b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
mohamadreza در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
اقامحمدرضا متن کتاب درسی صفحه۴۶میگه منزوی اماکنکورسراسری نظرش یه چیز دیگه است البته گفته شماهم درسته الان تکلیف چییه ؟ -
این قدر از این مغایرت ها وجود داره /اما چون این موضوع قراردادی هست ارزش وقت گذاشتن روی آن وجود نداره شما هم زیاد درگیر آن نشوید
اما مطمئن باش بسته است
اگر اگر در کنکور آمد شما بسته بزن اکه پاسخ نامه خلاف این بود عوضش میکنم ! (مثل اصلاح شدن پاسخ نامه نهایی حسابان 94)
خیالت راحت نمیاد /وقتتان را از دست ندهید -
mohamadreza مرسی که وقت گذاشتین.
-
@ROOHIA دستت دردنکنه عزیزم ممنونم که وقت گذاشتی .
-
خواهش میکنم
-
دوستان درصداتون با شیمی اقاجانی از چند به چند رسیده؟
-
@Mr.Gentleman1376
مثال شیمی دو میزنم برات
۰ به ۹۰ و حتی ۱۰۰
حتما ببین عالیه -
سلام و خسته نباشید.می خواستم بدونم جزوه کامل شیمی آقای آقاجانی تو سایت هست؟ ممنون
-
saeidhassani
سلام
خیر کامل نیست
02166410000
تماس بگیرید و تهیه کنید -
جزوه جلسه 32 کی دارهاز بخش 4 بدون جزوه نمیشه فهمید چی میشه واقعا
-
alireza.yousefi75yahoo.com@
سلام مجدد دوستان یا این دوست عزیزی که جواب منو دادن
راستش من ازمون گزینه دو ثبت نام کردم ولی اخه برنامش با شیمی سه هست من ترتیب خودشونو ببینم یا اونجوریم میتونم ببینم (شیمی ضعیفی دارم)
و سوال دوم برای کسی که فیزیک ضعیفی داره کدوم فیلم مناسبه و شمایی که استفاده کردین از چند به چند رسیدین من خودم فیزیکو منفی میزنم!!!!!!!!!!!!!:( -
فقط جناب چون من شهرستانم گویا طول میکشه با پست بفرستن می خواستم ببینم میشه من هزینه جزوه رو واریز کنم و دانلود کنم؟
-
saeidhassani در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
فقط جناب چون من شهرستانم گویا طول میکشه با پست بفرستن می خواستم ببینم میشه من هزینه جزوه رو واریز کنم و دانلود کنم؟
سلام شما سفارش کتاب مهندس اقاجانیو دادین؟
-
بله شما دارین کتابشونو؟
-
چرا جزوه شمیی دوم مهندس اقا جانی فلیم ۳۲نیست
-
سلام واسه شیمی کنکور 96 دوباره فیلم تازه رو سایت الاء میزارین یا اینکه دیگه امسال نمیزارین و باید همون 95 ببینیم؟ممنون
-
ali1375-0016
سلام تا هفته دیگه مشخص میشه احتمال زیاد -
mohsen.hps1988gmail.com
سلام کتاب ایشون چاپ شده با شماره ای ک دادم تماس بگیرید -
saeidhassani سلام
فقط به صورت کتاب هست و میتونید خریداری کنید -
سلام مجدد دوستان یا این دوست عزیزی که جواب منو دادن
راستش من ازمون گزینه دو ثبت نام کردم ولی اخه برنامش با شیمی سه هست من ترتیب خودشونو ببینم یا اونجوریم میتونم ببینم (شیمی ضعیفی دارم)
و سوال دوم برای کسی که فیزیک ضعیفی داره کدوم فیلم مناسبه و شمایی که استفاده کردین از چند به چند رسیدین من خودم فیزیکو منفی میزنم!!!!!!!!!!!!!:(