میشه توضیح بدید
-
@zahra-m1999 در میشه توضیح بدید گفته است:
هندسه نخوندم این درد سرا رو داره 😁😁😁😁
من اگه جات بودم الان کار میکردم رو تابع... مثلثات رو حاشیه ای کار میکردم چون بعضی تستاش ۲۰ دقیقه وقت میخواد 😐
تابع حد مشتق انتگرال ۶۸ درصد کمه ؟!😅 -
Arash 0 تابعم تموم شده
خوب برو مبحث بعدی حد خیلی تسلط ویژه ای میخواد همینطور مشتق و کاربرد
-
Arash 0 تابعم تموم شده
خوب برو مبحث بعدی حد خیلی تسلط ویژه ای میخواد همینطور مشتق و کاربرد
-
Arash 0 تابعم تموم شده
ولی بازم هرجور خودت راحتی ! من نمیخوام رتبه ۱ شم فقط پزشکی میخوام 😅
-
Arash 0 تابعم تموم شده
Arash 0 در میشه توضیح بدید گفته است:
Arash 0 تابعم تموم شده
منون از راهنماییتون ولی می تونید یکم بشید 👑👑👑👑
-
Arash 0 اونم خوندم کلا مثلثات رو با مقاطع مخروطیوهندسه وانتگرالم مونده ولی انتگرال قبل خوندم ان شا الله تا پایان بهمن کل ریاضیم جمع میشه
Arash 0 اونم خوندم کلا مثلثات رو با مقاطع مخروطیوهندسه وانتگرالم مونده ولی انتگرال قبل خوندم ان شا الله تا پایان بهمن کل ریاضیم جمع میشه
خوبه دیگه رتبه ۱ی من رو ریاضی ۵۰ ام قانع ام 😐 جدی سوالات وحشتناکی میدن اما خوب سوال روتین ام میدن
-
خوبه دیگه رتبه ۱ی من رو ریاضی ۵۰ ام قانع ام 😐 جدی سوالات وحشتناکی میدن اما خوب سوال روتین ام میدن
-
Arash 0 من از ۷۰درصد ازمون تابع قبلی افت کردم. رو سی فک کنم اینقدر ریاضی خوندم قاطی کردم واسه هر سوالی دنبال راه حل پیچیده وعجیبم فکر می کنم سوالا سختن وحتما یه نکته دام دار دارن
Arash 0 من از ۷۰درصد ازمون تابع قبلی افت کردم. رو سی فک کنم اینقدر ریاضی خوندم قاطی کردم واسه هر سوالی دنبال راه حل پیچیده وعجیبم فکر می کنم سوالا سختن وحتما یه نکته دام دار دارن
یه سوال وقت میکنی شیمیزیست و .... ام بخونی احساس میکنم فقط ریاضی میخونی 😅
-
-
یه سوال وقت میکنی شیمیزیست و .... ام بخونی احساس میکنم فقط ریاضی میخونی 😅
-
دومی هم از فرمول سین الفا به توان دو به علاوه کسینوس آلفا به توان دو کسینوس رو پیدا کرده و باز تو فرمولش گذاشته ! بگو کجای این سوالات رو متوجه نمیشی ؟ چون توضیح پاسخنامهش کامله نمیدونم کجاشو اضافه کنم !
@dr-sobhan
https://forum.alaatv.com/topic/5847/رفع-ابهام-حد اینجاهم یسربزنیدلطفا:confused_face: -
دومی هم از فرمول سین الفا به توان دو به علاوه کسینوس آلفا به توان دو کسینوس رو پیدا کرده و باز تو فرمولش گذاشته ! بگو کجای این سوالات رو متوجه نمیشی ؟ چون توضیح پاسخنامهش کامله نمیدونم کجاشو اضافه کنم !
-
@dr-sobhan سلام دکتر ✋ همون چرا ضلع رو به رو زاویه بزرگ تر از بقیه بزرگ تره. رو مشکل داشتم وگر نه تو قسمت مثلثاتش مشکل نداشتم بچه ها گفتن مربوط به هندسه است ؟!!!!!
@dr-sobhan سلام دکتر ✋ همون چرا ضلع رو به رو زاویه بزرگ تر از بقیه بزرگ تره. رو مشکل داشتم وگر نه تو قسمت مثلثاتش مشکل نداشتم بچه ها گفتن مربوط به هندسه است ؟!!!!!
نه مربوط به هندسه نیست !
فرمولیش نکن ! دوتا مداد بردار یه سمتشونو بهم بچسبون بعد بازشون کن وقتی باز میکنی ( افزایش زاویه بین ) فاصلهی دو نوک دیگهی مداد از هم بیشتر میشه ( اندازه ضلع سوم )