شب نشینی کنکور
-
خب دوستان طولانیش نکنم
چه حسی دارید ؟
در چه وضعیتی هستید ؟@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشم-پرو-زیست
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
@راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان -
حس عجیبیه، کنکوری که قرار نیست کنکور اصلیت باشه ولی حس عجیبی بهش داری، شاید چون سعی کردم حس هایی که قراره قبل کنکور اصلیم تجربه کنم رو کمی تا حدی بازسازی کنم...
حتی این دم آخری به فکرم زده بود که اگه دهم و نیم سال اول دوازدهم رو با جون و دل خونده بودم و نقصی توشون نداشتم، فردا میتونستم به خییلی از سوالا جواب بدم و حس بهتری بگیرم، ولی خب... هرچی بود گذشت -
خب دوستان طولانیش نکنم
چه حسی دارید ؟
@راه-ابریشم-پرو-زیست
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
@راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان -
حس عجیبیه، کنکوری که قرار نیست کنکور اصلیت باشه ولی حس عجیبی بهش داری، شاید چون سعی کردم حس هایی که قراره قبل کنکور اصلیم تجربه کنم رو کمی تا حدی بازسازی کنم...
حتی این دم آخری به فکرم زده بود که اگه دهم و نیم سال اول دوازدهم رو با جون و دل خونده بودم و نقصی توشون نداشتم، فردا میتونستم به خییلی از سوالا جواب بدم و حس بهتری بگیرم، ولی خب... هرچی بود گذشتمهسا استوار من جون دلم و گذاشتم نصفو جمع کردم ولی همش درصد ازمونام پایین بوده و غلطام زیاد امید وارم فردا بعد از تحلیل نگممم واییی
-
خب دوستان طولانیش نکنم
چه حسی دارید ؟
@راه-ابریشم-پرو-زیست
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
@راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیانArya A B درحالی که کانال های کنکوری بچه ها را دعوت به آرامش و مبارزه با استرس و آرزوی موفقیت میکنند...
من بیخیال به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد...
ولی تجربه خوبی میشه اونایی هم که بلدیم جواب میدیم -
Arya A B درحالی که کانال های کنکوری بچه ها را دعوت به آرامش و مبارزه با استرس و آرزوی موفقیت میکنند...
من بیخیال به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد...
ولی تجربه خوبی میشه اونایی هم که بلدیم جواب میدیمMohammad javad Majlesi آره تجربه خوبیه ولی هیچوقت فلسفه کنکور دی رو نفهمیدم . همه جوره به نفع فارغ التحصیل های پشت کنکوری بود فقط
-
یه چیزی بگم به اونایی که میرن کنکور (البته فکر کنم انقد دیره که همه خوابیدن)
.
بعد هر درسی که زدین برای خودتون ارزیابی و پیشبینی نکنین
.
مثلا بعد زدن فلان درس با خودتون دودوتاچهارتا نکنین که چند تا تست زدم و چند درصد میشه و چطوری بود و چقد خوب یا بد جواب دادم.
چون این کار فقط استرس شمارو زیاد میکنه...
.
این یه دونه رو انجام بدین کافیه.. -
Mohammad javad Majlesi آره تجربه خوبیه ولی هیچوقت فلسفه کنکور دی رو نفهمیدم . همه جوره به نفع فارغ التحصیل های پشت کنکوری بود فقط