وقت کم آوردن در آزمون
-
سلام. من وقتی آزمون های ماز رو شرکت میکنم، در دفترچه فیزیک و شیمی حدود ۱۰ دقیقه وقت کم می آورم در صورتی که اگر وقت بیشتری داشته باشم، خیلی این دو درس را خوب میزنم.
مشکل از کجاست؟
تست کم میزنم؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 همیار فارغ-التحصیلان-آلاء بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 -
سلام. من وقتی آزمون های ماز رو شرکت میکنم، در دفترچه فیزیک و شیمی حدود ۱۰ دقیقه وقت کم می آورم در صورتی که اگر وقت بیشتری داشته باشم، خیلی این دو درس را خوب میزنم.
مشکل از کجاست؟
تست کم میزنم؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 همیار فارغ-التحصیلان-آلاء بچه-های-ریاضی-کنکور-1402Amir ali Nikfard در وقت کم آوردن در آزمون گفته است:
مشکل از کجاست؟
تست کم میزنم؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 همیار فارغ-التحصیلان-آلاء بچه-های-ریاضی-کنکور-1402سلام می تونه به این ربط داشته که تست زماندار کم میزنید
وقتی تست زماندار کم بزنید وقت نمی کنید که برسید به همه تست ها یا حتی اگر بخواد برسید چون فشار زیادی روتون میاد و عادت به تست زماندار ندارید دچار استرس میشید و نمی تونید بزنید یا غلط میشه اکثر مواقع...
پرش ذهنی میتونه یه دلیل دیگه اش باشه اگر کامل حواس تون به آزمون و سر جلسه نباشه هم وقت کم میارید سعی کنید با روح و جسم واقعا سر جلسه باشید
و یه دلیل دیگه هم بخاطر مدیریت سر جلسه هست
مثلا شما سر یه تست فیزیک می مونید بعد همش فکر میکنید همش حل می کنید و وقت زیادی روش میزارید حالا می زنید یا نمی زنید...حتی ممکنه رو جواب آخر دو به شک بمونید
وقتی تو درسی با چنین تستی رو به رو میشید ولش کنید برید سراغ تست های دیگه
و آخر سر بیاد سر این تست
این تجربه های من بود که سرعتم رو بهتر کردن -
مشکل از کجاست؟
تست کم میزنم؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 همیار فارغ-التحصیلان-آلاء بچه-های-ریاضی-کنکور-1402درود بر شما .....🌹
نظر من اینه که همینطوره .......
و شما خودتون بهتر متوجه مشکلتون شدین
هرچه قدر تسلطتون روی مطالب بالا باشه یقینا سرعت تشخیص درستی یا نادرستی گزینه ها هم بالا میره .....شک نکن....👌
10 تست ریاضی برای قلمچی یعنی آشنایی با تیپ تست و 20 تست ریاضی برای قلمچی یعنی آشنایی با تیپ تست و حل تست های اضافی جهت تثبیت مطالب
و 30 تست ریاضی یعنی آشنایی مقدماتی و صدالبته پیشرفته و درخور آزمون.....البته صرفا مثال بود
آرزوی موفقیت دارم براتون
بدرخشین همیشه🌹☺