همایش های ۱+۵ تخته خاک شروع شد
-
donya bivafa در همایش های ۱+۵ تخته خاک شروع شد گفته است:
راستی اقا سهراب,انلاین ک خریدیم..جزوه بصورت پی دی اف بهمون میدین؟؟
بله می تونید دانلود کنید
@m-an
الان بخریم .لینک فیلم ها همون لحظه بهمون خواهند داد؟
-
@m-an
@m-an
سلام نه دیگه تاریخ همایش رو نوشته زیرش عزیز، هر همایش متفاوته
-
سلام دیگه بیشتر از 31 درصد تخفیف نمیذارین؟؟؟ اگه نمیذارین بگین تا زودتر بخریم چون گفتن تا روز میلاد پیامبر منقضی میشه.ممنون
-
این پست پاک شده!
-
من بین استاد طلوعی و فدایی فرد موندم نمیدونم کدوم بخرم؟
-
مهدی2020
لینک دانلود بهتون داده میشه
و می تونید جزوه رو به صورت چاپ شده سفارش بدین که براتون ارسال بشه@m-an در همایش های ۱+۵ تخته خاک شروع شد گفته است:
مهدی2020
و می تونید جزوه رو به صورت چاپ شده سفارش بدین که براتون ارسال بشه[پی دی اف جزوه رو هم میشه گرفت؟
-
@m-an در همایش های ۱+۵ تخته خاک شروع شد گفته است:
مهدی2020
و می تونید جزوه رو به صورت چاپ شده سفارش بدین که براتون ارسال بشه[پی دی اف جزوه رو هم میشه گرفت؟
مهدی2020
بله -
donya bivafa
من که بین امینی راد و نباخته هم موندم بنظرت تو ریاضی کدوم بهترن؟
برای فیزیک فک کنم جمع بندی کردن آقای طلوعی بهتر باشه -
donya bivafa
برای فیزیک فک کنم جمع بندی کردن آقای طلوعی بهتر باشهbaghi1377 در همایش های ۱+۵ تخته خاک شروع شد گفته است:
donya bivafa
برای فیزیک فک کنم جمع بندی کردن آقای طلوعی بهتر باشهامینی بهترینه
-
سلام بنظرم از اقای امینی راد استفاده کنین بهتره
-
donya bivafa
بهم پیام بده تا بهت بگم -
مهدی2020
مهدی2020 در همایش های ۱+۵ تخته خاک شروع شد گفته است:
مهدی2020
بله تو سایت توضیحات کامل هست
-
donya bivafa
بهم پیام بده تا بهت بگم@dr-of-the-future در همایش های ۱+۵ تخته خاک شروع شد گفته است:
donya bivafa
بهم پیام بده تا بهت بگمخوب همینجا بگو
-
@دانش-آموزان-آلاء
بیشتر از 31% که تخفیف نمی تونه داشته باشیم مگر به صورت جایزه ای@M-an فرمودند هر طور شده به بچه های انجمن یه تخفیف بیشتر بدیم، اولش گفتم یه جایزه بذاریم، بعضی ها گفتند نه اینطور تعداد کمی خوشحال میشن.
من دارم به یه همچین گزینه ای فکر می کنم که بیاییم مسابقه رو طوری تعریف کنیم که همه برنده باشند، مثلا یه مدلی مشخص کنیم که کدوم همایش ها توسط بچه های انجمن یا دوستاشون خریداری شده ( مثلا یه نفر 5 تا از دوستاش رو آورده، دوست دوست ما، دوست ماست :smiling_face_with_open_mouth: ) اگر جمع تعداد همایش های فروحته شده مرتبط به انجمن تا یه تاریخ مشخص از یه عددی بیشتر بود، به همه ی کسانی که همایشی رو به واسطه بجه های انجمن خریدند و همینطور خود بچه های انجمن که همایش رو گرفتند، یک همایش دیگه رو با 41% تخفیف یعنی حدودا 46600 تومان بدیم.برای اینکه بفهمیم کیا مرتبط با بچه های انجمن هستند، کافیه یه کد بدیم، هر کس موقع خرید اون کد رو زد می فهمیم که یا دوست و آشنای شماست یا اینکه خود شما هستید.
حداقل تعدادش هم فکر کنم یه عددی بین 270 تا الی 350 تا منطقی باشه، شما چه عددی رو پیشنهاد می دید ؟
-
@دانش-آموزان-آلاء
بیشتر از 31% که تخفیف نمی تونه داشته باشیم مگر به صورت جایزه ای@M-an فرمودند هر طور شده به بچه های انجمن یه تخفیف بیشتر بدیم، اولش گفتم یه جایزه بذاریم، بعضی ها گفتند نه اینطور تعداد کمی خوشحال میشن.
من دارم به یه همچین گزینه ای فکر می کنم که بیاییم مسابقه رو طوری تعریف کنیم که همه برنده باشند، مثلا یه مدلی مشخص کنیم که کدوم همایش ها توسط بچه های انجمن یا دوستاشون خریداری شده ( مثلا یه نفر 5 تا از دوستاش رو آورده، دوست دوست ما، دوست ماست :smiling_face_with_open_mouth: ) اگر جمع تعداد همایش های فروحته شده مرتبط به انجمن تا یه تاریخ مشخص از یه عددی بیشتر بود، به همه ی کسانی که همایشی رو به واسطه بجه های انجمن خریدند و همینطور خود بچه های انجمن که همایش رو گرفتند، یک همایش دیگه رو با 41% تخفیف یعنی حدودا 46600 تومان بدیم.برای اینکه بفهمیم کیا مرتبط با بچه های انجمن هستند، کافیه یه کد بدیم، هر کس موقع خرید اون کد رو زد می فهمیم که یا دوست و آشنای شماست یا اینکه خود شما هستید.
حداقل تعدادش هم فکر کنم یه عددی بین 270 تا الی 350 تا منطقی باشه، شما چه عددی رو پیشنهاد می دید ؟
-
baghi1377 در همایش های ۱+۵ تخته خاک شروع شد گفته است:
donya bivafa
برای فیزیک فک کنم جمع بندی کردن آقای طلوعی بهتر باشهامینی بهترینه
The Doctor اقای امینی راد بهتره
-
شما ببینید با کدوم راحتین من طلوعی رو ترجیح میدم هرکی یه نظری داره