سلام بچه ها
۲ تا سوال دارم ممنون میشم بی زحمت اگه کسایی جواب رو میدونن یه توضیح بدن🌱
۱) یه جمله کتاب که میگه واکنش پذیری آلکان ها بسیار کمه بخاطر همین حدود ۹۰ درصد از اون به عنوان سوخت استفاده میشه
ربطشونو به هم نفهمیدم؟
۲) در تقطیر جز به جز نفت خام با تغییر ارتفاع، روند تغییرات دما و اندازه مولکول های خروجی از برج عکس یکدیگر است
این جمله غلطه
اما سوالم اینجاست که چرا در بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیک و در پایین برج اندازه مولکول ها بزرگ و درشته
یعنی آیا به حالت موادش بستگی داره چون بالای برج گازه پس اندازه مولکول هاش کوچیکن و پایین برج چون نفت بصورت مایع ست اندازه مولکول هاش درشتن؟اصلن کجای کتاب گفته که بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیکن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۱-۰۴-۵۶-۹۶۹_com.android.chrome.jpg
به این توجه کنید
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۲-۰۶-۵۴-۷۲۵_com.android.chrome.jpg
حالا به این توجه کنید
خبببببببب
مثلا میگه اسید پالمیتولئیک
امگا 7
∆^۹ : ۱ : ۱۶
دلتا رو متوجه نمیشم
دلتا میشه پیوند دوگانه دیگه ؟
یعنی بین کربن شماره ۹ و ۱۰ یک عدد پیوند دوگانه داریم 🤌
ولی از کجا شروع کنم بشمارم
این ویدیو رو که دیدم گیج شدم
از انتهای متیل باید بشماریم ؟
مثلا بگم 16,15,14,13,12,11,10 تا وقتی برسم به ۱۰ ؟؟؟؟
میشه لطفا این ویدیو رو دقیقه ۹ تا ۱۰ رو ببینید توضیح بدید واقعا گیج شدم
https://www.aparat.com/v/c318g27
زهرا بنده خدا 2
Succinate
@سینا-0
_ Reza _
Maaah
Blue28
تحلیل سوالات سنجش شیمی
-
Re: سوال درسی
-
سلام یه سوال دارم خواهشا یکی جواب بده.....سوال 238 سنجش اردیبهشت(اگر مجموع عدد کوانتمی اصلی اوربیتال هایی که در دوره چهارم جدول الکترون میپزیرند برابرa و مجموع عدد کوانتمی اصلی اوربیتال های که درلایه الکترونی سوم الکترون میپزیرند برابر b باشد) aوb رو چجوری باید بدست بیاریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مممنون میشم اگه جواب بدین
-
reza moghadas در تحلیل سوالات سنجش شیمی گفته است:
سلام یه سوال دارم خواهشا یکی جواب بده.....سوال 238 سنجش اردیبهشت(اگر مجموع عدد کوانتمی اصلی اوربیتال هایی که در دوره چهارم جدول الکترون میپزیرند برابرa و مجموع عدد کوانتمی اصلی اوربیتال های که درلایه الکترونی سوم الکترون میپزیرند برابر b باشد) aوb رو چجوری باید بدست بیاریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مممنون میشم اگه جواب بدین
سلام
کاش سوال وگزینه ها رو کامل مینوشتین ولی اگه اشتباه نکنم جوابش این میشه که :
در تناوب چهارم آخرین عنصر این تناوب کریپتون هستش با عدد اتمی 36 ...آرایش کریپتون رسم میکنیم مجموع اعداد کوانتومی اصلی = 22
واسه تناوب سوم آخرین عنصر آرگون با عدد اتمی 18 هست..اگه آرایششو رسم کنیم مجموع اعداد کوانتومی اصلی =11 -
بهاره سلام ممنون که جواب دادی .1)قدر مطلق تفاضل aوb برابر 4 است
2)مقدار aبا بیشینه گنجایش الکترونی لایه چهارم برابر است
3)مجموع abبا عدد اتمی یک عنصر از واسطه برابر است
4)مقدار a با عدد اتمی یکی از عنصر های واسطه داخلی برابر است -
نمیدونم خیلی گیج شدم
-
بهاره در تحلیل سوالات سنجش شیمی گفته است:
خواهش میکنم
با این حساب پاسخ من اشتباس یعنی سوالو درست متوجه نشدم
گزینه 3 درسته باتوجه به مقدار هایی که خودتون واسه a , b گفتین ...جمعشون میشه 58 که بعد از لانتان 57 قرار میگیره پس یه واسطه داخلیهببخشید من بی دقتی کردم فک کردم گزینه 3 رو نوشتین واسطه داخلی الان متوجه شدم نوشتین واسطه....گزینه 1 درسته ..تفاضل b , a منفی چهاره که قدرمطلقش میشه 4
اما من هنوز صورت سوال رو متوجه نشدم