زیست دونی
-
به حق چیزای ندیده:flushed_face:
اینارو چه جوری حل میکنین:face_with_tears_of_joy:@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
اینارو چه جوری حل میکنین:face_with_tears_of_joy:کاری نداره که :| ظاهرش سخته فقط
-
@ata1214 اره میشه گزینه های زیستشو تحلیل کنین
-
اینارو چه جوری حل میکنین:face_with_tears_of_joy: -
@ata1214 اره میشه گزینه های زیستشو تحلیل کنین
-
هیچوقت از تستای ترکیبی نترسین! هرچقد ترکیب بیشتر، سادگی بیشتر! اینو هروز بیشتر میفهمش! مخصوصا تو زیست و شیمی!
-
@اسمان-ابی میگن در آخر الزمان
مردانی از سرزمین پارس
بر آن میشوند که پرسشهایی طرح کنند بواسطه ان زمین و اسمان را به تحیر وا میدارند...@f_ssu در زیست خوانی!! گفته است:
مردانی از سرزمین پارس
بر آن میشوند که پرسشهایی طرح کنند بواسطه ان زمین و اسمان را به تحیر وا میدارند...میگم دیگه یا سرشون به سنگی منگی خورده یا هم از اثرات درس خوندنه زیاده:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@f_ssu در زیست خوانی!! گفته است:
مردانی از سرزمین پارس
بر آن میشوند که پرسشهایی طرح کنند بواسطه ان زمین و اسمان را به تحیر وا میدارند...میگم دیگه یا سرشون به سنگی منگی خورده یا هم از اثرات درس خوندنه زیاده:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
@f_ssu در زیست خوانی!! گفته است:
مردانی از سرزمین پارس
اثرات دقیقا زیاد خوندنه :| من خودم دوست دارم مثلا همش این درسای اختصاصیو ترکیب کنم! قشنگ میشه و کمی سخت! ولی ظاهرش سخته!
-
ما برویم که ادبیات منتظر ماست! ادبیات منتظر ماست بیا تا برویم :joy:
-
@ata1214 در زیست خوانی!! گفته است:
@اسمان-ابی
@f-ssu
الان گزینه ها رو میگم
شما خیلی تند تند پست میفرستید ها
اینهم بالاخره از قابلیتهای ماست...
-
اقا عیدتون مبارکککککککککککک :) :) :)
-