40 درصد هم از کنکور بگیریم برای رشته های خوب برامون کافیه،( این حرف رو با توجه به این زدن که ما دهم یازدهم رو اصلا نخوندیم و الان عملا داریم از اول میخونیم)
میخواستم نظر و تجربه شما راجب این موضوع رو بدونم -
مهسا استوار این حرف تو نگاه اول خیلی قشنگ و جذاب میاد(چون دانش اموز رو ترغیب به کم تر درس خوندن میکنه و از طرفی هم منطقیه)
ولی تو کنکور هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست
درسته که سال دوازدهم یه نقش خیلی مهم رو تو کنکور داره( هم خود ازمون هم امتحان نهایی)
اما شما میتونین صددرصد تعهد بدین که تو کنکور دوازدهم رو عالی میزنین؟!
تو کنکور ۱۴۰۰ خیلی از بچه ها به شدت روی درس ریاضی حساب باز کرده بودن و انتظار درصد خیلی بالا ازش داشتن ولی وقتی سر جسله نشستن و با سوال های عجیب و غریب ریاضی رو به رو شدن رسما کرک و پرشون ریخته بود و تمرکزشون رو از دست دادن که باعث شد درسای دیگه رو هم نتونن بزنن
حالا شما فرض کن تو کنکور بعدی از دوازدهم کمی سخت تر از پایه سوال بدن تو این شرایط اونایی که پایه رو هم خوندن از شما خیلی جلوتر میوفتن️
.
درضمن یه حرفی راجع به نهایی قبلا زده بودم
خیلیا فکر میکنن اگه ۴۰ درصد نهایی رو بگیرن شاخ غول رو شکستن ولی حقیقتش اینطوری نیس الان خیلی از حرفه ای ها هم قراره اون ۴۰ درصد رو مال خودشون کنن و عملا شما قرار نیس از رقیبای زیادی جلو بزنین
.
این نظر من بود -
Uranium در مشاوره کنکوری گفته است:
کمالگرایی ممنوع
کمالگرایی تو سال کنکور میتونه خیلی ازاردهنده باشه
یکی از مهمترین راه حل ها اینه که قبول کنیم کمالگرا هستیم و بجای افتخار کردن بهش سعی کنیم به صورت منطقی باهاش مبارزه کنیم
تو سال کنکور واقعا فرقی نداره تکالیف مدرستون رو با خط نستعلیق بنویسید یا عادی
اگه دو ساعت دیرتر از خواب بیدار شدید معنیش این نیس که بقیه روز رو ازتون گرفتن
اگه یه ازمونو خراب کردید قرار نیس کل ازموناتون خراب شه
اگه از بازه زمانی دو یا سه هفته ای ازمون یه هفته رو از دست دادید دلیل نمیشه که بقیشم نخونید
اگه چند تا سوال اول ریاضی ازمون رو نتونستید جواب بدید اصلا به این معنی نیس که دیگه ازمون براتون تموم شده
اگه دیر برای کنکور شروع کردید باعث نمیشه که کلا اون سال قید کنکور رو بزنید️
و کلی اگه دیگه که خودتون بهتر میدونید....کاهش کمالگرایی تو این موارد رو مثل یه چالش نگاه کنید و تلاش کنید تا از این چالش موفق بیرون بیاید
فقط کافیه هر زمان که این افکار سراغتون اومد محکم پسشون بزنیدمیدونم که میتونید
ممنون برای پست مفیدت
منم یادمه سال قبل خیلی با کمالگرایی مشکل داشتم
ولی یه تعهدی دادم که دیگه بزارمش کنار و واقعا هم مفید بود که یه حداقل تایم درس خوندن رو برای خودم مشخص کردم حتی اگه کمتر از اونی که دلم میخواست بود..
اینو اون موقع نوشتم و امضا کردم🫠
یادش به خیر🥲 -
سلام
روزتون بخیر
اولا لازمه تشکر کنم که بدون هیچگونه چشمداشتی به ما کمک میکنین انشاالله خدا بهترینها رو نصیبتون کنه.
چندتا سوال داشتم:-
تستهای هر درس رو بر چه مبنایی نشاندار کنیم؟ غلطها و نزدهها؟ سوالات ایده دار؟ چطور سوالات خوب رو تشخیص بدیم؟
-
من سر جلسه آزمون معمولا هیچ فرمولی یادم نمیاد با وجود اینکه مرور و تست زیاد رو توی برنامهام دارم. حتی شده که ریاضی پایه قلمچی هفته پبش رو که میتونستم راحت و در همون زمان ۹۰ درصد بزنم رو با درصد پایین زدم. نمیدونم چیکار کنم که برطرف بشه.
-
با وسواس مطالعاتی چیکار میشه کرد؟ برای مثال من از کتاب x یک فصل رو مطالعه میکنم و اگه یه مبحث رو بلد نباشم از فیلم استفاده میکنم و دوباره یه کتاب دیگه! حتی گاهی چندین فیلم رو برای یک فصل میبینم از چند دبیر مختلف و فکر میکنم هرکدوم ایدههایی دارن که بهتر از اون یکیه! واقعا دارم اذیت میشم با این اوضاع!
-
حفظیات شیمی رو چطور باید خوند؟
شرمنده که زیاد شد
-
-
سلام وقتتون بخیر
خب دی ماه ترمیم نهایی هستش
میخواستم بپرسم که چجوری و چقد زمان بزارم هر روز تا جمع بندی کنیم برای کنکور دی؟
ایا بهتر نیست به خاطر تاثیر قطعی معدل اون هم ۴۰ درصد
بیشتر تمرکزمون رو نهایی باشه ؟
و اینکه اگر فقط منابع خودمون رو مرور کنیم و کنکور های چند سال اخیر(۹۸ ب بعد ) رو بزنیم کافیه؟چون دیگه وقت نمیشه کتاب ج بندی زد -
@ن-ــبـآت در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام
روزتون بخیر
اولا لازمه تشکر کنم که بدون هیچگونه چشمداشتی به ما کمک میکنین انشاالله خدا بهترینها رو نصیبتون کنه.سلام روز شما هم بخیر
خواهش میکنم
انشاالله همچنین@ن-ــبـآت در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
تستهای هر درس رو بر چه مبنایی نشاندار کنیم؟ غلطها و نزدهها؟ سوالات ایده دار؟
معمولا برترها همین موارد رو مارک دار میکنن و موقع مرور و جمع بندی سراغ همین تستا میرن .
چطور سوالات خوب رو تشخیص بدیم؟
وقتی تست میزنین یه سری مباحث و تیپ ها پرتکرارتر هستن حتی بعضی کتابا خودشونم این تست ها رو مشخص کردن .
من سر جلسه آزمون معمولا هیچ فرمولی یادم نمیاد
منم این مشکل رو داشتم ، یکی از راهکارهایی که اتفاقا از بچه های الا یاد گرفتم ، نوشتن فیش برای فرمولها ، معادلات مهم و واکنش های شیمیایی بود ، مواقع استراحت شده فقط یه نگاهم بندازی ، در طولانی مدت تو حافظه بلندمدتت ذخیره میشه .
با وسواس مطالعاتی چیکار میشه کرد؟
اگه پایبند به یه برنامه ی مطالعاتی باشی ، وسواسی بودنت کمرنگ میشه . اصلا دلیلی نداره تو ایده ی همه ی دبیرا رو بدونی ! گاهی روش های پیشنهادی انقد زیاد میشه که قاطی میکنیم با کدوم روش سریعتر به جواب برسیم !
حفظیات شیمی رو چطور باید خوند؟
برا حفظیات شیمی خوندن خود کتاب که از اوجب الواجبات هست اما در کنار اون حفظیات میکرو گاج ( از لقمه ای ها ) به نظرم کتاب خوبیه که مطالعه بشه .
شرمنده که زیاد شد
این چه حرفیه
هر سوالی داشتی بپرس که به جواب برسی ️ -
-
ma.a در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام وقتتون بخیر
خب دی ماه ترمیم نهایی هستش
میخواستم بپرسم که چجوری و چقد زمان بزارم هر روز تا جمع بندی کنیم برای کنکور دی؟
ایا بهتر نیست به خاطر تاثیر قطعی معدل اون هم ۴۰ درصد
بیشتر تمرکزمون رو نهایی باشه ؟
و اینکه اگر فقط منابع خودمون رو مرور کنیم و کنکور های چند سال اخیر(۹۸ ب بعد ) رو بزنیم کافیه؟چون دیگه وقت نمیشه کتاب ج بندی زدسلام
اگه کنکور اصلی شما دی ماه هست نباید از کنکور غفلت کنین به بهانه نهایی حواستون به این باشه
و این که گفتین چقدر بخونم هم نمیشه یه عددی رو برا همه مشخص کرد متاسفانه من معمولا میگم بهترین خودت باش و از دیروزت یکم بیشتر تلاش کن
راجب سوال دومتون:
Zahra.HD در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:درضمن یه حرفی راجع به نهایی قبلا زده بودم
خیلیا فکر میکنن اگه ۴۰ درصد نهایی رو بگیرن شاخ غول رو شکستن ولی حقیقتش اینطوری نیس الان خیلی از حرفه ای ها هم قراره اون ۴۰ درصد رو مال خودشون کنن و عملا شما قرار نیس از رقیبای زیادی جلو بزنینجمعبندی قرار نیس یه کتاب جدا باشه که باهاش جمع کنین
به نظر من تست های مارکدار هر کسی میتونه بهترین جمعبندی برای اون باشه و کنکور سال های اخیر هم که صد درصد باید جویده بشن -
سلام
روزتون بخیر
اولا لازمه تشکر کنم که بدون هیچگونه چشمداشتی به ما کمک میکنین انشاالله خدا بهترینها رو نصیبتون کنه.
چندتا سوال داشتم:- من سر جلسه آزمون معمولا هیچ فرمولی یادم نمیاد با وجود اینکه مرور و تست زیاد رو توی برنامهام دارم. حتی شده که ریاضی پایه قلمچی هفته پبش رو که میتونستم راحت و در همون زمان ۹۰ درصد بزنم رو با درصد پایین زدم. نمیدونم چیکار کنم که برطرف بشه.
به حرف های هانیه میخواستم یه چیز دیگه رو هم اضافه کنم
این که معمولا اسم آزمون خیلی ترسناکه مخصوصا وقتی حضوری هم بدی
من حس میکردم سر آزمون همه چیزایی که یاد گرفتم رو ریختن تو یه کمد درشم قفل کردن و قورت دادن
بعد یه مدت که هی سر ازمون بشینی این حس میریزه و به راحتی میتونی از اطلاعاتی که داری استفاده کنی -
واقعا خیلی خوبه ممنون ازتون.اگه بگید که هر درس رو چجوری بخونیم.
-
سلام اگه میشه در مورد تاثیر معدل در کنکور 1403 صحبت کنید
-
Kourosh Mousavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
-
Zahra.HD واقعا نکته خوب و بجایی گفتی اماااا سر کنکور حتما یه سری تستا هم هست ک ایده جدید دارن و فرق رتبه های زیر ۲ ۳ هزارو مشخص میکنن
-
Zahra.HD استفاده از تکنیک ها که ۱۰۰درصد تاثیر گذاره و مدیریت زمان