سوالو نگاه جون بابا:>
-
هاعی..
اوفییییی تستش خیلی قشنگ بود شماهم حل کنین

بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو -
M Michael Vey marked this topic as a question on
-
هاعی..

بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-ابریشم-پروMichael Vey
سلام میشه گزینه 4؟!
لطفا جواب سوال رو بفرست -
هاعی..

بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-ابریشم-پروMichael Vey
گ۴؟
نموداری هم شاید بشه -
هاعی..

بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-ابریشم-پروبا نمودار v-t راحت تر بدست میاد. هرچند من هم معمولا از فرمول ها استفاده میکنم اگر کنکور نباشه ...
-
Michael Vey
سلام میشه گزینه 4؟!
لطفا جواب سوال رو بفرست@S-F-R-M یسس افریننن
-
Michael Vey
گ۴؟
نموداری هم شاید بشه@Y-D-iut یسسسس
-
عاورین ب شماهایی ک بدستش اوردین بهتون افتخار میکنمم:>> الان جواب اقای طلوعیم میفرستم
-

-
ولی سوال خوبیه پیشنهاد میکنم حل کنین دانش-آموزان-آلاء
-
M Michael Vey has marked this topic as solved on
-
با نمودار v-t راحت تر بدست میاد. هرچند من هم معمولا از فرمول ها استفاده میکنم اگر کنکور نباشه ...
-
@Physics-collegian پرفکت
-
عاورین ب شماهایی ک بدستش اوردین بهتون افتخار میکنمم:>> الان جواب اقای طلوعیم میفرستم
Michael Vey
واای مرسی تا حالا اینقدر ذوق نکرده بودم :) -
Michael Vey
واای مرسی تا حالا اینقدر ذوق نکرده بودم :)@S-F-R-M اقای طلوعی میگفت این سوال سختی بود تو کنکور 99.. پس ذوق کنن:*>
-
خیلی قشنگ بود
لعنتی مگه بهتر از حرکت هم داریم؟🥺
.
Michael Vey دارم فکر میکنم به ملوان خیانت کنم😂😂😂 -
خیلی قشنگ بود
لعنتی مگه بهتر از حرکت هم داریم؟🥺
.
Michael Vey دارم فکر میکنم به ملوان خیانت کنم😂😂😂@Zahra-HD ولی من هرگز ب مون خیانت نخواهم کرد:pensive_face::rolling_on_the_floor_laughing:
-
@Zahra-HD ولی من هرگز ب مون خیانت نخواهم کرد:pensive_face::rolling_on_the_floor_laughing:
Michael Vey درود بر شرفت😂👌
-
هاعی..

بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-ابریشم-پروMichael Vey در سوالو نگاه جون بابا:> گفته است:
هاعی..

بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-ابریشم-پروکنکور ریاضی ۹۹ داخل
-
Michael Vey در سوالو نگاه جون بابا:> گفته است:
هاعی..

بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-ابریشم-پروکنکور ریاضی ۹۹ داخل
Kourosh Mousavi اره کنکور 99عه و تا حدودی سختم بود میگن
-
Michael Vey
اتفاقا امروز صبح دادمش ریاضیش رو تحلیل کردم متوسط بود
برم برای فیزیکش بریی کنم بت می گم -
Michael Vey در سوالو نگاه جون بابا:> گفته است:
سوالاتش متوسط به بالا بود