مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
@Zahra-HD من فارغ التحصیلم مدیر گروه کیه منو ادد کنه؟
نوشتهشده در ۱۸ دی ۱۴۰۱، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شدهAlireza Mousavi
سلام
درخواست دادید توش؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
اگر درخواست عضویت ندادید. رو بالایی کلیک کنید و بعد از خوندن شرایطش که بالاش نوشته رو ورود کلیک کنید. -
بهترین تاپیک ماه شدید
تبریک.
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
چیچک
@Zahra-HD
بچه ها
ی سوال فنی
من فیزیکم خوبه بعد پارسالم خوب جمعش کردم
امسال رسیدم فقط بعضی مباحثو تا دی بخونم(حرکت دینامیک نوسان و الکتریسیته ساکن و ...)
یسری مباحث موند
ازونجا که پارسال کااااامل تستارو زده بودم چند دور و صفر نبودم
برا دی همایش ثبت نام کردم الان متوجه شدم بعد همایش نیاز دارم بازم از هر فصل ی چند تا تست بزنم(مباحث اشکال دار و شناورم و حین تدریس استاد نت برداشتم مشخص کردم)
خلاصه
اینکه الان به نظرتون کافیه؟
پیشنهادی نظری حرفی؟ -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام. یک سوال دارم. درباره دانشگاه علوم پزشکی ایران توضیح میدین کمی؟
چجور دانشگاه ایه؟ تاپ و خوبه یا نه؟ دوره روزانه و شبانه و پردیس و ... رو شامل میشه؟ و ... -
بهترین تاپیک ماه شدید
تبریک.
Mahdi Rezaie ممنون
-
نوشتهشده در ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-HD
فک کنم اگه با مدیر حرف بزنید دسترسی ارسال پست تو تاپیک رو به افراد معدودی تغییر بدن ، قبلا این آپشن بود چن سال پیش ،
مثلا واسه گروه فارغ التحصیلان ییا رتبه ها -
Mahdi Rezaie خیر راه ابریشم داشتم من
@Zahra-HD
سلام
تست های فرسنگ راه ابریشم رو میزدید؟
مخصوصا شیمی و ریاضی
همینطور بقیه درس ها و پیشنهاد میکنید که بزنم تست هارو ؟ -
سلام سلام
حالتون چطوره کنکوری ها؟
خب همونطور که میدونید قضیه چیه() اینجا قراره شما کنکوری ها سوال های مشاوره ای تون رو بپرسید و با فارغالتحصیلان گفتگو کنید و تو تاپیک پایینی ما یعنی فارغ التحصیلان جواب سوال های شما رو در حد توان و ترجیحا به صورت ویس بدیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56517/مشاوره-کنکوری?_=1668095405331
درضمن حواستون باشه
:
️سوالات در زمینه کنکور و مشاوره کنکوری خواهد بود(نه هر مسئله ی روانشناسی یا اجتماعی)
️
️اسپم ممنوعه
️سوال هاتون رو تو این تاپیک بپرسین تا توی تاپیک اصلی تنها ریپلای روی سوالات شما و جواب های فارغ التحصیلان رو خیلی شیک و مرتب داشته باشیم
.
و در نهایت دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان که تجربه هاشون رو به اشتراک بزارن @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء@Zahra-HD
سلام
تست های فرسنگ راه ابریشم رو میزدید؟
مخصوصا شیمی و ریاضی
همینطور بقیه درس ها و پیشنهاد میکنید که بزنم تست هارو ؟ -
چیچک
@Zahra-HD
بچه ها
ی سوال فنی
من فیزیکم خوبه بعد پارسالم خوب جمعش کردم
امسال رسیدم فقط بعضی مباحثو تا دی بخونم(حرکت دینامیک نوسان و الکتریسیته ساکن و ...)
یسری مباحث موند
ازونجا که پارسال کااااامل تستارو زده بودم چند دور و صفر نبودم
برا دی همایش ثبت نام کردم الان متوجه شدم بعد همایش نیاز دارم بازم از هر فصل ی چند تا تست بزنم(مباحث اشکال دار و شناورم و حین تدریس استاد نت برداشتم مشخص کردم)
خلاصه
اینکه الان به نظرتون کافیه؟
پیشنهادی نظری حرفی؟نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa سلام سونیا
کافی بودنش زمانی مشخص میشه که بتونی تستای چندسال اخیر کنکور رو به راحتی پاسخ بدی -
سلام. یک سوال دارم. درباره دانشگاه علوم پزشکی ایران توضیح میدین کمی؟
چجور دانشگاه ایه؟ تاپ و خوبه یا نه؟ دوره روزانه و شبانه و پردیس و ... رو شامل میشه؟ و ...نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط چیچک انجام شدهAmir ali Nikfard سلام وقت بخیر
دانشگاه علومپزشکی ایران جزو دانشگاه های تیپ یک کشوری هستن
تیپ یک ها : تهران بهشتی تبریز ایران اصفهان شیراز مشهد هستن
با توجه به اینکه تیپ یکه سطح آموزشی خوبی داره و از دوستام که اونجا هستن گفتن بعضی استاداشون همون اساتید دانشگاه تهران هستن
تاپ که صد درصد هست !
رشته های پزشکی
فیزیو
بینایی
شنوایی
مامایی
کاردرمانی
هوشبری
پرستاری
علوم آزمایشگاهی و ... رو شامل میشه )دندون و دارو نداره )
شبانه فکر نکنم ولی روزانه و شهریه پرداز رو داره
اینا چیزایی هستن که من خبر دارم ، بازم سوالی داشتین بفرمایین -
@Zahra-HD
سوال: خب پس چیکار کنم️
جواب1️⃣: اگه مشاور داری که طبیعتا به اون گزارش میدی
جواب2️⃣: اگه نداری به خودت گزارش بده!
با قیافه های درهم نگاهم نکنین() این کار حداقلش واسه من که جواب داد، من وقتی از دوستان و اینا بریدم یه دفترچه برداشتم و گزارش روزانهم رو توش مینوشتم
️با یه جمله برای توصیف اون روز و درس هایی که از اتفاقات اون روز گرفتم.
️اگه کسی هستین که بیش خودتون حرمت دارین ، برای خودتون ارزش قائلید، میخواید سر حرفتون بایستید و برای چیزی که میخواین تلاش کنین پس به سختی قرارتون با خودتون رو میشکنید...
️پیشرفت شما در مطالعه نسبت به دوستان و تایم مطالعه اونا سنجیده نمیشه بلکه دقیقا با شمای روز قبلی مقایسه میشه پس وقتی از خود دیروزت جلوتری برنده شدی نه این که از رفیقت جلوتر باشی( این رقابت نیست بچه ها)(رقابت واقعی شما با خودتونه)
پ.ن: میخواستم از دفترچه خوردم یه عکس بفرستم ولی متاسفانه پیشم نیست
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
@Zahra-HD این واس من جواب داده تا الان
-
@Zahra-HD
سوال: خب پس چیکار کنم️
جواب1️⃣: اگه مشاور داری که طبیعتا به اون گزارش میدی
جواب2️⃣: اگه نداری به خودت گزارش بده!
با قیافه های درهم نگاهم نکنین() این کار حداقلش واسه من که جواب داد، من وقتی از دوستان و اینا بریدم یه دفترچه برداشتم و گزارش روزانهم رو توش مینوشتم
️با یه جمله برای توصیف اون روز و درس هایی که از اتفاقات اون روز گرفتم.
️اگه کسی هستین که بیش خودتون حرمت دارین ، برای خودتون ارزش قائلید، میخواید سر حرفتون بایستید و برای چیزی که میخواین تلاش کنین پس به سختی قرارتون با خودتون رو میشکنید...
️پیشرفت شما در مطالعه نسبت به دوستان و تایم مطالعه اونا سنجیده نمیشه بلکه دقیقا با شمای روز قبلی مقایسه میشه پس وقتی از خود دیروزت جلوتری برنده شدی نه این که از رفیقت جلوتر باشی( این رقابت نیست بچه ها)(رقابت واقعی شما با خودتونه)
پ.ن: میخواستم از دفترچه خوردم یه عکس بفرستم ولی متاسفانه پیشم نیست
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط Sunniva انجام شدهاین پست پاک شده! -
سلام سلام
حالتون چطوره کنکوری ها؟
خب همونطور که میدونید قضیه چیه() اینجا قراره شما کنکوری ها سوال های مشاوره ای تون رو بپرسید و با فارغالتحصیلان گفتگو کنید و تو تاپیک پایینی ما یعنی فارغ التحصیلان جواب سوال های شما رو در حد توان و ترجیحا به صورت ویس بدیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56517/مشاوره-کنکوری?_=1668095405331
درضمن حواستون باشه
:
️سوالات در زمینه کنکور و مشاوره کنکوری خواهد بود(نه هر مسئله ی روانشناسی یا اجتماعی)
️
️اسپم ممنوعه
️سوال هاتون رو تو این تاپیک بپرسین تا توی تاپیک اصلی تنها ریپلای روی سوالات شما و جواب های فارغ التحصیلان رو خیلی شیک و مرتب داشته باشیم
.
و در نهایت دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان که تجربه هاشون رو به اشتراک بزارن @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء -
@Soniaaa سلام سونیا
کافی بودنش زمانی مشخص میشه که بتونی تستای چندسال اخیر کنکور رو به راحتی پاسخ بدینوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهچیچک سلام . شما راه ابریشم شیمی رو داشتید ؟؟ تدریسشون درحدی بود بتونید تست های سطح بالا بزنید ؟؟؟
-
چیچک سلام . شما راه ابریشم شیمی رو داشتید ؟؟ تدریسشون درحدی بود بتونید تست های سطح بالا بزنید ؟؟؟
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@H-hy در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
چیچک سلام . شما راه ابریشم شیمی رو داشتید ؟؟ تدریسشون درحدی بود بتونید تست های سطح بالا بزنید ؟؟؟
سلام بله داشتم
آقای پویان نظر تدریس ها و روش های حل مسائل خوبی ارائه میدن و واقعا عالی هستن ، تنها مشکل فیلم هاشون حجم زیاد هستش که وقت نمیشه تموم فیلم ها رو تماشا کرد -
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نویسنده-کوچولو سلام سلما
من کتابهامو جمع کردم تو دسترس نیستن
ولی بازم میگردم پیداش کردم میفرستم اینجا️
-
@H-hy در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام بله داشتم
آقای پویان نظر تدریس ها و روش های حل مسائل خوبی ارائه میدن و واقعا عالی هستن ، تنها مشکل فیلم هاشون حجم زیاد هستش که وقت نمیشه تموم فیلم ها رو تماشا کردنوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهچیچک ببخشید سوالات زیاد شد . گفتید زیاد هستن . شما چطور اونا رو میخوندید ؟؟ همه فیلم ها رو نگاه کردید؟؟
-
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام. بنظرتون فیزیک راه ابریشم استاد طلوعی چطور ببینیم و استفاده کنیم که بیشترین بهره رو از تدریسشون ببریم
-
@Zahra-HD این واس من جواب داده تا الان
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
چیچک ببخشید سوالات زیاد شد . گفتید زیاد هستن . شما چطور اونا رو میخوندید ؟؟ همه فیلم ها رو نگاه کردید؟؟
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@H-hy در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
چیچک ببخشید سوالات زیاد شد . گفتید زیاد هستن . شما چطور اونا رو میخوندید ؟؟ همه فیلم ها رو نگاه کردید؟؟
خواهش میکنم
نه !
فقط جاهایی که بعد کتاب و درسنامه متوجه نمیشدم رو