پارانشیم هوادار
-
سلام دوستان امیدوارم دیگه به این سوال جواب بدید🥺.
فضای بین سلولی در همه پارانشیم ها زیاده یا فقط در پارانشیم های هوادار ؟ استاد موقاری توی فیلم های صفرتاصد گفتن همشون.با توجه به اینکه فیلم ها قدیمی اند الان جواب چیه؟
پ.ن :تاپیک های قدیمی رو هم نگاه کردم درمورد سوالم یه جا گفته شده بود فقط پارانشیم های هوادار. -
P Pluto marked this topic as a question on
-
-
فضای بین سلولی در همه پارانشیم ها زیاده یا فقط در پارانشیم های هوادار ؟ استاد موقاری توی فیلم های صفرتاصد گفتن همشون.با توجه به اینکه فیلم ها قدیمی اند الان جواب چیه؟
پ.ن :تاپیک های قدیمی رو هم نگاه کردم درمورد سوالم یه جا گفته شده بود فقط پارانشیم های هوادار. -
@Razieh-Kosari اکثر بچه ها یا نرسیدن به این مباحث یا مسلط نیستن هنوز برای همین جواب نمیدن تا اشتباهی صورت نگیره
من خودم هم بحاطر همین نمیدنم@qp بله درسته ممنون🌼منم توی این مبحث گیاهی هی سوال برام پیش میاد متاسفانه 🤦🏻♀️.
-
بزار سونیا و پرنیا رو منشن کنم ببینم اونا می دونن !
@Soniaaa
Michael Vey -
@Soniaaa
Michael Veyپرستو بابایی
راستش این خیلی چیز ابهام داریه
من سراغ مباحث ابهام دارم نمیرم زیاد فقط سردرگمی میاره😬💛 -
@Soniaaa
Michael Veyپرستو بابایی ممنون🌼🍂🍁
-
سلام و خسته نباشید...
فضای بین سلول های پارانشیم زیاد هست اما تو پارانشیم هوادار بیشتر از حالت عادی هست....
مثلا تو بافت پیوندی متراکم فضای بین سلولی زیاد هست(فضای بین سلولی بافت پیوندی زیاده کلا نسبت با سایر بافت ها) اما تو بافت پیوندی سست این فضا بیشتر از بافت پیوندی متراکم هست....
پارانشیم و پارانشیم هوادار هم یک همچین حالتی دارند.

تو این تصویر کتاب هم مشخصه. -
سلام و خسته نباشید...
فضای بین سلول های پارانشیم زیاد هست اما تو پارانشیم هوادار بیشتر از حالت عادی هست....
مثلا تو بافت پیوندی متراکم فضای بین سلولی زیاد هست(فضای بین سلولی بافت پیوندی زیاده کلا نسبت با سایر بافت ها) اما تو بافت پیوندی سست این فضا بیشتر از بافت پیوندی متراکم هست....
پارانشیم و پارانشیم هوادار هم یک همچین حالتی دارند.

تو این تصویر کتاب هم مشخصه.@0yasin-sh0 سلام ممنونم🍂🌼🍁. عذر میخوام دیر جواب دادم چند روزی آلاخونه نبودم .🙏🏻
-
پ.ن :تاپیک های قدیمی رو هم نگاه کردم درمورد سوالم یه جا گفته شده بود فقط پارانشیم های هوادار.@Razieh-Kosari از استاد جوهری پرسیدم اینو گفتن👇
گفتم شاید سوال شمام باشه بفرستم.

-
P Pluto has marked this topic as solved on
-
@Razieh-Kosari خواهش میکنم🙂🌹
-
پرستو بابایی ممنون🌼🍂🍁
@Razieh-Kosari
خواهش می کنم خدا رو شکر که متوجه شدید 🧡