خلاصه فصل های شیمی دوم دبیرستان
-
mohammadi;2271 said:
سلام
عالی بودن
فقط چند تا نکته عرض کنم:برای نکته ی 2: فارادی نمیدونس رابطه ی الکترون و اتم چیه و نمیدونس همه ی اتم ها الکترون دارن!
نکته ی 4: تامسون نسبت بار به جرم رو به دست اورده بود! که بعدا که میلیکان مقدار بار رو پیدا کرده بود خود به خود جرم هم مشخص شده بود.
نکته ی 13 تو بیشتر بدانید کتاب هست. پس با دیدنش شوک نشید!
نکته ی 23: کجا بود؟ من تاحالا متوجهش نشده بودم. مگرینکه کتابتون مال قبل سال 84 بوده باشه که میگید 5 سال پیش! تامسون معتقد بود بیشتر جرم اتم بخاطر وجود الکترون هاش هس و میتونیم غیرمستقیم بگیم چون الان میدونیم جرم هیدروژن تقریبا برابر 1837 الکترون یا 1 پروتون هست و اون موقع تامسون فکر میکرده پروتون جرمش کمه و الکترون جرمش زیاده پس میتونیم غیرمستقیم بفهمیم که فکر میکرده این 1837 تا بخاطر 1837 الکترونه نه 1 پروتون! اما بازم بعیده. فکر نمیکنم نکته ی درستی باشهبرای نکته 23 من اینجا نوشتم صفحه ی 5 جزوه
من دو تا جزوه داشتم :
1. جزوه حاجی سلیمانی : دبیر شیمی ما
2. جزوه ی اکبری : دبیر المپیاد شیمی مااما هیچ کدام را پیدا نمی کنم، چون 5 سال از شیمی خوندنم هم گذشته یادم نیست و فقط دارم تایپ می کنم،
بعد سال 84 نمیشه ( برای 88 میشه ) : چون من این را دوم دبیرستان ننوشتم، پیش دانشگاهی نوشتم -
با عرض پوزش استاد. فقط یه نکته ای رو اشتباه تایپی داره
نکته ی 28 : باید باشه 4s و اون یکیش 3d ! (نه 4d)دستتون درد نکنه بابت این نکات
-
1سوال درباره نکته 32
آزمایش رونتگن و بور ()
یعنی چی؟؟ربطی به هم ندارن!دارن؟؟؟درمورد الکترون های ظرفیت هم بگم که:
- تعداد الکترون های ظرفیت :
- 1 و 2 و 3 : فلز به استثنای هیدروژن و هلیوم
- 4 و 5 و 6 و 7 و 8 : نا فلز
این مورد 2 کاملا نافلز نیستن شبه فلزم دارن خب:)
-
***M*** said:
1سوال درباره نکته 32
آزمایش رونتگن و بور ()
نکته ی 32 رو فکر کنم ایشون از جزوات المپیادشون گرفته بودن
درمورد نکته ی بعد هم درست میفرمایید. اما غالبشون رو گفتن
-
mohammadi;2324 said:
نکته ی 32 رو فکر کنم ایشون از جزوات المپیادشون گرفته بودن
درمورد نکته ی بعد هم درست میفرمایید. اما غالبشون رو گفتن
خب 32 رو توضیح میدید؟
اعداد کوانتومی از بعد از شرودینگر اومدن خب!
چیکار رونتگن و بور داره؟ -
***M*** said:
خب 32 رو توضیح میدید؟
اعداد کوانتومی از بعد از شرودینگر اومدن خب!
چیکار رونتگن و بور داره؟نه خب شرودینگر که بعد از اعداد کوانتومی بودن
بور اومد عدد کوانتومی اصلی یعنی n رو به دست اورد.
رونتگن رو نمیدونم چه ربطی داره!(راستی اون که گفتم از جزوه ی المپ گرفتن قاطی کرده بودم با چیز دیگه. ببخشید.)
-
***M*** said:
1سوال درباره نکته 32
آزمایش رونتگن و بور ()
سلام من این خلاصه را 5 سال پیش نوشتم، و قطعا یک سری نکات را کد وار نوشتم که خودم اون موقع می فهمیدم داستان چی به چی هست.
چون درصد های شیمی من اکثرا 90 و 100 بود، پس اشتباه علمی در برداشت وجود نداشت، اما خوب الان که دارم تایپ می کنم یادم نیست منظورم چی بوده
برای همین : از دبیران تالار خواهش کردم که تصحیح کنن و هر اشتباهی را به صورت عمومی اینجا بیان کنند و من پست اول را ویرایش می کنم
بنابراین از دبیر شیمی دعوت میکنم که این پست شما را جواب بدهد و تغییرات لازم برای پست اول را ذکر کند
موفق و موید باشید
-
sohrab;2329 said:
سلام من این خلاصه را 5 سال پیش نوشتم، و قطعا یک سری نکات را کد وار نوشتم که خودم اون موقع می فهمیدم داستان چی به چی هست.
چون درصد های شیمی من اکثرا 90 و 100 بود، پس اشتباه علمی در برداشت وجود نداشت، اما خوب الان که دارم تایپ می کنم یادم نیست منظورم چی بوده
برای همین : از دبیران تالار خواهش کردم که تصحیح کنن و هر اشتباهی را به صورت عمومی اینجا بیان کنند و من پست اول را ویرایش می کنم
بنابراین از دبیر شیمی دعوت میکنم که این پست شما را جواب بدهد و تغییرات لازم برای پست اول را ذکر کند
موفق و موید باشید
سلام
درست میفرمایید. خلاصه نویسی بصورت نکته وار هست و حق با شماست
در مورد نکته ای که اقا محمد فرمودن درسته که غالب نافلزات تو دسته ی p یعنی گروه های 3 تا 8 اصلی هستند اما خب این بین شبه فلز هم داریم و بهتر بود تو نکته ی اول تو پرانتز اشاره میشد که 7 عنصر شبه فلز بین این عناصر وجود دارد.
ممنون از وقتی که میذارید.