عدد اکسایش چن تا شد؟
-
atena abolhasani اها اره راس میگی.. ینی دوتاشون 5 میشه یکیم منفی 3؟
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط atena abolhasani انجام شدهMichael Vey در عدد اکسایش چن تا شد؟ گفته است:
نگا من اون NH4 رو ندیدم ....
عدد اکسایشش تو واکنش دهنده ها پنجه
بعد میاد تو فروارده ها به ترتیب ۵ _ 4 و ۵ میشهحالا چرا این گزینه با بقیشون فرق داره ؟
چون همزمان هم اکسایش پیدا کرده و هم تغییری نکرده ...
ولی بقیه گزینه ها فقط یا اکسایشن یا کاهش -
سه تا 5 میشه یکی منفی 3؟
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey در عدد اکسایش چن تا شد؟ گفته است:
سه تا 5 میشه یکی منفی 3؟
توهم دقیقا مثل من بی دقتی
اشکال نداره پیش میاد -
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey پیاممو ویرایش کردم یبار دیگه بخونش
-
Michael Vey در عدد اکسایش چن تا شد؟ گفته است:
نگا من اون NH4 رو ندیدم ....
عدد اکسایشش تو واکنش دهنده ها پنجه
بعد میاد تو فروارده ها به ترتیب ۵ _ 4 و ۵ میشهحالا چرا این گزینه با بقیشون فرق داره ؟
چون همزمان هم اکسایش پیدا کرده و هم تغییری نکرده ...
ولی بقیه گزینه ها فقط یا اکسایشن یا کاهشنوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهatena abolhasani مطمئنی؟ من اینجوری الان بدست اوردم
5
5
3_
5 -
atena abolhasani مطمئنی؟ من اینجوری الان بدست اوردم
5
5
3_
5نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey چرا منفی ۳ ؟
-
هاعی
ی سوال.. الان تو گزینه 3 ک این همه N داریم تو فراورده چ بلایی سر عدد اکسایش میاد؟ ینی منظورم اینه ک 3 جور عدد اکسایش بدست میاد برا نیتروژن؟!
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402Michael Vey
گزینه ۲ نمیشه ؟ -
Michael Vey چرا منفی ۳ ؟
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهatena abolhasani تو NH4 +
نیتروژن بعلاوه مثبت 4 مساوی با مثبت 1
4 میره اونور میشه منفی 3 -
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Michael Vey
گزینه ۲ نمیشه ؟نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Y-D-iut جواب میشه 1. اصن مشکل با جواب نیس گزینه 3 رو داریم تحلیل میکنیم
-
@Y-D-iut جواب میشه 1. اصن مشکل با جواب نیس گزینه 3 رو داریم تحلیل میکنیم
Michael Vey
هاااان -
atena abolhasani تو NH4 +
4 میره اونور میشه منفی 3نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey در عدد اکسایش چن تا شد؟ گفته است:
4 میره اونور میشه منفی 3آره راست میگی
پس اینجا نیتروژن فقط کاهش پیدا کرده
️
ببخشید -
Michael Vey در عدد اکسایش چن تا شد؟ گفته است:
4 میره اونور میشه منفی 3آره راست میگی
پس اینجا نیتروژن فقط کاهش پیدا کرده
️
ببخشیدنوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهatena abolhasani اوکیه باو
خب پس الان نتیجه این شد ک
ی گونه تو ی واکنش میتونه همزمان چن مدل عدد اکسایشش تغییر کنه؟
حالا تو این سوال ک عدد اکسایشش بیشتر نشد.. ولی ممکنه تو ی سوالی عدد اکسایش هم کم شه هم زیاد؟ -
atena abolhasani اوکیه باو
خب پس الان نتیجه این شد ک
ی گونه تو ی واکنش میتونه همزمان چن مدل عدد اکسایشش تغییر کنه؟
حالا تو این سوال ک عدد اکسایشش بیشتر نشد.. ولی ممکنه تو ی سوالی عدد اکسایش هم کم شه هم زیاد؟نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
اره دقیقا
مثلا اینجا رو نگا کنکلر هم کاهش پیدا کرده هم اکسایش
من فکر میکردم نیتروژنم همچین شده ولی خب درست دقت نکردم
-
Michael Vey
اره دقیقا
مثلا اینجا رو نگا کنکلر هم کاهش پیدا کرده هم اکسایش
من فکر میکردم نیتروژنم همچین شده ولی خب درست دقت نکردم
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهatena abolhasani ممنونممم
-
-
هاعی
ی سوال.. الان تو گزینه 3 ک این همه N داریم تو فراورده چ بلایی سر عدد اکسایش میاد؟ ینی منظورم اینه ک 3 جور عدد اکسایش بدست میاد برا نیتروژن؟!
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402Michael Vey ندید میگم یه عنصر تو ی واکنش میتونه هم اکسنده باشه هم کاهنده مث واکنش h2o2با h2o