فیزیولوژی تنفس
-
سلام دوستان
سالین چیه؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
این پست پاک شده!
-
سلام دوستان
سالین چیه؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
یهو شک کردم
همون سرم خودمونه آب و نمک
برای انجام شستشوی برونش یا لاواژ برونشی حبابچه ای تزریق می کننش -
یهو شک کردم
همون سرم خودمونه آب و نمک
برای انجام شستشوی برونش یا لاواژ برونشی حبابچه ای تزریق می کننشKourosh Mousavi اها ممنونم
-
Alec اها اره شاید همینه
من از اینجایی که میگ شکل ۱۱ دیگ متوجه نمیشم شما میدونید قضیش چیه؟
اینم ادامشه
-
Alec اها اره شاید همینه
من از اینجایی که میگ شکل ۱۱ دیگ متوجه نمیشم شما میدونید قضیش چیه؟
اینم ادامشه
Sara_R
ببین با این کل ترم باهاش زیاد کار داری فرمول ساده ای داره
قانون فشار لاپلاس می گه (فارسی هر کدوم رو سعی می کنم بگم) کشش دیواره مساوی است با فشار دیواره در شعاع بر روی ضخامت دیواره -
Sara_R
ببین با این کل ترم باهاش زیاد کار داری فرمول ساده ای داره
قانون فشار لاپلاس می گه (فارسی هر کدوم رو سعی می کنم بگم) کشش دیواره مساوی است با فشار دیواره در شعاع بر روی ضخامت دیوارهKourosh Mousavi نه اون تیکشو متوجه نمیشهم که گفته اگر ریه ها از محلول سالین پر شوند فصل مشترکی بین هوا و مایع وجود نداشته و اثر کشش سطحی وجود نخواهد داشت
چرا اثر کشش سطحی نیس؟
-
Kourosh Mousavi نه اون تیکشو متوجه نمیشهم که گفته اگر ریه ها از محلول سالین پر شوند فصل مشترکی بین هوا و مایع وجود نداشته و اثر کشش سطحی وجود نخواهد داشت
چرا اثر کشش سطحی نیس؟
Sara_R
کشش سطحی بخاطر اختلاف فشار آب با هواعه (اگه درست بگم)
برای همین جای که هوا نباشه (خلا)
کشش سطحی هم نی -
Sara_R
کشش سطحی بخاطر اختلاف فشار آب با هواعه (اگه درست بگم)
برای همین جای که هوا نباشه (خلا)
کشش سطحی هم نیKourosh Mousavi اها متوجه شدم ممنونم
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Kourosh Mousavi اها متوجه شدم ممنونم
Sara_R
علت ایجاد پدیده کشش سطحی
همانطور که میدانید، نیروهای بین مولکولی زیادی مانند نیروهای «وان در والس» (Van der Waals)، ذرات سیال را نزدیک یکدیگر نگه میدارد. در طول سطح سیال نیز، ذرات موجود در سطح به سمت سایر ذرات سیال کشیده میشوند.علت پدیده کشش سطحی
مطابق شکل بالا، زمانی که یک مولکول درون سیال قرار دارد، نیروهای بین مولکولی از تمام جهات به آن مولکول وارد میشود و در نتیجه برایند نیروهای وارد بر آن برابر با صفر است. اما زمانی که مولکول در سطح قرار گرفته باشد، نیروهای بین مولکولی از پایین و طرفین به آن وارد میشود و نیروی خالص به سمت پایین به آن وارد میشود.
(نیرو اشتباه گفتم فشار
)
-
Sara_R
علت ایجاد پدیده کشش سطحی
همانطور که میدانید، نیروهای بین مولکولی زیادی مانند نیروهای «وان در والس» (Van der Waals)، ذرات سیال را نزدیک یکدیگر نگه میدارد. در طول سطح سیال نیز، ذرات موجود در سطح به سمت سایر ذرات سیال کشیده میشوند.علت پدیده کشش سطحی
مطابق شکل بالا، زمانی که یک مولکول درون سیال قرار دارد، نیروهای بین مولکولی از تمام جهات به آن مولکول وارد میشود و در نتیجه برایند نیروهای وارد بر آن برابر با صفر است. اما زمانی که مولکول در سطح قرار گرفته باشد، نیروهای بین مولکولی از پایین و طرفین به آن وارد میشود و نیروی خالص به سمت پایین به آن وارد میشود.
(نیرو اشتباه گفتم فشار
)
Kourosh Mousavi اها خیلی ممنون
-
Sara_R
علت ایجاد پدیده کشش سطحی
(نیرو اشتباه گفتم فشار
)
Kourosh Mousavi
مثل همون داستان همچسبی دبیرستانه