در چه حالید قبل از کنکور😜😪
-
من خوب خوندم رياضيات رو ولي ميترسم شيمي يغمه منو بگيرع با فيزيك پايه
-
@Mohammad-hm
مدرسه اجازه نداد بخونیم، هر روز امتحان داشتیم.حنانه خیری مگه ب ما اجازه داد
-
من خوب خوندم رياضيات رو ولي ميترسم شيمي يغمه منو بگيرع با فيزيك پايه
amir ata 1382 نگران نباش . بدون استرس ادم حتی درسی رو که نخونده و مرور نکرده رو هم میتونه تا یه حدی جواب بده این ثابت شده
-
سلام
وقت شما بخیر
من هیچ استرسی ندارم ولی یکی از دوستان پشت کنکوریم میگه تو باید الان تموم میکردی و با ادبیاتی غیر مستقیم میگه خاک بر سرت که تام لند، ماز و ... تموم کردند اما تو نه.
من تابستون هم خونده بودم با راه ابریشم ولی الان هیچی یادم نیست. 😅
ولی از اول مهر نه ولی الان چند وقته روی روال میرم و برنامهام رو متناسب با خودم تنظیم میکنم.
بالاخره اصلا مدرسه اجازه نداده که برای کنکور دی آماده بشم.Amir_Gharebagheri کلا مدرسه های معمولا برنامه بچه ها رو خراب میکنن باهات موافقم بحث مدرسه رو😃
-
amir ata 1382 نگران نباش . بدون استرس ادم حتی درسی رو که نخونده و مرور نکرده رو هم میتونه تا یه حدی جواب بده این ثابت شده
@Mohammad-hm اه لعنتی این ترمیما اجازه نداد مرور کنم خیلی خونده بودم الان هیچی یادم نیست 🙄
-
@Mohammad-hm اه لعنتی این ترمیما اجازه نداد مرور کنم خیلی خونده بودم الان هیچی یادم نیست 🙄
@علی-جهانفر درکت میکنم.میدونم که الان خیلی ها مثل تو هستن .بهترین کار برای کسایی که ترمیم معدل میکنن اینه که دی ترمیم کنن و تیر کنکور بدن
-
@علی-جهانفر درکت میکنم.میدونم که الان خیلی ها مثل تو هستن .بهترین کار برای کسایی که ترمیم معدل میکنن اینه که دی ترمیم کنن و تیر کنکور بدن
@Mohammad-hm #خانواده 😂
-
@Mohammad-hm #خانواده 😂
@علی-جهانفر 😃
-
چند روز بیشتر تا کنکور دی نمونده خیلی ها ثبت نام کردن برای ازمون .
یه سری ها میخوان اشتباهات کنکور تیرشون رو اصلاح کنن یه سری ها هم دوازدهمن و از بیکاری و به بهانه اشنا شدن با سوالات و جو کنکور ثبت نام کردن (خودم هم جزوشونم😂)
یه سری ها از استرس موهاشون ریخته (سوءتفاهم نشه موها سر رو میگم چون یکی از همکلاسیام اینقدر استرس داره از الان داره کچلی میگیره😃)بگذریم حالا
یه سری هم اعتماد به نفس بالایی دارن جوریه که هیچی نخوندن ولی فکر میکنن پزشکی قبولن (مشکلی نداره ارزو برجوانان عیب نیست😊#
این همه رو گفتم که اخر سر برسم سر اینکه بگم شما الان در چه حالید و جز کدوم یک از حالت هایی یا شاید هم یه حالتی که من نگفته باشم .🌹 خودتون رو خالی کنید😜😉🤓
@Mohammad-hm داداش من دیگ جزوه پیشکسوتای کنکور حساب میشم سر جلسه کنکور از خونه ازمون دادن هم برام کم استرس تره یکی مث من ک یکی دوبار کنکور بده دیگ استرس کنکور و سوالاش براش مسخره بازی میشه
-
@Mohammad-hm داداش من دیگ جزوه پیشکسوتای کنکور حساب میشم سر جلسه کنکور از خونه ازمون دادن هم برام کم استرس تره یکی مث من ک یکی دوبار کنکور بده دیگ استرس کنکور و سوالاش براش مسخره بازی میشه
Alireza Mousavi پشت کنکوری هستید؟
-
Alireza Mousavi اینجوری که میگی انگار ده بار تا الان کنکور دادی . حاجی کنکور رو ول کن😃
-
منم یذره استرس دارم
ولی خیلی دلم میخواد یه سفر برم که فقط برای چند روزم که شده اتاق و کتابام جلو چشمام نباشه مخصوصا گوشیم😁
البته فکرشم نمیتونم کنم چون باید شروع کنم برای کنکور تیر😑dia20mond اخ اخ اخ راست میگی منم خیلی منتظر تیر هستم منتظرم کنکور تیر تموم شه بعد یه سفر بی دقدقه برم چقدر سریال مونده که ندیم🤣کلی کار هست که الان نمیشه انجام داد
-
Alireza Mousavi اینجوری که میگی انگار ده بار تا الان کنکور دادی . حاجی کنکور رو ول کن😃
@Mohammad-hm ما ولش کردیم اون ول نمیکنه😂😂😂
-
Alireza Mousavi هی میگه عمو یه بوس بده..
-
@_POUYA_ 🤣🤣🤣🤣
-
Alireza Mousavi 😃😃😃😃🤣🤣🤣
-
dia20mond اخ اخ اخ راست میگی منم خیلی منتظر تیر هستم منتظرم کنکور تیر تموم شه بعد یه سفر بی دقدقه برم چقدر سریال مونده که ندیم🤣کلی کار هست که الان نمیشه انجام داد
@Mohammad-hm فک میکنی اینجوریه بعد کنکور یه دفه کل روزت خالی میشه میمونی چیکار کنی
-
@_POUYA_ از بوس و اینا گذشته