فیزیک یازدهم
-
سلام
در چنین سوالاتی وقتی K رو نمیدن لازم نیست که بنویسیمش تو فرمول؟
و اینکه ممنون میشم حل کنید. فرمولشو بلدم فرمول نیرو رو مساوی mg قرار می دیم ولی جواب فکر کنم اشتباه شد.
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-110
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
ببین از این فرمول باید استفاده کنی و تست های تالیفی استاندارد نیستن نمی دن ولی باید بدونی ثابت گذردهی خلا(k) عددش چنده تو تست
این فرمول رو مساوی قرار بده با وزن بار فقط حواست تبدیل یکا باشه(اون چیز میز های دیگه ای که توی عکس هست برای درک k هستش)
-
برای بخش دوم از این استفاده کن
-
سلام
در چنین سوالاتی وقتی K رو نمیدن لازم نیست که بنویسیمش تو فرمول؟
و اینکه ممنون میشم حل کنید. فرمولشو بلدم فرمول نیرو رو مساوی mg قرار می دیم ولی جواب فکر کنم اشتباه شد.
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-110
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402Ahmadreza Amanzadeh
سلام شما باید مقدار K رو بلد باشید برای حل سوالات
من امروز امتحان فیزیک داشتم و تقریبا همچین سوالی رو داده بودن که مقدار K گفته نشده بود .
سوال هم به این شکل بود که دو تا بار داشتیم و بعد از تماس داخل استوانه قرار می دادیم این دو بار رو در که فاصله ای از هم دیگه قرار بدیم که بار بالایی در حالت تعادل باقی بمونه -
Ahmadreza Amanzadeh
سلام شما باید مقدار K رو بلد باشید برای حل سوالات
من امروز امتحان فیزیک داشتم و تقریبا همچین سوالی رو داده بودن که مقدار K گفته نشده بود .
سوال هم به این شکل بود که دو تا بار داشتیم و بعد از تماس داخل استوانه قرار می دادیم این دو بار رو در که فاصله ای از هم دیگه قرار بدیم که بار بالایی در حالت تعادل باقی بمونهپرستو بابایی خیلی ممنون
-
ببین از این فرمول باید استفاده کنی و تست های تالیفی استاندارد نیستن نمی دن ولی باید بدونی ثابت گذردهی خلا(k) عددش چنده تو تست
این فرمول رو مساوی قرار بده با وزن بار فقط حواست تبدیل یکا باشه(اون چیز میز های دیگه ای که توی عکس هست برای درک k هستش)
Kourosh Mousavi درود بر تو ای شیخ!
خیلی ممنونم -
پرستو بابایی خیلی ممنون
Ahmadreza Amanzadeh
خواهش می کنم