توقف فعالیت
-
سلام
چرا چند وقتیه فعالیت های آلاء یدفعه قطع شدن؟؟
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
@بچه-های-ریاضی-110
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
خیلی ها چشم دیدن آلا رو ندارن
-
Kourosh Mousavi شاید الا نفوذی داره و بعضیها با بیمسئولیتی میخوان اسمش رو خراب کنند 🫣
-
-
Kourosh Mousavi شاید الا نفوذی داره و بعضیها با بیمسئولیتی میخوان اسمش رو خراب کنند 🫣
Amir_Gharebagheri
مگه سازمان اطلاعاتی-جاسوسیه؟!
-
Amir_Gharebagheri
مگه سازمان اطلاعاتی-جاسوسیه؟!
Mohammad Lotfi 0 منظورش اینه که چرا ادامه ویدیو های دوره مثل دوره شیمی یازدهم نیمزارن که چون فعلا ضبط میکنن و قرارش مییدن من یه بار از پشتیبانی اینو پرسیدم.
-
Amir_Gharebagheri کمر هر جاسوس بود رگ به رگ شد با این جملت داداش
-
Kourosh Mousavi ن خیلیا چش دیدن عدالت آموزشی رو ندارن
-
Mohammad Lotfi 0 منظورش اینه که چرا ادامه ویدیو های دوره مثل دوره شیمی یازدهم نیمزارن که چون فعلا ضبط میکنن و قرارش مییدن من یه بار از پشتیبانی اینو پرسیدم.
Mahdi Rezaie دوره شیمی یازدهم داستانش چیه
-
Amir_Gharebagheri
من این احتمال کم تر در نظر می گیرم
بین دشت گل یه آشغال هر چقدر خودش رو قایم کنه باز بوش در میاد -
Mahdi Rezaie دوره شیمی یازدهم داستانش چیه
Alireza Mousavi منظورم دوره صفر تا صد شیمی یازدهم اقای گودرزی هستش که ناقصه و دارن ضبط میکنن
-
سلام
چرا چند وقتیه فعالیت های آلاء یدفعه قطع شدن؟؟
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
@بچه-های-ریاضی-110
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشمAhmadreza Amanzadeh بچه ها کلا میگم یکم به آلا حق بدین خب الان پروژه صد و ده رو تازه شروع به ضبط کردن و دیگه نزدیک دیه خب اونا مهم ترن به نظرم بعد دی همچی درست میشه الان دیی هامون واجب ترن
اونم با اون همه ویدئو انسانی ریاضی تجربی در قیاس با دهم یازدهم معلومه ک در اولویتن