کلاهک
-
سلام دوستان
کلاهک از جنس چوب پنبه هست چوب پنبه هم بافت مرده ای هست پس الان کلاهک چرا سلول هاش زنده اند ؟
گیج شدم ممنون میشم توضیح بدید🥴🥴. -
M melancholy marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
کلاهک از جنس چوب پنبه هست چوب پنبه هم بافت مرده ای هست پس الان کلاهک چرا سلول هاش زنده اند ؟
گیج شدم ممنون میشم توضیح بدید🥴🥴.@Razieh-Kosari سلام
خب کجا گفته سلول هاش زنده ان؟ -
@Razieh-Kosari سلام
خب کجا گفته سلول هاش زنده ان؟@Zhra8393 خب سلول هاش زنده اند که توانایی ترشح دارن و زنده اند که میتونن با تقسیم میتوز یاخته های جدید رو جانشین یاخته های سطح بیرونی کلاهک کنن .
-
@Zhra8393 خب سلول هاش زنده اند که توانایی ترشح دارن و زنده اند که میتونن با تقسیم میتوز یاخته های جدید رو جانشین یاخته های سطح بیرونی کلاهک کنن .
@Razieh-Kosari تقسیم میتوز به عهده مریستم نخستین نزدیک نوک ریشه هست
-
@Razieh-Kosari تقسیم میتوز به عهده مریستم نخستین نزدیک نوک ریشه هست
@Zhra8393 استاد موقاری گفتن سلول های سطح بیرونی کلاهک به طور مداوم میریزن و با یاخته های جدید جانشین میشوند پس سلول های کلاهک توانایی تقسیم میتوز دارند.
-
@Zhra8393 استاد موقاری گفتن سلول های سطح بیرونی کلاهک به طور مداوم میریزن و با یاخته های جدید جانشین میشوند پس سلول های کلاهک توانایی تقسیم میتوز دارند.
-
@Razieh-Kosari لایه پایینی توانایی میتوز داره و سلول جدید رو میسازه ، عین پوست مرده ،
لایه مرده که خودش تقسیم نمیشه ، فقط تا زمانی چسبیده باقی میمونه بعد میوفته@qp بله اینو میدونم از سوال دور نشیم من سوالم اینه که کلاهک جنسش چوب پنبه ای هست پس چرا کلاهک زنده هست؟
-
-
سلام دوستان
گیج شدم ممنون میشم توضیح بدید🥴🥴.@Razieh-Kosari کلاهک لایه روییش چوب پنبس در هنگام نفوذ به خاک لایه زیرش میتوز میدن
-
@Razieh-Kosari کلاهک لایه روییش چوب پنبس در هنگام نفوذ به خاک لایه زیرش میتوز میدن
Alireza Mousavi اهان هنوز کامبیوم چوب پنبه ساز رو نخوندم برای همین این سوال پیش اومده بود برام. درسته ممنونم
-
M melancholy has marked this topic as solved on
-
Alireza Mousavi اهان هنوز کامبیوم چوب پنبه ساز رو نخوندم برای همین این سوال پیش اومده بود برام. درسته ممنونم
@Razieh-Kosari گیج شدم الان ربطی به این قسمت کامبیوم چوب پنبه ساز نداره فک کنم نه ؟
️
Alireza Mousavi -
M melancholy marked this topic as a regular topic on