Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
سوال
-
سلام میشه یکی اینو توضیح بده
من اون قسمتی که میگه شتاب مثبت ترمز میکنیم یا باشتاب منفی گاز میدیم رو نمیفهمم -
-
Kourosh Mousavi ممنون اقای موسوی کاملا جامع فهمیدم
-
سلام به همه اگه میشه صفحه 17 کتاب فیزیک سه رو قسمت معادله مکان زمان در حرکت با شتاب ثابت رو برام توضیح بدین ممنون میشم
درکش سخته -
-
@زینب-جهانگیر
-
Kourosh Mousavi ممنون از شما ولی یه مشکله دیگه هست که اثباتشو من نمیتونم بفهمم و درک و حفظش برام سخته اگه بشه این فرمولو اثباتش کنید ممنون میشم
-
@زینب-جهانگیر
اثباتی که من بلدم در سطح دبیرستان نیست فقط این رو بدونید که چون سرعت همواره در حال تغییره پس شیب خط مماس هم پی در پی در حال تغیر هستش -
سلام به همه وقتی یه جسمی رو از یه جسمی در اوردیم و جسم دارای حجم ظاهری و واقعی میشه چگالی چطوری محاسبه میشه؟؟؟
-
-
سلام ببخشید یه سوال : تو صفحه 28 کتاب فیزیک گفته نیروهای بین مولکولی کوتاه برد است یعنی وقتی فاصله بین مولکول هارا چند برابر فاصله بین مولکولی کنیم نیروهای بین مولکولی بسیار کوچک وعملا برابر صفر خواهند شد
خب این نیرو میشه نیروی جاذبه
%(#ff0000)[خوب اگه این فاصله رو مابه جای افزایش کاهش بدیم ایا بازهم نیرو ها کوتاه بردن یعنی نیروی دافعه از یه جایی به بعد جواب نمیده؟؟؟] -
-
@زینب-جهانگیر
ببین نیرو دافعه ایجاد می شه ولی نیروی بین مولکولی قوی تر از اون دافعس
فکنم اینجوری بود من از نیروی اتمی (هسته ای) که خیلی قوی و کوتاه برده کمک گرفتم مطمعن نیستم -
Kourosh Mousavi پس یعنی دافعه رو %(#ff0000)[کمتر] میکنه؟
ممنون ازتون -
بیزحمت اگه میشه یک نفر اثر مویینگی رو در %(#ff0000)[لوله مویین اغشته به روغن در دومایع اب و جیوه ] توضیح بده ممنون میشم
-
@زینب-جهانگیر نه بیشتر می کنه داش همون با فرمول کلون بدست میاد
r کوچک تر F بزرگ تر