بچه های ترمیم معدل بگید
-
_هوژین_ خب تا ی نمره ۱۶/۱۷ رو همه میگیرن
بحث سر ۲۰ و بالای ۱۹ گرفتنه با توجه به تاثیر قطعی.
که قبلا خیلی راحت تر میشد گرفت تا الان.چون قشنگ ۲/۳نمره رو دارن سخت و جدید میدن -
@نویسنده-کوچولو دور از جون
-
@nbz-alms پس شده ی کنکور در قالب امتحان نهایی🥲
نمیدونم امتحان ادبیات دادید یا نه ولی سطحش به چه شکل بود خودم به شخصه میترسم🥲
دروس حل کردنی مثل ریاضی و فیزیک چطور و غول ماجرا شیمی؟
آخه دبیرامون گفته بودن معمولا اینجوریه که سطح سوالات دی در مقایسه با شهریور و خرداد خیلی آسون تره این سخت باشه خدا خردادمان را بخیر کنه@نویسنده-کوچولو
مهم ترین بخش از امتحان ادبیات اینه که تعداد سوالات بیشتر و نمره هر سوال خیلی کمه مثلا 0/25 یا 0/50 هستش برا همین باید بیشتر به ریز نکات توجه کنی و ادبیات رو ریز تر و کامل تر بخونی و اینطور نیست که بگی درس دوم هفتم یازدهم رو حذف میکنم فوقش 18 میگیرم بسمه. توی ادبیات بیشتر به جای خرخون مدلی واژگان بهتره بیشتر از کلمات هم اوا بدونی و اینکه اگر ارایه ها رو بلد نیستی کتاب رو ببند بزار کنار برو تموم ارایه های ادبی سال دوازدهم رو یاد بگیر و بعد با کتاب درس به درس برو جلو و نگران نباش فوقش برا تموم ارایه های سال دوازدهم فوقش با تمرین 20 ساعت وقت میخواد.
پیروز و موفق باشی -
@نویسنده-کوچولو
مهم ترین بخش از امتحان ادبیات اینه که تعداد سوالات بیشتر و نمره هر سوال خیلی کمه مثلا 0/25 یا 0/50 هستش برا همین باید بیشتر به ریز نکات توجه کنی و ادبیات رو ریز تر و کامل تر بخونی و اینطور نیست که بگی درس دوم هفتم یازدهم رو حذف میکنم فوقش 18 میگیرم بسمه. توی ادبیات بیشتر به جای خرخون مدلی واژگان بهتره بیشتر از کلمات هم اوا بدونی و اینکه اگر ارایه ها رو بلد نیستی کتاب رو ببند بزار کنار برو تموم ارایه های ادبی سال دوازدهم رو یاد بگیر و بعد با کتاب درس به درس برو جلو و نگران نباش فوقش برا تموم ارایه های سال دوازدهم فوقش با تمرین 20 ساعت وقت میخواد.
پیروز و موفق باشیAsghar Shakoori در بچه های ترمیم معدل بگید
گفته است:
@نویسنده-کوچولو
پیروز و موفق باشیخیلی ممنون
-
سلام بچه ها روزتون بخیر
بچه ها ی سوال سطح امتحانات ا ترمیم که دارید میدید در چه سطحیه؟ نسبت به سال های قبل سخت تر شده؟ آخه دبیرامون میگفتن همچی به این امتحان دی بستگی داره که سطح نمونه خرداد ما دوازدهما تعیین بشه
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
@ریاضیا@نویسنده-کوچولو برا ترمیم باید به مدرسه خودمون زنگ بزنیم ؟
-
@نویسنده-کوچولو برا ترمیم باید به مدرسه خودمون زنگ بزنیم ؟
Alireza Mousavi در بچه های ترمیم معدل بگید
گفته است:
سلام راستش من اطلاع ندارم آخه خودمم دوازدهمم
ولی دوستان فارغ تحصیل میگن
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
Alireza Mousavi در بچه های ترمیم معدل بگید
گفته است:
سلام راستش من اطلاع ندارم آخه خودمم دوازدهمم
ولی دوستان فارغ تحصیل میگن
@فارغ-التحصیلان-آلاء@نویسنده-کوچولو پرسیدم ممنون
-
S Sunniva has marked this topic as solved on
-
@نویسنده-کوچولو پرسیدم ممنون
-
سلام والا من ک دی ترمیم کردم بنظرم نسبت ب خرداد ۱۴۰۱ سلامت به شدت سخت تر شده بود و علوم اجتماعی هم ریز تر سوال داده بود من فقط همین دوتا رو ترمیم کردم
-
بچه ها باید زمین ترمیم برنیم؟
-
سلام بچه ها روزتون بخیر
بچه ها ی سوال سطح امتحانات ا ترمیم که دارید میدید در چه سطحیه؟ نسبت به سال های قبل سخت تر شده؟ آخه دبیرامون میگفتن همچی به این امتحان دی بستگی داره که سطح نمونه خرداد ما دوازدهما تعیین بشه
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا@نویسنده-کوچولو عمومیا سخت تر شدن
هنو اختصاصیارو نمیدونم سطحشون چجوره -
@Sally خیر جانم
-
سلام والا من ک دی ترمیم کردم بنظرم نسبت ب خرداد ۱۴۰۱ سلامت به شدت سخت تر شده بود و علوم اجتماعی هم ریز تر سوال داده بود من فقط همین دوتا رو ترمیم کردم
Miss Mirzaiea 0 اتفاقا هویت نسبت به پارسال بهتر بود
-
سلام بچه ها روزتون بخیر
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا@نویسنده-کوچولو در مورد سوالات ترمیم معدل خدمتت عرض کنم که ببین اگه خب بر فرض مثال زیست رو ترمیم میکنی ، اگر کتاب رو دو بار حداقل خوندی و یادگیری تقریبا از همه مطالب داری 15 رو میگیری . اگر کتاب رو چندین بار مرور و سوالات تشریحی رو حل کردی و خیلی پیگیره اون درسی ، اون موقع 17 رو میگیری . میمونه 3 نمره که به شدت اون سه نمره رو سخت میدن و کار هر کسی نیست و برای گرفتن این 3 نمره باید به ریز نکات والبته به سوالات ترکیبی از خوده کتاب 12 خیلی اهمیت داد. میبینی که یه سوال رو با فصل اول و سوم زیست ترکیب کردن و توی شرح سوال، از سوالات فصل دوم پرسیدن ازت . پس زیاد خوندن ارزشی نداره، اصولی و این که بدونی چطور باید خوند مهم هست.
-
Miss Mirzaiea 0 اتفاقا هویت نسبت به پارسال بهتر بود
Mahdieh te پس شاید من پارسال آماده تر بودم
-
Miss Mirzaiea 0 در بچه های ترمیم معدل بگید
گفته است:
ممنونم🥰
پس ک اینطور
@Dr_Eliov در بچه های ترمیم معدل بگید
گفته است:
@نویسنده-کوچولو عمومیا سخت تر شدن
هنو اختصاصیارو نمیدونم سطحشون چجورهمرسیی🥰
ای بابا این عمومیام
Asghar Shakoori در بچه های ترمیم معدل بگید
گفته است:
@نویسنده-کوچولو در مورد سوالات ترمیم معدل خدمتت عرض کنم که ببین اگه خب بر فرض مثال زیست رو ترمیم میکنی ، اگر کتاب رو دو بار حداقل خوندی و یادگیری تقریبا از همه مطالب داری 15 رو میگیری . اگر کتاب رو چندین بار مرور و سوالات تشریحی رو حل کردی و خیلی پیگیره اون درسی ، اون موقع 17 رو میگیری . میمونه 3 نمره که به شدت اون سه نمره رو سخت میدن و کار هر کسی نیست و برای گرفتن این 3 نمره باید به ریز نکات والبته به سوالات ترکیبی از خوده کتاب 12 خیلی اهمیت داد. میبینی که یه سوال رو با فصل اول و سوم زیست ترکیب کردن و توی شرح سوال، از سوالات فصل دوم پرسیدن ازت . پس زیاد خوندن ارزشی نداره، اصولی و این که بدونی چطور باید خوند مهم هست.
خیلی متشکرم🥰
پس گیرمون رو این ۳ نمرس
-
Miss Mirzaiea 0 در بچه های ترمیم معدل بگید
گفته است:
ممنونم🥰
پس ک اینطور
@Dr_Eliov در بچه های ترمیم معدل بگید
گفته است:
@نویسنده-کوچولو عمومیا سخت تر شدن
هنو اختصاصیارو نمیدونم سطحشون چجورهمرسیی🥰
ای بابا این عمومیام
Asghar Shakoori در بچه های ترمیم معدل بگید
گفته است:
@نویسنده-کوچولو در مورد سوالات ترمیم معدل خدمتت عرض کنم که ببین اگه خب بر فرض مثال زیست رو ترمیم میکنی ، اگر کتاب رو دو بار حداقل خوندی و یادگیری تقریبا از همه مطالب داری 15 رو میگیری . اگر کتاب رو چندین بار مرور و سوالات تشریحی رو حل کردی و خیلی پیگیره اون درسی ، اون موقع 17 رو میگیری . میمونه 3 نمره که به شدت اون سه نمره رو سخت میدن و کار هر کسی نیست و برای گرفتن این 3 نمره باید به ریز نکات والبته به سوالات ترکیبی از خوده کتاب 12 خیلی اهمیت داد. میبینی که یه سوال رو با فصل اول و سوم زیست ترکیب کردن و توی شرح سوال، از سوالات فصل دوم پرسیدن ازت . پس زیاد خوندن ارزشی نداره، اصولی و این که بدونی چطور باید خوند مهم هست.
خیلی متشکرم🥰
پس گیرمون رو این ۳ نمرس
@نویسنده-کوچولو اره دیگه کمی زحمتش بیشتره