زیست ۱۱
-
سلام
جواب این تستو میشه حل کنین🙏

بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-110
بچه-های-تجربی-ابریشم-پروAhmadreza Amanzadeh اندامایی ک تودرک غذا نقش دارن یکی بویایی یکی چشایی،بویایی ک سلول عصبی تمایزیافته هست چشایی غیرعصبی تمایزیافته پس نمیتونه ب هردوشون بگه اکسون دارن یا شبیه این
-
سلام

بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-110
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرواین پست پاک شده! -
سلام

بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-110
بچه-های-تجربی-ابریشم-پروAhmadreza Amanzadeh ازطرفی هردو هم مجاورت سلول غیرعصبی پشتیبان هستن اما صورت سوال تاکسد کرده ک فقط درباره بعضیشون صادق باشه پس اینک وجه تشابه هست پس جواب نمیشه
-
سلام

بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-110
بچه-های-تجربی-ابریشم-پروAhmadreza Amanzadeh ازطرفی هردو درکل پیام رو ب قشرمخ میفرستن ک اینم تشابه هست میمونه گزینه ج ک منطقی تره چون یکیش یاخته عصبی هست یکی غیرعصبی این گزینه درباره عصبی هه صادقه ک گفته بعضیشون
-
امیدوارم با این تحلیل بنگلادشی من متوجه شده باشی😂
-
Ahmadreza Amanzadeh الف هس
svdasrkhni
نه الف نمیشه ؛چون گفته فقط در مورد بعضی صدق کنه که این مورد برای هم گیرنده بویایی هم گیرنده چشایی درسته -
این پست پاک شده!
-
خب منم تحلیلم رو میگم:
منظور سوال گیرنده های بویایی و چشایی هستش
❌اولی غلطه ؛چرا ؟ چون که ویژگی مشترک این دو گیرنده هستش ،گیرنده چشایی بین یاخته های پشتیبان (اسمش دقیقا یادم نیست )اگه اشتباه نکرده باشم و گیرنده بویایی هم بین یاخته های بافت پوششی سقف بینی❌دومی هم غلطه ،چون ویژگی مشترک اونهاست
❌سومی هم جزء ویژگی های مشترک هستش
✅اما اخری ؛ این فقط ویژگی گیرنده بویایی هستش ؛درسته گیرنده چشایی هم با یه نورون حسی دیگه سیناپس میده اما از خودش که آکسون ندارهببخشید توی پیام قبلی که پاک کردم یه اشتباه تایپی بود 😅
-
Ahmadreza Amanzadeh ازطرفی هردو درکل پیام رو ب قشرمخ میفرستن ک اینم تشابه هست میمونه گزینه ج ک منطقی تره چون یکیش یاخته عصبی هست یکی غیرعصبی این گزینه درباره عصبی هه صادقه ک گفته بعضیشون
svdasrkhni
یعنی شما میگید که فقط یاخته عصبی این کانال های دریچه دار رو داره ؟ -
خب منم تحلیلم رو میگم:
منظور سوال گیرنده های بویایی و چشایی هستش
❌اولی غلطه ؛چرا ؟ چون که ویژگی مشترک این دو گیرنده هستش ،گیرنده چشایی بین یاخته های پشتیبان (اسمش دقیقا یادم نیست )اگه اشتباه نکرده باشم و گیرنده بویایی هم بین یاخته های بافت پوششی سقف بینی❌دومی هم غلطه ،چون ویژگی مشترک اونهاست
❌سومی هم جزء ویژگی های مشترک هستش
✅اما اخری ؛ این فقط ویژگی گیرنده بویایی هستش ؛درسته گیرنده چشایی هم با یه نورون حسی دیگه سیناپس میده اما از خودش که آکسون ندارهببخشید توی پیام قبلی که پاک کردم یه اشتباه تایپی بود 😅
پرستو بابایی عزیزم گزینه ۴جدا از غلط بودنش آکسون هاا نوشته اکسون ها نداریم ک
-
svdasrkhni
یعنی شما میگید که فقط یاخته عصبی این کانال های دریچه دار رو داره ؟پرستو بابایی یاخته عصبی و هریاخته ای ک فعالیت عصبی و پتانسیل عمل میتونه داشته باشه صفحات بینابینی توقلب هم میتونن دچار پتانسیل عمل بشن پس این دو دارن
-
پرستو بابایی عزیزم گزینه ۴جدا از غلط بودنش آکسون هاا نوشته اکسون ها نداریم ک
svdasrkhni
راست میگی اصلا حواسم نبود مرسی 💛💛 -
svdasrkhni
راست میگی اصلا حواسم نبود مرسی 💛💛پرستو بابایی
svdasrkhni
ممنونم🙏🙏🌹 -
A Ahmadreza Amanzadeh marked this topic as a question on
-
A Ahmadreza Amanzadeh has marked this topic as solved on
-
سلام . این تاپیک رو قبلا دیدم . بعد الان به این سوال بر خوردم گفتم پاسخ نامش رو هم بزارم براتون (مال کنکور بوده). جواب گفته گزینه 4. ولی خودم نمیدونم چرا آکسون ها رو غلط نگرفته ؟ -

اینم خود سوال بود. -
سلام . این تاپیک رو قبلا دیدم . بعد الان به این سوال بر خوردم گفتم پاسخ نامش رو هم بزارم براتون (مال کنکور بوده). جواب گفته گزینه 4. ولی خودم نمیدونم چرا آکسون ها رو غلط نگرفته ؟@H-hy
دیدین گفتم 😍😂. -
فکر کنم این آکسون ها منظورش آکسون چند تا گیرنده سر جمع باشه نه مال یه گیرنده تنها