سوال
-
@زینب-جهانگیر منظور کتاب از شرایط مثلا اسیدی یا فشار اسمزی بالا در اثر نمکی بودن روی پوسته و اینکه باکتری اا قابلیت حرکت دارن و البته کل بدنو که نپوشوندن فقط با محیط سازگار شدن و انتخاب طبیعی اونارو برگزیده (ترکیب با زیست ۳)
Alireza Mousavi1021 ممنون اقای موسوی متوجه شدم :folded_hands_light_skin_tone:
-
Alireza Mousavi1021 ممنون اقای موسوی متوجه شدم :folded_hands_light_skin_tone:
@زینب-جهانگیر خداروشکر /خواهش
-

سلام ببخشید در قسمت دستگاه گلژی نوشته در بسته بندی و ترشح مواد نقش دارد
وزیکول هم کیسه بسته بندی و جابه جایی مواد است
آیا می شه گفت دستگاه گلژی با وزیکول در ارتباط است و اون رو می سازد؟؟؟ -

سلام ببخشید در قسمت دستگاه گلژی نوشته در بسته بندی و ترشح مواد نقش دارد
وزیکول هم کیسه بسته بندی و جابه جایی مواد است
آیا می شه گفت دستگاه گلژی با وزیکول در ارتباط است و اون رو می سازد؟؟؟ -
@زینب-جهانگیر بله در ارتباط هست و توسط دستگاه گلژی ساخته میشه ولی نه فقط چون آندوپلاسمی هم توانایی ساختشو داره .
@MitRah ممنون لطف کردید جواب دادید:folded_hands_light_skin_tone:
-
در بافت پوششی گفته فضای بین یاخته ای کم و این یاخته ها نزدیک هم هستند و اشاره ای به ماده زمینه ای نکرده یعنی این بافت ماده زمینه ای بین یاخته هاش نداره؟؟؟؟؟
-
دوستان یه سوال دیگه ایافرایند مصرف ادنوزین تری فسفات ATPهیدرولیز است؟؟؟
-
-
در بافت پوششی گفته فضای بین یاخته ای کم و این یاخته ها نزدیک هم هستند و اشاره ای به ماده زمینه ای نکرده یعنی این بافت ماده زمینه ای بین یاخته هاش نداره؟؟؟؟؟
@زینب-جهانگیر در سوال گفته است:
ببین لفظ ماده زمینه ای برای بافت پیوندیه خب ؟
برای بافت پوششی که گفته فاصله کمی دارند ، خب حالا این فاصله خیلی کم بین سلول ها دربردارنده چی هست ؟ مایع بین سلولی یه چیزی شبیه پلاسما ( احساس میکنم دهمی اینطور توضیح میدم ) و چون بافت پوششی خودش بصورت مستقل رگ خونی نداره مواد مورد نیاز از رگ خارج میشن وارد مایع بین سلولی بافت پوششی میشن و با سلول ها تبادل انجام میشه -
بله ساختش وقتی گروه فسفات به ADP متصل میشه سنتز آبدهی هست = انرژی مصرف میکنه و آب تولید میشه ( برا همین میگن آبدهی )
و زمان مصرف فسفات از ATP جدا میشه پیوند پر انرژی بینشون شکسته میشه ( تولید انرژی ) و اینجا آب مصرف میشه = هیدرولیز ( مصرف آب برای شکستن پیوند ) -
@MitRah ممنون لطف کردید جواب دادید:folded_hands_light_skin_tone:
خواهش میکنم ✨ ولی برای هر سوال جدیدی که برات پیش میاد باید یه تاپیک جدید بزنی الان اگه باز یه سوال دیگه برات پیش اومد تاپیک بزن لطفا توی این تاپیک نپرس 🌸