مگه نه؟
-

بچه ها این چرا میشه غلط ؟؟ مگه نه اینکه تغییر شکل بافت پیوندی اطراف گیرنده فشار باعث تحریک و ایجاد پتانسیل عمل میشه ؟ -

بچه ها این چرا میشه غلط ؟؟ مگه نه اینکه تغییر شکل بافت پیوندی اطراف گیرنده فشار باعث تحریک و ایجاد پتانسیل عمل میشه ؟پرستو بابایی سلام و خسته نباشی...
ببینید ما گفتیم اطراف گیرنده فشار غلافی چند لایه از جنس بافت پیوندی....نه یک لایه،برای همین اگر مثلا لایه اول غلاف فشار بهش وارد بشه و به مقدار کافی نباشه...گیرنده تحریک نمیشه...
پس گفتن اینکه تغییر شکل پوشش اطراف گیرنده فشار،گیرنده تحریک میشه اشتباهه،امکان داره تغییر شکلش بده اما درحدی نباشه ک گیرنده تحریک بشه. -
پرستو بابایی سلام و خسته نباشی...
ببینید ما گفتیم اطراف گیرنده فشار غلافی چند لایه از جنس بافت پیوندی....نه یک لایه،برای همین اگر مثلا لایه اول غلاف فشار بهش وارد بشه و به مقدار کافی نباشه...گیرنده تحریک نمیشه...
پس گفتن اینکه تغییر شکل پوشش اطراف گیرنده فشار،گیرنده تحریک میشه اشتباهه،امکان داره تغییر شکلش بده اما درحدی نباشه ک گیرنده تحریک بشه.@0yasin-sh0
باریکلا ذهن منم درگیرش بود مرسی✨👌🏻 -

بچه ها این چرا میشه غلط ؟؟ مگه نه اینکه تغییر شکل بافت پیوندی اطراف گیرنده فشار باعث تحریک و ایجاد پتانسیل عمل میشه ؟پرستو بابایی طبق ص اول گفتار مربوطه
اگه درست یادم باشه بند دومش گفته:
فشرده شدن این پوشش چند لایه ، رشته دندریتی رو تحت فشار قرار میده و در آن تغیییر شکل ایجاد میکند .
فک کنم طبق این جمله غلط میشه -
پس گفتن اینکه تغییر شکل پوشش اطراف گیرنده فشار،گیرنده تحریک میشه اشتباهه،امکان داره تغییر شکلش بده اما درحدی نباشه ک گیرنده تحریک بشه. -
@Soniaaa خواهش😉
-
ازتون ممنونم بچه ها ولی مشکل من اینجاست که اینجا از قیدی هم استفاده نکرده ؛ مثلا این که بگه تغییر شکل این بافت پیوندی قطعا باعث ایجاد پتانسیل عمل میشه خب اینطوری مشخص بود که غلطه اما حالا نه ! چون در حالت کلی کتاب هم به این موضوع اشاره کرده که اره تغییر شکل باعث ایجاد پتانسیل عمل میشه توی گیرنده فشار
-
ازتون ممنونم بچه ها ولی مشکل من اینجاست که اینجا از قیدی هم استفاده نکرده ؛ مثلا این که بگه تغییر شکل این بافت پیوندی قطعا باعث ایجاد پتانسیل عمل میشه خب اینطوری مشخص بود که غلطه اما حالا نه ! چون در حالت کلی کتاب هم به این موضوع اشاره کرده که اره تغییر شکل باعث ایجاد پتانسیل عمل میشه توی گیرنده فشار
پرستو بابایی کتاب نگفته تغییر شکل پوشش پیوندی!
کتاب گفته فشرده شدن این پوشش پیوندی و اینو تغییر شکل در نظر نگرفته ،
و تغییر شکل رو واسه دندریت نورون حسی گرفته -
پرستو بابایی کتاب نگفته تغییر شکل پوشش پیوندی!
کتاب گفته فشرده شدن این پوشش پیوندی و اینو تغییر شکل در نظر نگرفته ،
و تغییر شکل رو واسه دندریت نورون حسی گرفته@_POUYA_
متوجه شدم خیلی ممنون 😍 -
@_POUYA_
متوجه شدم خیلی ممنون 😍پرستو بابایی موفق باشید🌱
-
پس گفتن اینکه تغییر شکل پوشش اطراف گیرنده فشار،گیرنده تحریک میشه اشتباهه،امکان داره تغییر شکلش بده اما درحدی نباشه ک گیرنده تحریک بشه.@0yasin-sh0
از شما هم مچکرم 🌹 -
@0yasin-sh0
از شما هم مچکرم 🌹