یه سوال بزرگ از کنکور دی
-
Alec لواسون؟چطور مگه؟!
-
Alec لواسون؟چطور مگه؟!
-
-
توی بند ۹ کارت ورود به جلسه نوشته که تا پایان تایم برگذاری ازمون حق خروج از حوزه رو نداریم
@Mohammad-hm
-
Alec لواسون؟چطور مگه؟!
@Mohammad-hm
منم از پاریسم دارم پرواز می گیرم جمعه بیام کنکور بدم برم -
@Mohammad-hm
Kourosh Mousavi
تجربیا ۳ ساعتن -
@Mohammad-hm
منم از پاریسم دارم پرواز می گیرم جمعه بیام کنکور بدم برمنیا یه موقع دیدی همون ساندیسم ندادن
-
@Mohammad-hm
در هر صورت اگه زود تر هم مجبور شدیم بریم ولی خداوکیلی کاش صبحانه بدن ،صبح ها زود قندم می افته
-
در هر صورت اگه زود تر هم مجبور شدیم بریم ولی خداوکیلی کاش صبحانه بدن ،صبح ها زود قندم می افته
@Mohammad-hm صبحانه بدن؟
-
-
@Mohammad-hm صبحانه بدن؟
@Matrix در یه سوال بزرگ از کنکور دی
گفته است:
@Mohammad-hm صبحانه بدن؟
ولش کن بزار برای خودش خوش باشه
-
گفته است:
@Mohammad-hm صبحانه بدن؟
-
-
@Mohammad-hm
مگه نمیدونی میان وعده هم میدن سلف سرویس
بین انواع بستنی و کیک ها و....Shayan Eskandari
تازه شب که می شه پیشونیتو بوس می کنن لالای می خونن -
Shayan Eskandari
Shayan Eskandari
گفته است:
@Mohammad-hm صبحانه بدن؟
تو این دنیا و این زمونه که ادم باید شاد باشه در حالیه که همه ماتم زده ان به خاطر همین زه فکر ناهار باشید ممکنه سوپرایزمون کنن هم صبحونه بدن و هم ناهار
-
Alec اره این رو میدونم .ولی دیگع هر چی خدا بخواد
-
کامنتا عالی
-
من دیروز که کارتم رو گرفتم رفتم راهنما رو خوندم و رفتم یک دور هم کارت رو بخونم ببینم چی نوشته اخر اون دو صفحه که کارت هم جزوش بود نوشته تا پایان زمان کنکور نمیشه از حوزه رفت بیرون . من الان دارم دوازدهم میخونم و تجربه کنکور دادن ندارم .خواستم این همه مقدمه چینی کنم بعد بگم که به نظرتون میخوان مارو تا 2نگه دارن ناهار هم میدن؟؟؟!؟ذهنم رو خیلی در گیر کرده خواهش میکنم کمکم کنید