سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
کسی هست؟ کمک کنه؟
-
سلام .
یه وقت هایی که حوصله خوندن رو ندارین و همون حس حس درس خوندن نیست سراغتون میاد چیکار میکنین؟ من الان نزدیک دو هفتس کارامو امروز فردا ميندازم بديش اینجاست امتحان دارم~~ یا همش تو گوشیم و کارامو انجام نمیدم . خواستم بگم اگر شما هم دچار این مشکل شدین خوشحال میشم توصیه و تجربه تون رو باهام در میون بزارید تا کمک کنین -
مریم مریمی فقط خیال پردازی آینده
-
مریم مریمی خب سلام
همیشه توی اینجور مسائل باید به شخصیت خودتون و حال محیطتون توجه کنید
و در این حالت با یافتن دلیل تنبلی یا ناتوانی و یا ... میتونید دلیل های جزئی که شمارو از مطالعه باز میدارن رو پیدا کنید
مثلا نمیتونید بخونید چون نمیفهمید چی میگه و باعث میشه کسل شید و خسته میشید
یا از مطالعه لذت نمیبرید و یا ... -
@qp در کسی هست؟ کمک کنه؟ گفته است:
مریم مریمی خب سلام
و در این حالت با یافتن دلیل تنبلی یا ناتوانی و یا ... میتونید دلیل های جزئی که شمارو از مطالعه باز میدارن رو پیدا کنید
یا از مطالعه لذت نمیبرید و یا ...بعد اینکه این جزییات براتون شفاف شد باید مکمل مصرف کنید نه مکمل غذایی و فلان ، مثلا باتری انگیزتون زود خالی میکنه باید هر روز یه تایمی رو اختصاص بدید ب مطالب انگیزشی ( البته غیر مستقیم و مثلا با فیلم های محیط دانشگاه و...) و خیال پردازی ها از اون محیط و اتفاقایی که میخواید براتون رقم بخوره ،
مثلا صحنه سخنرانی جلوی کلاس برا همکلاسی ها
یا ... -
مریم مریمی خب سلام
یا از مطالعه لذت نمیبرید و یا ...بعد اینکه این جزییات براتون شفاف شد باید مکمل مصرف کنید نه مکمل غذایی و فلان ، مثلا باتری انگیزتون زود خالی میکنه باید هر روز یه تایمی رو اختصاص بدید ب مطالب انگیزشی ( البته غیر مستقیم و مثلا با فیلم های محیط دانشگاه و...) و خیال پردازی ها از اون محیط و اتفاقایی که میخواید براتون رقم بخوره ،
یا ...یا اگه در خود درس مشکل دارید و فهمش و فلان
حتما قبل مطالعه درس تمکز کنید و رلکس باشید بعدش توی ذهن موضوعات کلی درس رو بچرخونید و بعدش برید سراغ مطالعه و یا تست ،
اگه تستارو خوب پیش نمیرید :::: اصلا لازم نیست زیاد تست بزنید ، برا یه مبحث ۱۰ تا تست بزنید ( مثلا) ۱۰ تا رو هر چند یکبار مرور و تحلیل کنید تا تسلط احسنی رو به دست بیارید
یا اگه نمیتونید تحلیل کنید ، از فیلمای تحلیل اگر موجود بود استفاده کنید ، حتما قبل و بعد تحلیل اون سوال خودتون کامل با دقت حلش کنید ،هر چه قدر ز چیزایی که حواستون رو پرت میکنه دوری کنید بهتره
.
-
@qp یه دنیا ممنون
-
مریم مریمی خب سلام
حتما قبل مطالعه درس تمکز کنید و رلکس باشید بعدش توی ذهن موضوعات کلی درس رو بچرخونید و بعدش برید سراغ مطالعه و یا تست ،
اگه تستارو خوب پیش نمیرید :::: اصلا لازم نیست زیاد تست بزنید ، برا یه مبحث ۱۰ تا تست بزنید ( مثلا) ۱۰ تا رو هر چند یکبار مرور و تحلیل کنید تا تسلط احسنی رو به دست بیارید
یا اگه نمیتونید تحلیل کنید ، از فیلمای تحلیل اگر موجود بود استفاده کنید ، حتما قبل و بعد تحلیل اون سوال خودتون کامل با دقت حلش کنید ،هر چه قدر ز چیزایی که حواستون رو پرت میکنه دوری کنید بهتره
.
نزارید مثلا حرف زدن با دوستاتون حواستون رو پرت کنن ،
یا زیاد دور مباحثی بچرخید که از قضیه هدفتون پرتن ،
یا شما رو یاد خاطره یا حس و حال های چیز دیگه ای میندازه ،
یکم محدودیت ایجاد کنید
یه ضرب المثل چینی هستش که میگه قفس هر چه قدر کوچیک تر آزادای همانقدر شیرین تر
شرط های ساده رو برا خودتون بزارید( حتما ساده باشن تا دلسرد نشید )
حتما توی حرفاتون ب خودتون مکرراً بگید که من میتونم و یا این درس چه راحته و په خوب پیش میرم کنکور چه شیرینه و فلان ...
ناخودآگاهتون خیلی دلنازکه ، هرچی بگید فوری میپذیره و بدون اینکه شما متوجه بشید کارایی رو میکنههمیشه یادتون باشه که شکست و پیروزی به یه اندازه ارزشمند هستن ( از بزرگی که یادم نیست کی بود)
یه شسکت کوچیک توی یه تست بی ارزش رو یه پیروزی بزرگ در نتایج امروز برای آینده خودتون ببینید .
در واقعیت هم همینطوریه -
مریم مریمی خب سلام
.
نزارید مثلا حرف زدن با دوستاتون حواستون رو پرت کنن ،
یا زیاد دور مباحثی بچرخید که از قضیه هدفتون پرتن ،
یا شما رو یاد خاطره یا حس و حال های چیز دیگه ای میندازه ،
یکم محدودیت ایجاد کنید
یه ضرب المثل چینی هستش که میگه قفس هر چه قدر کوچیک تر آزادای همانقدر شیرین تر
شرط های ساده رو برا خودتون بزارید( حتما ساده باشن تا دلسرد نشید )
حتما توی حرفاتون ب خودتون مکرراً بگید که من میتونم و یا این درس چه راحته و په خوب پیش میرم کنکور چه شیرینه و فلان ...
ناخودآگاهتون خیلی دلنازکه ، هرچی بگید فوری میپذیره و بدون اینکه شما متوجه بشید کارایی رو میکنههمیشه یادتون باشه که شکست و پیروزی به یه اندازه ارزشمند هستن ( از بزرگی که یادم نیست کی بود)
یه شسکت کوچیک توی یه تست بی ارزش رو یه پیروزی بزرگ در نتایج امروز برای آینده خودتون ببینید .
در واقعیت هم همینطوریهاگه از چیزی دلتون گرفته دلتون پره یا ناراحتید به سبک کنکور با کاغذا خالی کنید ،
مثلا خشونتتون رو روی تستا خالی کنیدالبته یکم طنز میشه ولی کاربردیه ، یا روی کاغذ بنویسید و بعدش خط خطی کنید مچالا کنید هر بلایی سرش بیارید ، تا خنک شید ،
بالش هم برا خالی کردن چیز خوبیه ولی خراب میشه ارزش نداره ،آهان یه نکته یادم اومد ،
وقتی هرجور حستون از بین رفت ( به هر طریقی)
یه ریتم خاص رو من در آوردی تکرار کنید تا اثر بد رو از بین ببره
یا یه شکل خاص رو هی بکشید
یا یه کاغذ مچاله رو اینور کنید غلت بدید (خیلی موثره)اگه از چیزی هم متنفر شدید( مثلا یه درس خاص ، برا تنفر از انسان خلص کاربردی نیستا ) جلدش رو به علایقتون تزیین کنید ، یا برگ دیگه بچسبونید و روی اون علایقتون رو بکشید ، مثل لوگو خاص ، یا یه چیز خاطره مانند ، یا گرایشتون به رشته ای یا چیزی
-
یه حسی میگه که این مبحث به درد خیلی از بچه ها بخوره ،
برا همین با اجازه منشن میکنم تا شاید کمکی بشه براشون@دانش-آموزان-آلاء
شاید این نوشته های زیرین به درد شما هم بخورن
شاید برای شما هم اتفاق بیوفتد -
مریم مریمی خواهش میکنم
-
مریم مریمی سلام
منم دقیقا چند روزیه درگیر همین مشکلم و خب میبینم که روندی که دوست داشتم داشته باشم وجود نداره...
به نظر من موقعی که حوصله ندارین درس بخونین به این فکر کنین که نهایتا اون فشار درس خوندن رو واسه امتحان میخواین روی خودتون بیارین یا نه (یعنی تهش ببینید خودتونو مجبور میکنید که شب امتحانم شده به همه ی مطالب برسید؟!) اگه اینطوریه باید به این فکر کنین که فشار اون شب قراره روتون خیلی زیاد باشه در نتیجه با تقسیم کردنش توی مدت زمان خوندنتون برای امتحان فشارش از روتون برداشته میشه و کلا حس بهتری دارین
و یه نکته که به نظرم خیلی مهمه اگه قبلا خیلی زیاد خوندین (برای تست زنی) و الان حتی حس و حال امتحانای مدرسه رو هم ندارین میتونین یه استراحت به خودتون بدید و فقط برای امتحانتون بخونین(البته فقط برای یکی دو روز یا یکم بیشتر در کل منظورم اینه که زیاد نشه تا از کل برنامتون عقب بیوفتین)
و یه چیزی که وجود داره اینه که توی مدت امتحانا خیلیا اینطوری میشن چون مثلا قبل این زمان خودمون تعیین میکردیم که آره امروز از فلان درس انقدر تست میزنم و به اضافه اون فلان درسو هم میخونم اما الان انگار مجبوریم فقط یه درسو بخونیم (و شاید مورد علاقمون هم نباشه) خب درنتیجه سخت تر میشه و فقط باید این مدتو تحمل کرد
راستش دوستان قطعا تجربه بیشتری دارن و بهتر راهنمایی میکنن اما چون این 2 کاری که گفتم روی خودم جواب داده گفتم شاید برای شما هم مفید باشه
موفق باشین -
@qp اتفاقا چون زیاد نوشتین مارک کردم که بخونم️
-
@Zhra8393 یه
چنتا نکته هم بود که اضافشون میکنم ،
چشام درد گرفت ،نشد ،
انشالله باید جمعبندیشون کنم یه تاپیک کلش رو بگم ، تا بچه ها راحت در دسترشون باشه -
@qp ممنون🥰
حتما استفاده می کنیم
خسته نباشی