کتاب آزمونی فیزیک و شیمی
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
میخواستم بپرسم پیشنهادتون برای منبع آزمونی که تست های سنجشی و نزدیک به آزمون ها داشته باشه و تست های ترکیبی و جامع توش بیشتر باشه چی هست؟
خودم فقط فصل آزمون و موج آزمون رو شنیدم اما نمیدونم خوبن یا نه
من برای فیزیک و شیمی خیلی سبز رو زدم و الان میخوام منبع آزمونی هم کار کنم که با تست های سنجشی هم آشنا بشم و بتونم بزنمشون چون معمولا ترکیبی یا زمان گیرتر از تست های آموزشی کتاب تست های عادی هستن
@رتبه-های-انجمن-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @تجربیا -
م مهسا استوار marked this topic as a question on
-
واقعا خوشحالم که هیچ کس هیچ نظری در این مورد نداره
️
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
میخواستم بپرسم پیشنهادتون برای منبع آزمونی که تست های سنجشی و نزدیک به آزمون ها داشته باشه و تست های ترکیبی و جامع توش بیشتر باشه چی هست؟
من برای فیزیک و شیمی خیلی سبز رو زدم و الان میخوام منبع آزمونی هم کار کنم که با تست های سنجشی هم آشنا بشم و بتونم بزنمشون چون معمولا ترکیبی یا زمان گیرتر از تست های آموزشی کتاب تست های عادی هستن
@رتبه-های-انجمن-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @تجربیامهسا استوار سلام در مورد هزار تست ها هم یه پرس و جویی بکن من شنیدم خوبن
آزمونهاشون تا جایی که میدونم جامع هستن ولی مطمئن نیستم که فصل به فصل هم داشته باشه
برای جمع بندیه -
واقعا خوشحالم که هیچ کس هیچ نظری در این مورد نداره
️
مهسا استوار ما هم برای این نگفتیم که خوشحال بشی که شدی
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
@رتبه-های-انجمن-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @تجربیاسلام
مـــــــــــــوج آزمـــــــــــــــــــون -
@0Farzam0 بله دیدم، میخواستم نظر وتجربه کسایی که ازش استفاده کردن رو بدونم که خب مثل اینکه کسی استفاده ای نداشته...
-
@0Farzam0 بله دیدم، میخواستم نظر وتجربه کسایی که ازش استفاده کردن رو بدونم که خب مثل اینکه کسی استفاده ای نداشته...
مهسا استوار
واسه درس زیستش خیالتون راحت باشه با شیمیش من با مولفاشون رو دنبال میکنم همیشه یکی از بهترین منابع جمع بندیشون رو این کتاب معرفی میکنن با وجود فصل آزمون و بقیه کتب -
سلام بر تو ای شیخ
بستگی به سطحت داره
در حالت کلی سطح موج ازمون > فصل آزمون
فیزیک موج می زنم شیمی فصل - موج عالیه فصل بگی نگی -
سلام بر تو ای شیخ
بستگی به سطحت داره
فیزیک موج می زنم شیمی فصل - موج عالیه فصل بگی نگیKourosh Mousavi ممنون که تجربتونو گفتید
-
مهسا استوار
واسه درس زیستش خیالتون راحت باشه با شیمیش من با مولفاشون رو دنبال میکنم همیشه یکی از بهترین منابع جمع بندیشون رو این کتاب معرفی میکنن با وجود فصل آزمون و بقیه کتب@0Farzam0 ممنون
-
سلام بر تو ای شیخ
بستگی به سطحت داره
فیزیک موج می زنم شیمی فصل - موج عالیه فصل بگی نگیKourosh Mousavi یه سوال الان مثلا برای فیزیک فقط موج ازمون میزنی یا در کنارش تستم میزنی؟؟
-
Kourosh Mousavi یه سوال الان مثلا برای فیزیک فقط موج ازمون میزنی یا در کنارش تستم میزنی؟؟
Mahdi Rezaie فعلا فقط موج دی کنکور دارم تایم ندارم
اگه تایم داشتم نردبام می زدم -
J JuDi has marked this topic as solved on