قبولی داشنگاه تهران
-
قشنگا کسی میدونه رشته اقتصاد دانشگاه تهران رو چقدر و چیا رو بیشتر باید کار کنم؟ و اینک تا چه حدود رتبه ای برمیدارن🥺 امید بدید بهمااااا❤️🔥
-
انسانیا
همیار مشاور-ابریشم
و هر کس دیگه که اطلاع داره خودش بیاد 😂 -
باید ریاضی و فلسفه و منطقت رو بجویی تا جایی که من می دانم
-
باید ریاضی و فلسفه و منطقت رو بجویی تا جایی که من می دانم
Kourosh Mousavi رشتم ریاضیع :)
-
قشنگا کسی میدونه رشته اقتصاد دانشگاه تهران رو چقدر و چیا رو بیشتر باید کار کنم؟ و اینک تا چه حدود رتبه ای برمیدارن🥺 امید بدید بهمااااا❤️🔥
Reyhoon hastam لازم به ذکره که رشتم ریاضیه
-
-
Reyhoon hastam
سلام واقعیت نمیدونم ولی تاجایی که شنیدم زیرگروه ها حدف شدن پس در نتیجه نوع پذیرش جدید خیلی واضح و مشخص نیست و تفاوت هایی با قبل کرده بهتره از یه منبع مطلع مثل مشاورای خبره کنکور بپرسی -
@0Farzam0 خدایی رشته ریاضی چه ربطی به این تاپیک داره
رشته تجربی رو هم منشن میکردین...جهت شوخی البته
-
@0Farzam0 خدایی رشته ریاضی چه ربطی به این تاپیک داره
رشته تجربی رو هم منشن میکردین...جهت شوخی البته
Amir ali Nikfard 😂😂
برای اینکه دوستمون گفت رشتش ریاضیه گفتم هم رشته ای شاید کمکی ازشون بربیاد -
Kourosh Mousavi رشتم ریاضیع :)
Reyhoon hastam
حد مشتق تابع احتمال نظریه اعداد سینماتیک دینامیک نوسان برهمکنش موج شیمی ۱۱تست خیز ترین مطالب
-
Reyhoon hastam
سلام واقعیت نمیدونم ولی تاجایی که شنیدم زیرگروه ها حدف شدن پس در نتیجه نوع پذیرش جدید خیلی واضح و مشخص نیست و تفاوت هایی با قبل کرده بهتره از یه منبع مطلع مثل مشاورای خبره کنکور بپرسی@S-F-R-M مرسی بیبی
-
Reyhoon hastam
حد مشتق تابع احتمال نظریه اعداد سینماتیک دینامیک نوسان برهمکنش موج شیمی ۱۱تست خیز ترین مطالب
Kourosh Mousavi مچکررررر