مفهوم سوال چیه دقیقا
-
سلام ، من یکم با فهمیدن مسئله به مشکل خوردم با اینک سوال میدونم آسونه ها ، پاسخنامشم نگاه کردم چیزی نفهمیدم با اینک خوندمش😅😅
اینم پاسخنامه
-
سلام ، من یکم با فهمیدن مسئله به مشکل خوردم با اینک سوال میدونم آسونه ها ، پاسخنامشم نگاه کردم چیزی نفهمیدم با اینک خوندمش😅😅
اینم پاسخنامه
من چنتا چیزو توی این سوال نفهمیدم ۱- چرا هفتا تقاطع؟ هفتمیش کجاس؟
۲- چرا انتخاب دو از هفت ؟ مگ توی هر مسیر یدونه قرار نیست قرار بگیره؟
-
این پست پاک شده!
-
A ali safari marked this topic as a question on
-
[audio/tgYZFVxjmkjL7XKmGfmBNiiT.m4a]
-
[audio/tgYZFVxjmkjL7XKmGfmBNiiT.m4a]
Kourosh Mousavi تلگرام داری که بتونم سوالامو ازت بپرسم اونجا؟ البته اگه مزاحم وقتت نباشم رفیق😅
-
Kourosh Mousavi تلگرام داری که بتونم سوالامو ازت بپرسم اونجا؟ البته اگه مزاحم وقتت نباشم رفیق😅
ali safari
تلگرامو پاک کردم شیخ -
ali safari
تلگرامو پاک کردم شیخKourosh Mousavi یعنی یه مسنجر توی گوشیت نیس؟
-
اینم پاسخنامه
ali safari سلام
ببین بیشترین تعداد چراغ =بیشترین تقاطع(میدان). ...!!Οκ؟؟؟😉
خب چه زمانی با وجود این هفتا خط بیشترین تقاطع حاصل میشه ؟
خب ببین قبول داری هرچی تعداد خط بیشتری باهم دریک نقطه تقاطع داشته باشند تعداد. تقاطع کمتری داریم🤔....
پس زمانی بیشترین تقاطع رو داریم که ..کمترین تعدادخط باهم متقاطع باشند که این کمترین هم تقاطع دو خط با هم هست(یکی که نمیشه😄)...و بقیه سوال هم که دیگه بحث انتخاب هست که تعداد حالت های تقاطع دو خط از هفت خط رو نشون میده...💫⭐⭐🌹 -
Kourosh Mousavi یعنی یه مسنجر توی گوشیت نیس؟
ali safari
آلا خونه :) -
ali safari سلام
خب ببین قبول داری هرچی تعداد خط بیشتری باهم دریک نقطه تقاطع داشته باشند تعداد. تقاطع کمتری داریم🤔....
پس زمانی بیشترین تقاطع رو داریم که ..کمترین تعدادخط باهم متقاطع باشند که این کمترین هم تقاطع دو خط با هم هست(یکی که نمیشه😄)...و بقیه سوال هم که دیگه بحث انتخاب هست که تعداد حالت های تقاطع دو خط از هفت خط رو نشون میده...💫⭐⭐🌹ÝŮllox Romkhg در مفهوم سوال چیه دقیقا گفته است:
ali safari سلام
پس زمانی بیشترین تقاطع رو داریم که ..کمترین تعدادخط باهم متقاطع باشند که این کمترین هم تقاطع دو خط با هم هست(یکی که نمیشه😄)...و بقیه سوال هم که دیگه بحث انتخاب هست که تعداد حالت های تقاطع دو خط از هفت خط رو نشون میده...💫⭐⭐🌹اوکی داش انتخاب 2 رو از کجا آورد؟ و این که شکل مسیر چطوریه که با 2 تا چراغ حکم داستان انجام می شه
-
ÝŮllox Romkhg در مفهوم سوال چیه دقیقا گفته است:
ali safari سلام
پس زمانی بیشترین تقاطع رو داریم که ..کمترین تعدادخط باهم متقاطع باشند که این کمترین هم تقاطع دو خط با هم هست(یکی که نمیشه😄)...و بقیه سوال هم که دیگه بحث انتخاب هست که تعداد حالت های تقاطع دو خط از هفت خط رو نشون میده...💫⭐⭐🌹اوکی داش انتخاب 2 رو از کجا آورد؟ و این که شکل مسیر چطوریه که با 2 تا چراغ حکم داستان انجام می شه
Kourosh Mousavi انتخاب ۲ از این جاست که باید دوتا از این هفت تا میسر باید انتخاب بشه دیگه تا یک تقاطع بدست بیاد
-
Kourosh Mousavi انتخاب ۲ از این جاست که باید دوتا از این هفت تا میسر باید انتخاب بشه دیگه تا یک تقاطع بدست بیاد
ÝŮllox Romkhg در مفهوم سوال چیه دقیقا گفته است:
[audio/WqKq6KK50MSvuFc76fNjjnm8.m4a]
-
واسه پیدا شدن جواب یه شکل 7ضلعی بکشید.بعدش هرکدوم از خط هارو انقدر بکشید تا جایی که از شکل دور بشه .میبینید که هر خط چند تقاطع درست میکنه.تمام
-
J JuDi has marked this topic as solved on